Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selvi suyumu nerden bulabiliriz.
kızlar ben selvi suyu kullanıyorum, 2 hafta oldu ve 1 cm uzama var aklınızda olsun....
Aklınızda bulunsun; bahar aylarında, asmaları budarlar ve budanan asmaların öz suyu akar, akan suyu bir kapta biriktirip saçlarınızı bununla yıkayın iki hafta içinde bir kaç santim atıyor.
selvi suyunu bulamam ama asma suyunu bulabilirim bahcemizde var :)))
peki bakım yaptıktan sonra saca jole sürmek yıpratır mı?
jöle her halukarda zararlı değil mi ya, annemlerin geçmişte jöle yerine lahana suyu, saç spreyi yerine bira (spreyin sertliğini suyla ayarlıyorlarmış) kullandıklarını duymuştum... İkisini de denedim... Dümdüz ve bir o kadar da inatçı saçlarım olduğundan, su eklemeden kullandım birayı, ne yalan söyleyeyim spreyden bile daha sağlam (koca bir düğünü buklelerim bozulmadan geçirdiydim :)) lahana da çok iyi ama bir kusuru var saçı parlak göstermiyor...
bira kokmaz mı:uhm:
ilk sıktığında biraz çiğ maya kokusu geliyor tabii de 15dk içinde kokudan eser kalmıyor... evde koku konusunda kızkardeşim kadar pimpirikli biri daha yoktur... hiçbir şey söylemeden yanına yaklaşıp "yeni parfümümü nasıl buldun?" diye bi kıtırcık attıydım. o da bana dönüp: "eğlenme benimle hiçbir şey kokmuyor," dedi. (tescilli yani sırnaşık şey)
ama endişe ediyorsan bir boş gününde dene derim yine de...
yerimseniben iyiymiş o zman. belki bira sacı beslersırnaşık şey
bi bakmısım hergün bira süre süre saclar up uzun sırnaşık şey
bira nın güneşe çıkıldığında saç rengini açtığını duymuştum hatta kol ve yüzdeki tüyleri bu şekilde açanlar da varmış
senem81 .!.:yerimsenibeniyiymiş o zman. belki bira sacı beslersırnaşık şey
bi bakmısım hergün bira süre süre saclar up uzun sırnaşık şey
benim bildiğim yok...çünkü bilmiyorlar..bi sor etrafa selvi varmı filan diye..belki bulunur ya..:uhm: