Ense kalınlığı bu kadar yüksek olmasına rağmen çocuğum sağlıklı doğabilir mi?

Evet canım normalde üç ve üzeri risk hrubunda ancak benim de 2.95 gibi bi şey çıkmıştı ben gözünle gördüm dr ölçümü üç diye girdi ve test önerdi. Bu tedbir midir yoksa para tuzağı mı hâlâ bilemiyorum. Ben cvs olmuştum temiz çıktı. Kızım doğdu şu an beş aylık ve gerçekten ensesi kalın ama babasına çekmiş bi sağlık sorunumuz yok şükürler olsun. Canını boş yere sıkma miniğini de üzme. Büyük ihtimal senin bebiş de gayet sağlıklıdır

İnşallah benimkide öyledir. Dua ediyorum benim ve bütün annelerin bebeğini sağlıkla kucağına alması için

Kuzenim Bursada bir özel hastaneye gidiyordu doktor 2.5 cm sorun olabilir demiş. Istanbula geldiler iki doktora daha muayene oldu ikisi de yanlış ölçüm yapılmış bir problem yok dedi. Başka bir doktora daha gidin.

Şuan 26. haftada bebek sağlıklı görünüyor.

Belkide dediğiniz gibi bazı hastaneler sırf para hırsı yüzünden olmayan şeyleri büyük risk gibi anlatabiliyor. Bugün başka bir hastaneye daha gideceğim. İnşallah güzel bir haber alırım bende

Belkide dediğiniz gibi bazı hastaneler sırf para hırsı yüzünden olmayan şeyleri büyük risk gibi anlatabiliyor. Bugün başka bir hastaneye daha gideceğim. İnşallah güzel bir haber alırım bende
inşallah

rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

komşuma, iş arkadaşımın eşine ve diğer iş arkadaşımın eşine aynı şeyleri söylediler üçününde çocukları sağlıklı maşallahh,

inşallahhh güzel haberler alırsın,
komşum özel hast gidiyordu onada riskli dediler diye devlet hast gitti oradaki dr içini rahatlattı ,
bir kaç dr git lütfen

Bugun baska bir doktora daha gittim. Soylenenler ayni. Kan tahlil sonucundada yuzde 42 riskli olarak cikti. Ne yapacagimi bilmiyorum. Doktor bir suru hastalik olasiligi soyledi. Canim cok yaniyo

Canım merhaba. Nifty testin ücreti nedir?

canım benım rabbım yar ve yardımcın olsun bak soylemesı cok gelır dıyebılrsın ama sakın kendını bırakma lutfen o senı ınankı bırakmak ıstermı hıc sen ne olursa olsun rabbıme dua et bak ınakı rabbım senın sesını duyacak bak ınan bana once hayırlısını dıle rabbımden rabbım yavrun ıcınde senın ıcınde hayırlsını verecektır ınan buna cunku rabbım senı emanetcı sectı ezıyet edrmı sana hıc bu dunya sınav dunyası sen bu sınavı gecersın ınsalah bak dıyosunkı yavrumu ne olursa olsun ıstıyorum o zaman ona sen kendını bunaltıta o stresı yavruna yasatma onun ıcın yap bunu sadece bır bakmısn rabbım duzeltmıs herseyı ole cok var yasayan hem ense kalınlıgı gerıleyebılen bı durum eger hem bak sadece ense kalınlıgıya saglıksız bebek teshısı koymak ııcn cok erken daha 3 lu4 lu taramalar var

Biz nift testi yaptırdık kromozom bozukluğundan klinefer cıktı.Bekliyoruz simdi

Ben y. K ya gittim gittiğime gideceğime pişman oldum. Bebegi aldırmam gerektiğini söyledi

Merhabalar. Nifty sonrası amniyosentez yaptırdınız mı?
Yaptırmadım bebegimin seks kromozomunu klinefer cıktı %95. Aldırmayı dusunmedigim icin istemedim. Genelde amniyosentezin amacı aldırmayı dusunenler icin. Sadece kısırlık en büyük problem klineferde

Yaptırmadım bebegimin seks kromozomunu klinefer cıktı %95. Aldırmayı dusunmedigim icin istemedim. Genelde amniyosentezin amacı aldırmayı dusunenler icin. Sadece kısırlık en büyük problem klineferde
Geçmiş olsun. Umarım klinefer de ileri düzey bir şey değil. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Cevabınız için de teşekkürler. Ben de pztsi prenatest yaptırdığım için sormak istedim. Bizim ense kalınlığı normal çıktı da ikili test çok iyi değil

İnsallah bir sey cıkmaz canım saglıklı sıhhatli bir bebegin olur insallah

Teşekkürler. Peki sizi nifty yapmaya yönlendiren şey neydi??
Biz 20. Haftada dörtlü teste gittik. Orda bebegin beyninde iki kis görüldü. Doktor üc hafta sonra görmem lazım dedi. Ordan cıkınca da nift testini önerdi. O da ekstradan seks kromozomuna da bakıyormuş tesadüfen klinefer oldugunu ögrendik. Bakalm bebek dogsun bir daha test yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…