Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çok zaman geçmiş. Bende şuan aynı durumu yaşıyorum . Bebeğinizin durumu nasılSanırım bunu yaşayan bilir ancak. Bebeğinize ultrasonda bakıp ellerini ayaklarını severken, acaba kime benzeyecek diye düşünürken bir anda doktorun yüz ifadesinin değişip ense kalınlığı çok yüksek demesi her şeyin bir anda tepenize garç diye göçmesi ne demek bunu ancak yaşayan anneler bilir diye düşünüyorum.
Ayrıntılı ultrasonda baktılar ve 4,6 dediler. Aslında biraz geç bakıldı ben ikili tarama testi yaptırmak istemedim.Hatta doktor da böyle bir konuyu hiç açmasaydı daha mutlu olurdum. Ense kalınlığı 4,6 çıktığında 14+4 haftalık hamileydim. Yaşım henüz 23 belki de bu yüzden böyle bir riski de beklemiyordum ama kaç gündür sanki benim yerime bir ölü yaşıyor. Yediğim herşeyi zorla yutkunarak yiyorum. Gözyaşlarım bir anda akmaya başlıyor. Hiçbir şey yapmak, hiçbir yere gitmek istemiyorum. Bebeği için böyle bir şey söylendiği halde sağlıklı dünyaya getiren oldu mu? Bunu duymaya ihtiyacım var çünkü nasıl olursa olsun aldırmak istemiyorum.Kendimi teselli etmeye çalışmaktan başka yapabilecek hiç bir şeyim yok. Amniyosentezi de bu yüzden istemedim. Zaten elimden bir şey gelmeyecek olduktan sonra bir de çocuğumu düşük tehlikesiyle yüzleştirmek istemedim. Lütfen bana söyleyin ensesi bu kalınlıkta çıkıp da çocuğu sağlıklı olan oldu mu? Bir de 14 haftayı geçmiş olmasının kalın çıkmasına etkisi olmuş olabilir mi?