Anladım. İkili normal çıktı o zaman sizin.Biz 20. Haftada dörtlü teste gittik. Orda bebegin beyninde iki kis görüldü. Doktor üc hafta sonra görmem lazım dedi. Ordan cıkınca da nift testini önerdi. O da ekstradan seks kromozomuna da bakıyormuş tesadüfen klinefer oldugunu ögrendik. Bakalm bebek dogsun bir daha test yapcaz
Bizim her sey normal de bu durum var bakalm ne olacak.sagol seninde insallah bir sey yokturAnladım. İkili normal çıktı o zaman sizin.
Tekrar geçmiş olsun diliyorum.
Nifty'nin yanılma payıyla alakalı bir şey dedi mi doktorunuz acaba?Bizim her sey normal de bu durum var bakalm ne olacak.sagol seninde insallah bir sey yoktur
Nifty amniyosentez kadar kesin sonuç veriyor nerdeyse. Sizin dedikleriniz ikili üçlü ve dörtlü testler sanırım.normal doğuranlar var böyle olup ileriki testlerde bir şey çıkmazsa normal olur.yine de doktorların yanılma payı var.
bende değil arkadaşım kızına hamileyken böyle bi sonuç aldı ama kızı şimdi sağlıklı nurtopu gibiNifty amniyosentez kadar kesin sonuç veriyor nerdeyse. Sizin dedikleriniz ikili üçlü ve dörtlü testler sanırım.
btlyur Ayrıntılı ultrasona da girdiniz mi?
Maşallah. Nifty testinde mi almıştı kötü sonucu ?bende değil arkadaşım kızına hamileyken böyle bi sonuç aldı ama kızı şimdi sağlıklı nurtopu gibi
Down sendromunda %99 seks kromozomunda %95Nifty'nin yanılma payıyla alakalı bir şey dedi mi doktorunuz acaba?
Yüzde99.9 doğruluk payı olduğunu biliyorum ama doktorunuz ne diyor?
Prena Test. Ben de yaptırdım geçtiğimiz cuma sonucu aldım. Temiz çıktı. Darısı sizin başınıza. Tetsi nerede ve ne kadara yaptırdınız?Bende tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim 12+6 da sadece ense kalınlığına baktırdım bir tanesi 1,52 diğerine 2,09 sınır 3 ama birlerde olsaydı daha iyi olurdu dedi doktor ben devlette baktırmıştım zaten. birşey var demedi ama demiş kadar üzüldüm ben konuşma tarzından etkilendim.ikiz olduğu için ikili taramanın kan testi doğru sonuç vermiyor yurt dışında yapılan bir test varmış prinaydı sanırım adı onu yaptırdık %99 doğru sonuç veriyormuş sonuç bekliyorum şimdi. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bu çok başka korku..
Prena Test. Ben de yaptırdım geçtiğimiz cuma sonucu aldım. Temiz çıktı. Darısı sizin başınıza. Tetsi nerede ve ne kadara yaptırdınız?
Aynı yer olabilir. Benim de hemşire bayan işyerimden geldi aldı. Biogen'di firmanın adı.amin inşallah güzel haber bekleyen herkesin başına olsun darısı.inan firma adı hatırlamıyorum doktorumun kontak halinde olduğu özel biryer ilgilenen bayanın adını kayıt etmişim birtek telefonuma gelip evde aldılar kanımı 2.800 TL verdim
Aynı yer olabilir. Benim de hemşire bayan işyerimden geldi aldı. Biogen'di firmanın adı.
Ense kalınlığı 4,6 ydı. Konuyu acan kişiyim bayadır noldu ne bitti yazamamıştım.Ense kalinligi kac çıkmıştı ki sizin .. Rabbim evladınız a şifa versin size bagislasin inşallah ..size katılıyorum Rabbim verdi asla kıymak haddimize deil . İnş kızınız bi an önce sağlığına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?