Gerçekten mi?Benim kaynıma engelli olacak demişler. Ve doğuma kadar da kvdemi psikolojik olarak çok üzmüş doktor illa alalim diyerek. Tüm aile aldır demesine rağmen doğurmuş. Şimdi türkiye derecesi var gemi makineleri mühendisi. En yüksek oranda 1\7 ki o da 6 sağlıklı 1 engelli bebek demek.
Ensesi biraz kalın ama zeka süper maşallah. Kötü düşünmeyin madem aldirmayacaksiniz kendinizi iyi motive edin. Hem de o aldırmadıgi bebeği kvdem yatalakken ona bakmış. Her şerde bir hayır vardır. Üzülme tonton ensesinden öpersin kuzunun. Hem esin de kalın enseliyse belki genetiktir.Gerçekten mi?Belki de bu iyi haber bile demek olabiliyor bazen. İnşallah benim de bebeğimin kaderi böyle güzel olur. Gerçi sadece sağlıklı doğsa bile onu o ultrasonda kalın çıkan ensesinden öperek uyandırırım bir kaç yıl herhalde.
Evet aslında henüz hayatımın çok ilginç yaşadığım bir kısmındayken geldi başıma bu olay ve stres de tavan yaptı haliyle. Obezite hayatım boyunca hep sorunum olduğundan alışıktım, geri kalanına da yaşarken alıştım. Ama insan evladının bir sorunu olduğu zaman geri kalan her şeyin aslında hiç bir şey olmadığını hatta hayatın güzel yönleri olduğunu anlıyor.Canım konun bebek üzerine alakasız şeyler yazmak istemiyorum ama su konuda yazdıklarından var ya 5 tane bdv konusu çıkar, 23 yaşındasın 105 kilosun çok çok fazla boyun kaç sormuyorum bile, hala okuyorsun 9 aylık bir bebeğin daha var hayatınızın hakimi değilsiniz vs vs, bu hususlara da care bul derim naçizane bir büyüğün olarak
Küçük yeğenim için büyük risk olduğunu söylemişlerdi. Yengem yazık çok ağladı ama o bizim yavrumuzdu, ne sıkıntısı olursa olsun. Doğduğunda baktık ki hiçbir şey yok. Ben üzülmek istemediğim için hiç test yaptırmadım. Bu testlerin geçerli güvenilir olduğuna da inanmıyorum. O kadar hatalı sonuçlar veriyor ki. Başka bir konu olsa neyse ama hamile annenin bebeği için üzülmesi çok acı gerçekten.
Haklısınız ben de testlerin güvenilir olmaması, bebişimin iyi olması için dua ediyorum sürekli.Canim lütfen su tarama testlerini yaptırma sadece ayrıntılı usgyi yaptir bende aynı şeyi yaşadım çocuğuma 6 yil sonra kavustum derken tarama testinden dolayı down sendromun olacak dediler amniyosentez yaptırmadım ne şekilde olursa olsun kabulün dedim hep dua ettim yalnız hamileligim stresle gecti 1 ay erken doğum yaptım yavrum sağlıklı bir bebek çok şükür sadece Allah bilir doktorlar da bilemez sağlıklı derler sağlıklı olmaz hamileliğinin tadını çıkar gerekirse doktorunu değiştir lütfen üzülme ve dua et içinde canlı senden bir parça var sakin kendini üzme 4.5 fazla yüksek değil bildiğim kadariyla
İyi olacak inşallah annesi. Sen üzme kendiniHaklısınız ben de testlerin güvenilir olmaması, bebişimin iyi olması için dua ediyorum sürekli.
Ankara içinde duyduğunuz böyle iyi bir doktor var mıydı?Bursa da.
Teşekkür ederim ona da bir gideyim madem daha ayrıntılı görebilecek. Peki şu an 14 haftayı geçtiği için öğrenememe ihtimalimiz var mı? Benim doktorum bundan sonra azalsa bile bir gösterge değil artık ense kalınlığı anormali hakkında demişti de.cnm ank. eyüp ekici diye müthiş bi radyoloğ var harika makinası ile bebeğinin yüzünü bile görebiliyorsun adam artık işinin ustası olmuş biraz pahali muayenesi ama inan verdiğine değecek..bence ona git
Kuzenime ense kalınlığı fazla dendi, ikili taramada kesin down dendi, sağlıklı bir bebeği oldu. Bir arkadaşımın oğluna kesin down dendi, yetmedi amniyosentez yapıldı, onda dahi ileri derecede zeka geriliği çıktı, şuan çocuk okulunda elle gösteriliyor, acayip zeki.
Siz bilirsiniz ama bu testler ultrasonlar da pek mükemmel değil yani.
Bu Nasıl oluyor ya? Amniyo sonucu temizdir muhakkak
cnm bak ben hast. çalışıyorum ve şükürler olsun iki güzel kızım var..ya şöyle bişey var ikili testte sıkıntı görünse dahi hemen sıvı almazlar önce 3lü testi yaparlar ondada sıkıntı görünürse sıvı alırlar bence hiç korkma içini ferah tut..eyüp bey gayet iyi bi dr.Teşekkür ederim ona da bir gideyim madem daha ayrıntılı görebilecek. Peki şu an 14 haftayı geçtiği için öğrenememe ihtimalimiz var mı? Benim doktorum bundan sonra azalsa bile bir gösterge değil artık ense kalınlığı anormali hakkında demişti de.
aynı hastanede ultrasonu kendi doktorum yaptı ayrıntılı ultrasonu radyolojide başka bir doktor yaptı. İkisi de olumsuz konuştu.Ama başka hastaneye gitmedim henüz.Başka bir doktora gitmediniz mi, sıze onlar soylerdı haftası buyuk dıyemı boyle olup olmadıgını
cnm bak ben hast. çalışıyorum ve şükürler olsun iki güzel kızım var..ya şöyle bişey var ikili testte sıkıntı görünse dahi hemen sıvı almazlar önce 3lü testi yaparlar ondada sıkıntı görünürse sıvı alırlar bence hiç korkma içini ferah tut..eyüp bey gayet iyi bi dr.
Ümit Korucuoğlu var benim bildiğim lakin özel hastane bilmem düşünür müsün, Ankara dışından bile gelenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?