Eniştenin ortalığı karıştırması..

Oglumu severler ama o lafı etmesıne cok sasrdım benıde tanıyorlar cocuklarıma ne kadar duskun oldugumu biliyorlar. Ve bile bile oyle konusması bende kopma noktası oldu. Gprumcem hesap sordu iyi yaptı ama kocası zeytınyahı gibi su ustune cıktı. Kızını köye gondermedi ben onun için üzüldüm. Kız aylardır bunun planını yapıyodu.

Oğlunuza niye kızıyorsunuz, ne güzel sizden saklamayıp söylemiş, güvenini sarsmayın çocuğun.
Ya bu konu için degıl aslında genel olarak asagıdan babaannesine laf tasıyor. Insanların arası acılıyo benım kzıdıgım bu tabıkı soylemesı benım için iyi oldu ama genelleri boyle. Oglum cocuk enıste ondan daha cocuk.

Heralde tepki vereceksiniz böyle saçma bir şey olur mu? Kavga ederlerse de etsin şaka yaptım da desin. Böyle şaka mı olur? Çok fazla muhattap olmayın böyle insanlarla

Yanlış anlasıldım agzımın tadının bozulması degıl konu bizi bahane ederek kızınıda göndermedi köye kız nişanlı bı kac aya evlenecek cok merak etmıstı. Ve beni bu konuda en iyi anlayanlardan biride onun kızı ben ona üzüldüm. Yoksa enişte bneım umrumda bile değil.

Çocuğun ne suçu var neden kızıyorsunuz?Sakin kızmayın bir daha önemli başka şeyler olur söylemez.Gorumceniz iyi yapmış kocasına söylemekle siz neden kocanıza söylemediniz?Söylemeniz gerekirdi.
Hayır ben ogluma kızdgım şu benım lafımı asagıya tasıması hıc alakası yokken. Yoksa enıste beyın lafını soylemesıne zaten kızmadım. Ve tepkimi koydum.

Heralde tepki vereceksiniz böyle saçma bir şey olur mu? Kavga ederlerse de etsin şaka yaptım da desin. Böyle şaka mı olur? Çok fazla muhattap olmayın böyle insanlarla
Biz esımle mesafelıyız onlarla oglum o aksam kuran okumaya ınmısti halasına ders vermek ıcın. Sonrasında yemekte konusu acılmıs sonuc bu

Ben Ben tepkımı koyunca onlarda tartısmıs işte. Simdi hıc bırı koye gıtmıyor benım uzuldugum bu yoksa enıstenın ne dusundugu umrumda degıl.

enişteye sizin oğlan mı fazla gelmiş?
Tabiki sorgularım
Ergenlğe girmek uzere olan bi çocuğa saka yapmasın bidaha enişte.
Saka yaptığına da inanan kadın için uzuldum.
Enıste koye bıle gıtmıcekti kayınvalıdem cok ısrar etti kayınpederım koyde o cok ıstedi yoksa brn cocugumu yıne gondermwzdim.

Iyi yapmissin icguveysi eniste ne hakla oyle bi cumle kurabilir terbiyesiz hicc onlada konusma cocugun 20 yasinda olsada.o laf soylenmez. Sizde cocugunuzun gonlunu alin erkek cocuklari daha cok hassas oluyor

Ya enıste ıle karsı karsıya gelıp konusmam ben benım muhattabım eşidir ona soyledım. Oda zaten konusmus. Hani kendı akrabam olsa konusurum cekınmem ama carsıda bi an sınırlenınce gorumceme soylendım.

Adamın cocuga lafı yanlıs fakat olayları fazla büyütmüşsünüz tüm sülale etkilenmiş

Oglum zaten cok üzüldü koye gıtmekten vazgecti. Ama o gorumcemın kızı calısıyor ızne ayrıldı kız ıkı aydır koye gıtmek ıcın plan yapıyodu teyzesi falan enıstede kızı ıcın gıdemez deyınce hepsı vazgectı.
Bende bayramda gıtmıstım esim cok yogun calısıyor yanı yemek yapmayı bıle beceremz. O yuzden ben gıtmıcektım.

Adamın cocuga lafı yanlıs fakat olayları fazla büyütmüşsünüz tüm sülale etkilenmiş
Aslında ben büyütmedim ben ılk duyunca o lafı sorguladım bi anne olarak kendısı aksmaında kocasıyla kavga etmiş halıyle herkese yansıdı. Köy işide iptal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…