englısh home ne kokuyor?

senide zahmete soktum :10: acaba ne kadar gidiyor bir şişe

daha yeni kullanmaya başladım bitmeden bir şey diyemicem, ben yedek kavanoz aldım ona az bişey koydum öyle kullanıyorum, bütün kavanozu değil yani, bu arada akşam evde değildim resmini çekemedim.

55dc1676-1b84-4399-a199-97846f90b769.jpg

daha yeni kullanmaya başladım bitmeden bir şey diyemicem, ben yedek kavanoz aldım ona az bişey koydum öyle kullanıyorum, bütün kavanozu değil yani, bu arada akşam evde değildim resmini çekemedim.
sıkıntı yok bekleriz birde şuan internet sitesindeki fiyatı indirimli mi yoksa indirime girer mi? :3:

Her ne kokuyorsa çok güzel kokuyor. Zaten English Home hem kokusu hem görselliğiyle benim favorim. İçeri girince mutlu oluyorum.

kokunun resmini ekliyorum adı mediterranean bu bir Akdeniz kokusudur. $IMAG3407.jpg $IMAG3406.jpg

Son düzenleme:
benimde çok sevdiğim bir koku, buradaki English Home çalışanları kokunun satılmadığını, kendi merkezlerinden özel geldiğini ve kasaların arkasında beyaz bir makine var ona koyduklarını söyledi. Bayılıyorum bende o kokuya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy evet lütfen :16:
Kokuyu biraz önce aldım canım..Eve gider gitmez hemen açıp kullanacağım.Sabah kokuyu fark ederim sanırım ama aynı kokunun kolonyasıda vardı.Fiyat aynı 20 tl canım.Kolonyası çok güzel kokuyor,kalıcı ve hoş.Kokularının aynı olduğunu söyledi ;)
yani ne kokusu bu türünü soruyorum herkes bir fikir söylüyor kimi pudra kimi medıterranean diyo papatya diyen bile var benimde hiç fırsatım olmadı mağazaya gidip adı geçenleri tek tek koklamak istiyorum:32:
Canım,bence mağazaya gidip kolonyasının kokusuna bak.Koku işi zevk meselesi.Benim beğendiğim kokuyu sen beğenmezsin,senin beğendiğini ben beğenmem ;) Ben kolonyasının kokusuna bayıldım vallahi ;)

Benim ilgi alanım kokular
çok merak ettim,en kısa zamanda alacağım,tabi bulunduğum yerde bulabilirsem
:31:

sonunnda bende aldımm çok güzel kokuyor sıradan odo kokularına benzemiyor.Taksitli fiyatı 21 nakit 19.90 :)) son 1 tane kalmıştı kaapptımm.zaten mağazaya girince bu koku kokuyorr.bunu istiyorum diyince hemenn gösterdilerr :))

eskiden satmıyorlardı. baktılar ki her müşteri merak edip soruyor, talep çok fazla, satmaya karar verdiler herhalde :) ben de o kokuya bayılıyorum. kaç zamandır aklımda, alacağım. evdeki mumlarımın bitmesini bekliyorum.

Bende Gusto'nun kokusunu merak ediyorum mesela, çalışanlara da sormuştum,söylememişlerdi :D
Bu arada o çubuklu kokuları evinde kullananlar var mı ablalarım. Bende koku takıntılı biri olarak almak istiyorum ama yayılabilecek alan hakkında şüphelerim var. Daha doğrusu 100 metrekareye kadar etkilidir diyorlar ama bana inandırıcı gelmedi sanki.

ya evet gusto'da da bir koku var. ama onlar satmıyorlar. fakat o koku bana biraz ağır geliyor nedense.

Back