zahmet olmazsa eğer net olarak fotoğraflayabilirmisiniz
akşam eve gidince resmini çekicem, eğer bulamıyorsanız engilishhome.com.tr sitesinde kokunun satışı var hem daha uygun fiyata, link koyuyorum MEDITERRANEAN KOKULU ÇUBUK 100 CC
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zahmet olmazsa eğer net olarak fotoğraflayabilirmisiniz
Nasıl bir kokuymuş bu yahu,merak ettim .. En kıssa zamanda alıp denemeliyimakşam eve gidince resmini çekicem, eğer bulamıyorsanız engilishhome.com.tr sitesinde kokunun satışı var hem daha uygun fiyata, link koyuyorum MEDITERRANEAN KOKULU ÇUBUK 100 CC
Nasıl bir kokuymuş bu yahu,merak ettim .. En kıssa zamanda alıp denemeliyim![]()
Kulağa hoş geliyorhuzur mutluluk sakinlik ve ferah temiz bir koku ağır değil salonun köşesine koyuyorsun bütün salon mis kokuyor :)
ayy evet lütfenKulağa hoş geliyorAlıp deneyince sonucu yazacağım muhakkak
![]()
senide zahmete soktumakşam eve gidince resmini çekicem, eğer bulamıyorsanız engilishhome.com.tr sitesinde kokunun satışı var hem daha uygun fiyata, link koyuyorum MEDITERRANEAN KOKULU ÇUBUK 100 CC
senide zahmete soktumacaba ne kadar gidiyor bir şişe
yani ne kokusu bu türünü soruyorum herkes bir fikir söylüyor kimi pudra kimi medıterranean diyo papatya diyen bile var benimde hiç fırsatım olmadı mağazaya gidip adı geçenleri tek tek koklamak istiyorum
sıkıntı yok bekleriz birde şuan internet sitesindeki fiyatı indirimli mi yoksa indirime girer mi?daha yeni kullanmaya başladım bitmeden bir şey diyemicem, ben yedek kavanoz aldım ona az bişey koydum öyle kullanıyorum, bütün kavanozu değil yani, bu arada akşam evde değildim resmini çekemedim.
sizin aldığınız koku ne peki
canım ya zahmet oldu gerçekten çok sağol yanılmadan alablirizkokunun resmini ekliyorum adı mediterranean bu bir Akdeniz kokusudur. Eki Görüntüle 843650 Eki Görüntüle 843649
Kokuyu biraz önce aldım canım..Eve gider gitmez hemen açıp kullanacağım.Sabah kokuyu fark ederim sanırım ama aynı kokunun kolonyasıda vardı.Fiyat aynı 20 tl canım.Kolonyası çok güzel kokuyor,kalıcı ve hoş.Kokularının aynı olduğunu söylediayy evet lütfen![]()
Canım,bence mağazaya gidip kolonyasının kokusuna bak.Koku işi zevk meselesi.Benim beğendiğim kokuyu sen beğenmezsin,senin beğendiğini ben beğenmemyani ne kokusu bu türünü soruyorum herkes bir fikir söylüyor kimi pudra kimi medıterranean diyo papatya diyen bile var benimde hiç fırsatım olmadı mağazaya gidip adı geçenleri tek tek koklamak istiyorum![]()
Bende Gusto'nun kokusunu merak ediyorum mesela, çalışanlara da sormuştum,söylememişlerdi
Bu arada o çubuklu kokuları evinde kullananlar var mı ablalarım. Bende koku takıntılı biri olarak almak istiyorum ama yayılabilecek alan hakkında şüphelerim var. Daha doğrusu 100 metrekareye kadar etkilidir diyorlar ama bana inandırıcı gelmedi sanki.