englısh home ne kokuyor?

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
[h=2]arkadaşlar merhaba
kimi zaman dertleşiyoruz sıkıntılarımıza ortak oluyoruz biraz havayı dağıtmak için açtım konuyu buraya
bu englısh home ne kokuyor bilen var mı
:26:
o kokudan nerde bulabilirim :52:[/h]

:44: Mağaza çalışanlarına sorsanız daha iyi olmaz mı

sordum fakat söylemedi hatta çatla meraktan der gibi bir gülüşle..
belki vardır bilen..
:34:

Hahah söylemediler demek..

Şirket gizlilik politikası:27:

Bilen çıkmazsa müşteri hizmetlerine mail atın:9:

orada satılan oda kokuları var,hani şişenin içinde 5-6 tane çubuk sokulmuş olandan,işte kokan onlar.

Yasemın kokusu canım hatta orada da satılıyor :34:

Bır makına var onun ıcıne koyuyorlar kokuyu magaza buram buram kokuyor :34:

Mağazanın kendisinde satılan yağlar ve içinde çubuk olan kokular var onlar kokuyor bence ki kokuların olduğu bölüme gittiğinizde dahada yoğunlaşıyor koku.Türünü soruyorsanız lavantaya benzetiyorum ben ama emin değilim.Yalnız çalışan bayanların yanıtlamaması ayrı bir olay:)

benim ilgi alanıma giren bir konu:) akdeniz meditaren kokusu orda kokan sipariş ettim bende alıcam evde bambu çubuklarıyla o koku yayılacak :13:

Bende Gusto'nun kokusunu merak ediyorum mesela, çalışanlara da sormuştum,söylememişlerdi :D
Bu arada o çubuklu kokuları evinde kullananlar var mı ablalarım. Bende koku takıntılı biri olarak almak istiyorum ama yayılabilecek alan hakkında şüphelerim var. Daha doğrusu 100 metrekareye kadar etkilidir diyorlar ama bana inandırıcı gelmedi sanki.

Tütsü :) English home'da da satılıyor, buradaki kokudan satın almak istiyorum dediğinizde vereceklerdir adını hatırlayamadım şimdi ama çarşıya bi çıktığımda sizin için öğrenirim :)

Bende çok seviyorum English Home 'daki o kokuyu ve çalışana sordum.Gayet güzel açıkladı.Pudra kokusuymuş.Sattıkları parfümlerden biride oymuş ama o anda ellerinde yokmuş.Bir de büyükçe bir makina var kasa tarafında kokuyu o yayıyormuş mağazaya.Gelsin hemen alacağım o kokudan.İki ay gidiyormuş.

internetten değil canım normalde o koku fabrikadan mağazalara özel geliyo satılmıyodu ama bizim ısrarlarımız sonucu satmaya karar verdiler ben mağazadan sipariş ettim
canım aldın mı ne kokusuymuş etkili mi aynı orası gibi mi kokuyor?

Bende şeftali kokusu diye biliyorum ve marc spencer'in şeftali kokularıyla hemen hemen aynı.

Son düzenleme:
ben de magazanin kokusunu ordan aldim kullaniyorum ama ordaki etkiyi bulamadim orasi daha hafif ve guzel kokuyodu evde daha agir bi koku hissettim niye acaba

canım aldın mı ne kokusuymuş etkili mi aynı orası gibi mi kokuyor?

evet koku geldi aldım üstünde meditaren yazıyor aynı koku harika bişey, bugün yine ordaydım aynı kokunun kolonyası çıkmış döktük biraz o da aynı koku mis gibi , kokunun kutusunda bambu çubuklarını da koymuşlar ayrıca almanıza gerek kalmıyor

evet koku geldi aldım üstünde meditaren yazıyor aynı koku harika bişey, bugün yine ordaydım aynı kokunun kolonyası çıkmış döktük biraz o da aynı koku mis gibi , kokunun kutusunda bambu çubuklarını da koymuşlar ayrıca almanıza gerek kalmıyor
zahmet olmazsa eğer net olarak fotoğraflayabilirmisiniz

Back