• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engilish home mutfak takımı aldım bugun:)

Çok beğendimm... Gule gule kullan inşallah, çok şirinler...
Benim mutfağımda pembe aslında, bende mi bir gidip baksam English Home'a.
Ne kadara aldın?

cnm bunların toplamını 75 tlye aldım:) ürünler bana göre çok uygundu. masa örtüsü kare ve baya büyük 25 tl tutacaklar ikisi 9 tl falan ekmek sepetide 10 tl olması lazım havlular tanesi 6 tl peçeteler ikisi 12 tl ve kağıt peçete 3 tl:)

cnm bunların toplamını 75 tlye aldım:) ürünler bana göre çok uygundu. masa örtüsü kare ve baya büyük 25 tl tutacaklar ikisi 9 tl falan ekmek sepetide 10 tl olması lazım havlular tanesi 6 tl peçeteler ikisi 12 tl ve kağıt peçete 3 tl:)
Gitdim buhün aldım aynılarından :17:Resimlerinizi izinsiz paylaşmak istemedim bulabildigim kadarını koyucaam bikaç e.home ürünü daha aldım ben :16:

ben de bugün aynı modelin ekmeklik, tutacaklar, fırın eldiveni, önlük ve amerikan servislerini aldımmmm :69:

güle güle kullanalım hepimiz :7:

Çok tatlı hepsi hayırlı olsun:nazar: Ben de almıştım geçen hafta ama eksiklerim var. Seviyorumm Englısh home tarzını

cupcake fırın eldivenim eksik kaldı yaa
serisi de bitti
ilk alırken gelir yeni seri diyolardı
geçen baktım gelmez dediler sinir oldum :ssz::ssz:

balçovadaki english home da öyle bi bilmişler gelmez gelmez o zaman kapatın magazalarınızı :19:

Back
X