• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engilish home mutfak takımı aldım bugun:)

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
kızlar bugun aldım bunları bayıla bayıla:) peçetelerim:) $SAM_7604.webp $SAM_7613çç.webp masa örtüm $SAM_7611.webpekmekliğim $SAM_7610.webp tutacaklarım $SAM_7608.webp önlüğüm :)$SAM_7607.webp$SAM_7606.webp mutfak havlularım $SAM_7605.webp $SAM_7602.webp$SAM_7600.webpamerikan servislerim $SAM_7614.webp

ben de bunun cupcake desenlisinden aldım.
eldiven ve önlük eksik oldu ama onları da başka mağazadan alıcam

bayılıyorum şu english home a yaaa.hem fiyatları da çok uygun ben her gittiğimde yastık kılıfı olırım muhakkak.nevresimleri çook güzel bide %100 pamuk. geçengün yatak örtüsü aldım kocaman. 2 tanede yastık kılıfı var.125 den 60 a inmiş ama harika...

ben de bunun cupcake desenlisinden aldım.
eldiven ve önlük eksik oldu ama onları da başka mağazadan alıcam

bende bayıldım ona ama serisi yoktu:) artık her ay gidip bir serisini alırım :)
hem uygun hem kaliteli hem çeşit bol insan daha ne ister:)

bayılıyorum şu english home a yaaa.hem fiyatları da çok uygun ben her gittiğimde yastık kılıfı olırım muhakkak.nevresimleri çook güzel bide %100 pamuk. geçengün yatak örtüsü aldım kocaman. 2 tanede yastık kılıfı var.125 den 60 a inmiş ama harika...

evet aynen öyle:) yarı yarıya indirim vardı yatak örtülerinde:) ya ben nevresim almadım kalitesi nasıl akar mı hemen boyaları falan diye düşündüm siz kullanıyorsunuz herhalde nasıl kalitesi

şu peçeteler bir ara 2 liraydı ne kadar çeşidi varsa aldım topladım bu seninkinden de aldımdı, yalnız hiç bir peçete tepe home'daki ıhr'ler kadar kaliteli değil onlar da 7 lira mı ne aldım bi kaç tane ama kullanmaya kıyabilir miyim bilmem :D

Güle güle kullan. Ben de aldım tutacak ve amerikan servisleri yoktu malesef:5:
Çok tatlı, kullanırken içimiz açılacak :16:

Son düzenleme:
Güle güle kullan. Ben de aldım tutacak ve amerikan servisleri yoktu malesef:5:
Çok tatlı, kullanırken içimiz açılacak :16:

biliyorum zaten sizde görüp bayılıp aldım :) side olan parçalar bende yok bendekiler sizde yok :):):) benm aldığım yerde bunun daha kırlent ve minderleride vardı ama daha almadım :)

biliyorum zaten sizde görüp bayılıp aldım :) side olan parçalar bende yok bendekiler sizde yok :):):) benm aldığım yerde bunun daha kırlent ve minderleride vardı ama daha almadım :)

English home kardeşliği o zaman :16::16: :1:
Onları da tamamlarız zamanla. Nette olsa alıcam ama bizimkiler yok. Bernardodan da rosenne kahvaltı takımını almaya karar verdik. O da uyar bunlara çiçekli çiçekli:16:

English home kardeşliği o zaman :16::16: :1:
Onları da tamamlarız zamanla. Nette olsa alıcam ama bizimkiler yok. Bernardodan da rosenne kahvaltı takımını almaya karar verdik. O da uyar bunlara çiçekli çiçekli:16:[/QUOTay o çok güzel ama pahalı ya çok çok pahalı anasını satayım :)

şu peçeteler bir ara 2 liraydı ne kadar çeşidi varsa aldım topladım bu seninkinden de aldımdı, yalnız hiç bir peçete tepe home'daki ıhr'ler kadar kaliteli değil onlar da 7 lira mı ne aldım bi kaç tane ama kullanmaya kıyabilir miyim bilmem :D

sizin evinize kurban olurum ben :):) hayalimdeki ev işte sizinki :):) pike takımınızdan bendede var görünce mutlu oldum :)

Çok beğendimm... Gule gule kullan inşallah, çok şirinler...
Benim mutfağımda pembe aslında, bende mi bir gidip baksam English Home'a.
Ne kadara aldın?

Çok beğendimm... Gule gule kullan inşallah, çok şirinler...
Benim mutfağımda pembe aslında, bende mi bir gidip baksam English Home'a.
Ne kadara aldın?
Aynen benim mutfağımda pembe , ne kadara aldın çok güzellermiş benim istedigim takım bu

Back
X