Engelli olana iş yok mu bu hayatta

Takipteyim her yere başvuru yapıyorum ve o yüzden bu kadar çaresiz hissediyorum kendimi.
Çok zor işim
Üzülmeyin.Ben 2 üniversite bitirdim.İngilizce ana dilim gibi.Ama 1,5 yıldır işsizim.Bu zamanda iş bulmak gerçekten çok zor. Çaresiz hissetmeyin.Bu aralar kimse çalışan almak istemiyor. Allahtan umut kesilmez.

Üzülmeyin.Ben 2 üniversite bitirdim.İngilizce ana dilim gibi.Ama 1,5 yıldır işsizim.Bu zamanda iş bulmak gerçekten çok zor. Çaresiz hissetmeyin.Bu aralar kimse çalışan almak istemiyor. Allahtan umut kesilmez.

İnşallah bir kapı açılır biz çalışmak isteyenlere canım.

Aramaya devam

Bir dönem engelli eleman aradık ve bulamadık

Sekreter olsun telefona baksın bedenen yorulmasın dedik olmadı muhasebede olsun dedik olmadı

Bir ara engelli bulalım evinde otursun burada çalışsın dedik acı ama gerçek ki yine bulamadık

Esasen bir araya gelemiyor engelli ve çalışan arayan yerler

Her yere cv bırakmaya devam

Umarım en kısa surede iş bulursunuz rahatsızlığınız da olabilecek en iyi seyrinde kalır

Temennilerin için çok teşekkür ederim canım.
Siz hangi şehirde bulunuyorsunuz?
Ve (Bir ara engelli bulalım evinde otursun burada çalışsın dedik acı ama gerçek ki yine bulamadık) derken anlamadım detaylı bilgi verir misin?

Bursa

Yani işe gelmese de olur yeterki burada çalışıyor görünsün sigortası yatsın dediler ama ona uygun bir çalışan bulamadılar

Engelliyim gerçi ben normaldi sonrasında çalıştığım yerin kadrosuna geçtim
Ekmek aslanın midesinde normalde olsan engelide olsan zor...

Kızlar bir şirkette çay ve temizlik için bayan işçi arıyorlar sizce zor bir iş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…