- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Banlanmama orucuna gireyim o zaman kesin eminmisin 3 aya sıfırlandığına1 hafta 10 gün zor oluyor
Cepten girdiğinde mi görünüyor?
Ben kaç kere banlanmışım :)yok uygulamadan girdiğinde görünmüyor..sadece pc de.
O görünmüyor ki site değişmeden önce ceza puanını falan görüyordur noop un dediği msjlar ödül puanı begeni sayısı falanBen kaç kere banlanmışım :)
anladım teşekkür ederim.O görünmüyor ki site değişmeden önce ceza puanını falan görüyordur noop un dediği msjlar ödül puanı begeni sayısı falan
Ben kaç kere banlanmışım :)
O görünmüyor ki site değişmeden önce ceza puanını falan görüyordur noop un dediği msjlar ödül puanı begeni sayısı falan
anladım teşekkür ederim.
Ben artık oyun bölümünde takılmaya çalışıyorum zaten :) orada çeneni tutmak daha kolay
Böyle olduğuna emin misiniz? Ben çok sık hapse düşüyorum :)). Ceza alma nedenime göre değişiyor hep ceza günüm.
Konu dışı geyik daha az hakaret vari msjlar daha çoo tabiki
Bu arada mune geldiğinde burayı dağıtır cımbızıyla haberiniz olsun
Tabiki katlanıyor ama konu dışı 3 gün mesela polemik hakaret 1 hafta gibi işte hepsi 1 günden başlayıp katlanıyorBunu bilmiyordum. Adaletli olmus. Ama gene de cok sık ban aliyorsaniz geyik bile olsa katlanir diye biliyorum. Caydiriciligi kalmaz o zaman cunku.
mune ye sormak isterim 14 subatta sayfada bi sürü konu oldu
hepsi suan aktif acık neden bana gelince konum hem kapanıyo hem engelleniyorum
bunu daha önce mune ya özelden yazdım ama cvp yok neden diger 14 subat yazıları dururken bunun yeri burasımı diye yazım engellendi ve insanlar özelden biseyler sorunca neden kimse cevaplamıyo cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?