engelli konuma cevap

Mune görmemiştir. Yoksa her zaman yardımcı oluyorlar. Polemiye açık konular yAda yazım tarzınada çok dikkat ediliyor. Bence bu şekilde konu açmak yerine mune nin cevap vermesini beklemen yAda özelden tekrar mesaj yazman daha iyi olurdu.

Banlanmama orucuna gireyim o zaman kesin eminmisin 3 aya sıfırlandığına 1 hafta 10 gün zor oluyor

Sana cok aciyorum libi., bir de misscherry e

---------------
Konu sahibi;
Ayni gorunen konularda bile, bazi uyelerin bilmiyor ya da ilk defa yapiyor olmasi ama senin ayni seyi 10 defa yapmis olman ban sebebi olabilir.

Ayrica o cok bilindik dedigin uyelerden birinin profil resmini kullanarak hakaret ettin ve banlanmadin. O yuzden ban kar-zarar hesabi yapma zararli cikarsin.

Son düzenleme:
Bu konu da kapanır.
Hediye konusunda fikir almak farklı,hediye için sevgilisiyle tartısıp onu buraya yazmak farklı.
Mune abla her zaman cevap verir gözden kaçmış olabilir.

Böyle olduğuna emin misiniz? Ben çok sık hapse düşüyorum :)). Ceza alma nedenime göre değişiyor hep ceza günüm.

Konu dışı geyik daha az hakaret vari msjlar daha çoo tabiki
Bu arada mune geldiğinde burayı dağıtır cımbızıyla haberiniz olsun

Bunu bilmiyordum. Adaletli olmus. Ama gene de cok sık ban aliyorsaniz geyik bile olsa katlanir diye biliyorum. Caydiriciligi kalmaz o zaman cunku.

Hemen cevap vereyim, diğer 14 Şubat konularının hepsi eşle yaşanan sorunlar üzerine ama sizinki hediye seçmeyle alakalı ve yeri Bir Derdim Var bölümü değil, bu topiğinde yeri Bir Derdim Var bölümü değil, madem engelli konunuzla alakalı konu açacaksınız bunu sitede yaşadığınız sorunlar ya da hiçbir başlığa uymayan yazılara açabilirdiniz.

Site kuralları gereği tüm üyeler konularını ilgili bölümlere açmak zorundadır, açmıyorsa ve bunu defalarca yapıyorsa uyarı alır banlanır, siz acemi bir üye değilsiniz, üyeliğiniz yeni değil, ısrarla Bir Derdim Var bölümüne konu açıyorsanız banlanmanız normal, kaldı ki banlı kalma sürenizi ben belirlemiyorum, aldığınız uyarı puanlarının az veya çok olmasına göre sistem banlı kalma süresini belirliyor.

Sizin Bir Derdim Var bölümüne açtığınız ve bölümle alakası olmayan konuları defalarca taşıdık, uyarı verdik, siz ısrarla hala aklınıza eseni BDV'ye açıyorsunuz, kurallara uymak zorundasınız, uymuyorsanız da yapılan uyarıları neden yapılıyor diye sorgulamayın çünkü kurallar bunlar.

Bakınız kurallardan biri: Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

Bu da diğeri:
  • Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Rica ediyorum artık konularınızı doğru bölümlere açın.

Bazı yorumları okudum, hanımlar ben kiminizle geyikte yapıyorum, gülüşüyoruz gır gır şamata da yapıyoruz, kiminizle de ilişkimiz resmî boyutta ama ister inanırsınız ister inanmazsınız bu sitede beni itici bulanlara dahi kasti bir uygulamam yoktur, olsa sizi bırakın yöneticilerim canıma okur zaten, ben burada sizlere uyarıyı gizli gizli vermiyorum hoş, herşey aleni ve ortada, ulaşabileceğiniz yöneticiler mevcut, bir mesajınıza bakar uyarıların incelenmesi.
Bu sitenin kuralları neyse onu uyguluyorum, sizler isterseniz bana küfredin bu bana küfretti diye takıntı yaptığım tek üye yoktur olmaz olamaz, bana moderatörlüğü herkesi kafaya takayım diye vermediler, 540 bin üyeli, milyonlarca içerik girilen bir sitede, sizler bana veya onlarca kişiye takıntılı olabilirsiniz belki lakin benim buna zamanımda yok, huyumda değil.
Uyarıyı veririm sonrasında gider başka bir üyeye uyarı verilecekse veririm, benim sitedeki görevim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…