• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli konuma cevap

Hediye fikri almak

Hediyeyle ilgili sorun yasamak

Bunlar farkli seyler. Tamamini hediye konusu olarak genelleyemezsiniz.

ama

ama bana hep öyle bunu kac oldu deniyorum diger üyeler resmen hakaret ediyo eski bilindik üyeler onları kibliyorum mesela onlar 1 gun ceza ben 1 hafta ceza alıyorum bide bu ceza gunlerini kim belirliyo bakmıyolarmı site var ama yönetimde mi sorun var dün mesela cezam bitmisti 17 sinde ama sayfaya hala giremiyorum 1 gun fazladan ceza yedim mesela bunun sorumlusu kim olcak engelleyenler degil mi

Üyeyle alaksı yok limoncum bak bende ezki üyeyim gecen banım 7 gün sürdü sürekli ban yemek ban süresini katlıyor maalesef ;)

ama

ama bana hep öyle bunu kac oldu deniyorum diger üyeler resmen hakaret ediyo eski bilindik üyeler onları kibliyorum mesela onlar 1 gun ceza ben 1 hafta ceza alıyorum bide bu ceza gunlerini kim belirliyo bakmıyolarmı site var ama yönetimde mi sorun var dün mesela cezam bitmisti 17 sinde ama sayfaya hala giremiyorum 1 gun fazladan ceza yedim mesela bunun sorumlusu kim olcak engelleyenler degil mi

bu benim başıma da geldi mesela ceza süreniz 16 şubatta bitiyor diyordu 18 şubat oldu hala giremedim iletişimden yazdım öyle açıldı.

ben bdv a girmiyorum artık bu banlar soğuttu siteden alışkanlığım gitti aslında siteye bile girmiyorum. kimsenin çocuğu değilim suçsuz yere keyfi azarlanayım.

Evet böyle. Yani üç ay hiç ceza almazsan yeni doğmuş bebek gibi sıfır puanlı oluyorsun.
Benim üç ay girmemem lazım öyle bir şeyi başarmam için sanırım :KK53:
Ama her aldığın ceza puanlarına ekleniyor, üstüste eklendikçe bir haftalara 10-15 günlere çıkıyor.
Banlanmama orucuna gireyim o zaman kesin eminmisin 3 aya sıfırlandığına :dondurma: 1 hafta 10 gün zor oluyor :63:

mune ye sormak isterim 14 subatta sayfada bi sürü konu oldu
hepsi suan aktif acık neden bana gelince konum hem kapanıyo hem engelleniyorum
bunu daha önce mune ya özelden yazdım ama cvp yok neden diger 14 subat yazıları dururken bunun yeri burasımı diye yazım engellendi ve insanlar özelden biseyler sorunca neden kimse cevaplamıyo cok merak ediyorum

onların ilk defa konuyu uygun yere açmayışlarıdır belki de.. ilkinde sadece uyarı veriliyor diye biliyorum..kasti bir durum söz konusu değildir..

O ceza sistemi de şöyle. ilk cezanda 1 gün, ikincisinde 2 gün sonra böyle artarak gidiyor. O arkadaşlar hiç ceza almadıysa ceza süreleri kısa oluyor. bir ara bu cezalar hepimiz için sıfırlandı. Ben de eski üyeyim. Bir ara cezam 1 hafta falandı. Sıfırlandıktan sonra da çok dikkat etmeye çalıştım ki yeniden uzamasın. 1 kere o kadar dikkat etmeme rağmen ceza da aldım.
Böyle olduğuna emin misiniz? Ben çok sık hapse düşüyorum :)). Ceza alma nedenime göre değişiyor hep ceza günüm.

Back
X