- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Onlar görünüyor mu ya![]()
Bu mesajın yanında solda, profil resmimin altında yazıyor. Katılım tarihi, mesaj sayısı, beğenilme sayısı.
Hmm cepten girince görünüyor mu bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar görünüyor mu ya![]()
Cepten girdiğinde mi görünüyor?Bu mesajın yanında solda, profil resmimin altında yazıyor. Katılım tarihi, mesaj sayısı, beğenilme sayısı.
Hmm cepten girince görünüyor mu bilemedim.
Pro üye olmak gerekir görebilmek için heraldeÇok cahilim keşke ölsem demek istiyorum şu an![]()
Ceptende gorunuyorCepten girdiğinde mi görünüyor?![]()
Cepten girdiğinde mi görünüyor?![]()
Ceptende gorunuyor
Direk ismin ustune tıklayınca goruyorum ben
Teşekkür ederim kızlarrrr
Yok acaba neden göremedi diyine cepten giriyor olabileceğiniz aklıma geldi.![]()
ama
ama bana hep öyle bunu kac oldu deniyorum diger üyeler resmen hakaret ediyo eski bilindik üyeler onları kibliyorum mesela onlar 1 gun ceza ben 1 hafta ceza alıyorum bide bu ceza gunlerini kim belirliyo bakmıyolarmı site var ama yönetimde mi sorun var dün mesela cezam bitmisti 17 sinde ama sayfaya hala giremiyorum 1 gun fazladan ceza yedim mesela bunun sorumlusu kim olcak engelleyenler degil mi
ama
ama bana hep öyle bunu kac oldu deniyorum diger üyeler resmen hakaret ediyo eski bilindik üyeler onları kibliyorum mesela onlar 1 gun ceza ben 1 hafta ceza alıyorum bide bu ceza gunlerini kim belirliyo bakmıyolarmı site var ama yönetimde mi sorun var dün mesela cezam bitmisti 17 sinde ama sayfaya hala giremiyorum 1 gun fazladan ceza yedim mesela bunun sorumlusu kim olcak engelleyenler degil mi
Banlanmama orucuna gireyim o zaman kesin eminmisin 3 aya sıfırlandığınaEvet böyle. Yani üç ay hiç ceza almazsan yeni doğmuş bebek gibi sıfır puanlı oluyorsun.
Benim üç ay girmemem lazım öyle bir şeyi başarmam için sanırım
Ama her aldığın ceza puanlarına ekleniyor, üstüste eklendikçe bir haftalara 10-15 günlere çıkıyor.
Evet. Limoncunun konularını böyle bir durum oluyor sürekliLimoncu senin konunu saptirdilar sen saat onerisi istedin millet 14 subati niye kutluyorsuna bagladi.
Genel anlamda senin actigin konular saptiriliyor ,polemik cikartiliyor ve kapatiliyor.
Gecmis olsun.
Banlanmama orucuna gireyim o zaman kesin eminmisin 3 aya sıfırlandığına1 hafta 10 gün zor oluyor
![]()
O zaman 14 mayısa kadar bana ban yokİvit. Mune söylemişti.
mune ye sormak isterim 14 subatta sayfada bi sürü konu oldu
hepsi suan aktif acık neden bana gelince konum hem kapanıyo hem engelleniyorum
bunu daha önce mune ya özelden yazdım ama cvp yok neden diger 14 subat yazıları dururken bunun yeri burasımı diye yazım engellendi ve insanlar özelden biseyler sorunca neden kimse cevaplamıyo cok merak ediyorum
Böyle olduğuna emin misiniz? Ben çok sık hapse düşüyorum :)). Ceza alma nedenime göre değişiyor hep ceza günüm.O ceza sistemi de şöyle. ilk cezanda 1 gün, ikincisinde 2 gün sonra böyle artarak gidiyor. O arkadaşlar hiç ceza almadıysa ceza süreleri kısa oluyor. bir ara bu cezalar hepimiz için sıfırlandı. Ben de eski üyeyim. Bir ara cezam 1 hafta falandı. Sıfırlandıktan sonra da çok dikkat etmeye çalıştım ki yeniden uzamasın. 1 kere o kadar dikkat etmeme rağmen ceza da aldım.
Konu dışı geyik daha az hakaret vari msjlar daha çoo tabikiBöyle olduğuna emin misiniz? Ben çok sık hapse düşüyorum :)). Ceza alma nedenime göre değişiyor hep ceza günüm.