mune ye sormak isterim 14 subatta sayfada bi sürü konu oldu
hepsi suan aktif acık neden bana gelince konum hem kapanıyo hem engelleniyorum
bunu daha önce mune ya özelden yazdım ama cvp yok neden diger 14 subat yazıları dururken bunun yeri burasımı diye yazım engellendi ve insanlar özelden biseyler sorunca neden kimse cevaplamıyo cok merak ediyorum
ben nedenini merak ediyorum kasti olan nedir kibleye olayıda insanların konuları guzel yani hakaret yok bisey yok herkez fikir almanın derdinde neden kibliyim konularını kapattırıyım kiYerinde olsam ben de o konuları tek tek kiblerdim.
Çünkü kimse şikayet etmezse konular gözden kaçabiliyor.
ben nedenini merak ediyorum kasti olan nedir kibleye olayıda insanların konuları guzel yani hakaret yok bisey yok herkez fikir almanın derdinde neden kibliyim konularını kapattırıyım ki
ama bana hep öyle bunu kac oldu deniyorum diger üyeler resmen hakaret ediyo eski bilindik üyeler onları kibliyorum mesela onlar 1 gun ceza ben 1 hafta ceza alıyorum bide bu ceza gunlerini kim belirliyo bakmıyolarmı site var ama yönetimde mi sorun var dün mesela cezam bitmisti 17 sinde ama sayfaya hala giremiyorum 1 gun fazladan ceza yedim mesela bunun sorumlusu kim olcak engelleyenler degil miSite kuralları gereği konular ilgisi olmayan yerlere açılmıyor.
O yüzden biri kiblerse taşınmak ya da kapatılmak zorunda.
Yeni üye ise uyarı alıyor eski üye ise ve daha önce de konuyu yanlış yerlere açtıysa ban yiyor.
Sizin konunuz gereksizce amacından saptırıldı. Çok saçam buluyorum saat önerisi isteyen birine 14 şubat kutlanmaz demeyi. Konuyu tam okumadım polemik çıktı mı bilmiyorum belki polemikten gitmişsinizdir.
ama
ama bana hep öyle bunu kac oldu deniyorum diger üyeler resmen hakaret ediyo eski bilindik üyeler onları kibliyorum mesela onlar 1 gun ceza ben 1 hafta ceza alıyorum bide bu ceza gunlerini kim belirliyo bakmıyolarmı site var ama yönetimde mi sorun var dün mesela cezam bitmisti 17 sinde ama sayfaya hala giremiyorum 1 gun fazladan ceza yedim mesela bunun sorumlusu kim olcak engelleyenler degil mi
Hiç bir üyeye farklı davranildigini düşünmüyorum
Mune msjlarada cvp veriyor belki görmemiştir
valla hep mi görmüyoHiç bir üyeye farklı davranildigini düşünmüyorum
Mune msjlarada cvp veriyor belki görmemiştir
onu biliyorum cnm bu yazdıgım uyler ben nerdeysem orda cevap yazım yarısı banlanan üyeler hani her konuda benle ceza alanıda var almayanıda ama onlara gelince ceza kısa ben hep 1 haftaO ceza sistemi de şöyle. ilk cezanda 1 gün, ikincisinde 2 gün sonra böyle artarak gidiyor. O arkadaşlar hiç ceza almadıysa ceza süreleri kısa oluyor. bir ara bu cezalar hepimiz için sıfırlandı. Ben de eski üyeyim. Bir ara cezam 1 hafta falandı. Sıfırlandıktan sonra da çok dikkat etmeye çalıştım ki yeniden uzamasın. 1 kere o kadar dikkat etmeme rağmen ceza da aldım.
konulara hediyo olarak bakıcaksan bi diger konu vardı esi hediye almak istemis kız istememis gitmis bi kazak almıs hediyeyse konu oda egellensin digeride hediye almamıs esiy di konuysa buda engellensinSen hediye fikri istemişsin, hediye için ayrı bir bölüm var. İnsanlar 14 Şubat'la ilgili dertlerini yazmışlar. Kural hatası senin konun için geçerli yani
bunun cezası 1 haftamı alllah askına bu cezalar kısalmalı yani hırsızlık mı yaptık tövbe yaaa 1 hafta nedir ceza dedigi 1 gun olurSen hediye için fikir istemiştin şekerim. Diğerleri kocaları ve sevgilileriyle kapışmalarını yazmış. O yüzden bdv ye uygun bulunmadı sanırım.
O konuyu bilemeyeceğim. Bende geçen gün ortada polemik bile yokken 2 gün ceza aldım.bunun cezası 1 haftamı alllah askına bu cezalar kısalmalı yani hırsızlık mı yaptık tövbe yaaa 1 hafta nedir ceza dedigi 1 gun olur
Şimdi bak sen konuyu şöyle açtın; Eşime saat almayı düşünüyorum hangi markadan alayım? Siz ne alacaksınız? Fikir istemişsin bariz bir şekilde, diğer konu da hediyeden dolayı kavga ediyorlar bunu dert ediniyor ve konu açıyor. İkisinin arasında fark yok mu sence de?konulara hediyo olarak bakıcaksan bi diger konu vardı esi hediye almak istemis kız istememis gitmis bi kazak almıs hediyeyse konu oda egellensin digeride hediye almamıs esiy di konuysa buda engellensin
bunun cezası 1 haftamı alllah askına bu cezalar kısalmalı yani hırsızlık mı yaptık tövbe yaaa 1 hafta nedir ceza dedigi 1 gun olur
allah askına senelerdir burdayız ne konular görüyoruz ne fikirler istiyolar ev alcam kac oldalı olsun mutfagım neden böyle ne yapıyım eee dertse buda benim derdim yani fikir sokakta sorcak halim yok bir derdim var zaten adı haaa konuyu tasırsın o zaman tamam ama sadece evlilik derdi konusu degil ki biri ev alıcak oda sayısını dert edinip yazıyoda benimde 14 subatta hediye alıcam kararsızım fikir verin deme özgürlügüm olmalı diger türlü cift taraflı olurŞimdi bak sen konuyu şöyle açtın; Eşime saat almayı düşünüyorum hangi markadan alayım? Siz ne alacaksınız? Fikir istemişsin bariz bir şekilde, diğer konu da hediyeden dolayı kavga ediyorlar bunu dert ediniyor ve konu açıyor. İkisinin arasında fark yok mu sence de?
Bu arada cezalar katlanıyor, yaptığın şeye göre ceza almıyorsun. Örneğin ben uzun süre banlanmadım burda seninle polemik yapayım ben 1 gün ceza alırım, sen çok fazla banlandığın için her seferinde cezan katlanıyor ve 1 haftayı geçer bu sefer ki banın.bunun cezası 1 haftamı alllah askına bu cezalar kısalmalı yani hırsızlık mı yaptık tövbe yaaa 1 hafta nedir ceza dedigi 1 gun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?