yanmısız deseneBu arada cezalar katlanıyor, yaptığın şeye göre ceza almıyorsun. Örneğin ben uzun süre banlanmadım burda seninle polemik yapayım ben 1 gün ceza alırım, sen çok fazla banlandığın için her seferinde cezan katlanıyor ve 1 haftayı çeker bu sefer ki banın.
onu biliyorum cnm bu yazdıgım uyler ben nerdeysem orda cevap yazım yarısı banlanan üyeler hani her konuda benle ceza alanıda var almayanıda ama onlara gelince ceza kısa ben hep 1 hafta
bide gecen sefer kızı birine fazla yuklenmisler sayfada olmus 10 falan kızıda engellemisler yazdım ki konu sahibi neden engellendi bi sürü hakaret var kıza onlar duruyo konu sahibi neden engellendiki dedim cat benide 1 hafta engellediler sasılcak is yani sayfada baska yorumum yok hadi bu yanlıslıkla oldusa mune nin yada bu engelleyemyi kim yapıyosa özür dilemesi lazım cunku 10 sayfalık bi yazı nın sonunda bu kız neden engellenmis dedigim icin engellendim ben
iste bundan bahsediyorm mesela ben özelden soruyrm engelip acıldıktan sonra cvp yok belki her konumdan sonra sordum 7 kere vardır neden engellendim diyeOnu hiç bilemedim. Mesajı da aradım bulamadım ama gene biri kiblemiştir.
Aslında eskiden şu mesajınızdaki polemikten gittiniz falan diyordu. Keşke gene öyle dese de en azından hangi mesajdan gittiğimizi bilsek. Ben şimdi siyasete de yazıyorum buraya da hamilelik kısmında bile polemik çıkabiliyor. İnsan merak ediyor neden gittim.
iste bundan bahsediyorm mesela ben özelden soruyrm engelip acıldıktan sonra cvp yok belki her konumdan sonra sordum 7 kere vardır neden engellendim diye
O da yasak, görmüyorsa kiblemek lazım onlar için de ayrı bölüm var çünkü. Sırf bdv daha popüler diye kendi bölümü varken, buraya açılınca ceza alıyorsun. İlk defa yaptıysa kuralları bilmiyorsa sadece konu taşınıyorallah askına senelerdir burdayız ne konular görüyoruz ne fikirler istiyolar ev alcam kac oldalı olsun mutfagım neden böyle ne yapıyım eee dertse buda benim derdim yani fikir sokakta sorcak halim yok bir derdim var zaten adı haaa konuyu tasırsın o zaman tamam ama sadece evlilik derdi konusu degil ki biri ev alıcak oda sayısını dert edinip yazıyoda benimde 14 subatta hediye alıcam kararsızım fikir verin deme özgürlügüm olmalı diger türlü cift taraflı olur
Ceza puanları 3 ayda siliniyor. 3 ay içinde ceza aldıkça üstüste ekleniyor bu da ban süresini uzatıyor.
Evet bence de sistem yanlış ama böyle yapacak bişey yok.
O da yasak, görmüyorsa kiblemek lazım onlar için de ayrı bölüm var çünkü. Sırf bdv daha popüler diye kendi bölümü varken, buraya açılınca ceza alıyorsun. İlk defa yaptıysa kuralları bilmiyorsa sadece konu taşınıyor
Bu böyle mi gerçekten. Sevindim baya. Ben de her hafata bir şey yapmazsa ceza puanından biraz düşse mi acaba gibi bir şey önerecektim. Böyleyse azıcık rahatladım.
Evet böyle. Yani üç ay hiç ceza almazsan yeni doğmuş bebek gibi sıfır puanlı oluyorsun.
Benim üç ay girmemem lazım öyle bir şeyi başarmam için sanırım
Ama her aldığın ceza puanlarına ekleniyor, üstüste eklendikçe bir haftalara 10-15 günlere çıkıyor.
Siyaset bölümü açık mı hala? Kapatılmıştı bir ara.Onu hiç bilemedim. Mesajı da aradım bulamadım ama gene biri kiblemiştir.
Aslında eskiden şu mesajınızdaki polemikten gittiniz falan diyordu. Keşke gene öyle dese de en azından hangi mesajdan gittiğimizi bilsek. Ben şimdi siyasete de yazıyorum buraya da hamilelik kısmında bile polemik çıkabiliyor. İnsan merak ediyor neden gittim.
Siyaset bölümü açık mı hala? Kapatılmıştı bir ara.
Ben bir kere bağlandım o da geyik yaptığım için.
Ben bir kaç sene öncesinde 1 ay banlı kalan arkadaş biliyorum. Zor oluyor bazen cidden kendini tutması.
Geçen seneydi sanırım siyasette toplu ban yedik bir ay mıydı üç ay mıydı hatırlamıyorum net, ama çooook uzundu. 15-20 gün sonra af çıktı da döndük.
ooooofff. Ben siyasete çok girmemeye çalışıyorum. Sadece referandum için bir istisna yaptım. Ondan sonra da girmem sanırım. Yoksa orda ban yememek çok çok zor.
Onlar görünüyor mu yaÇok takdir ettim. 4 bin mesajınız var aktif bir üyesiniz ve sadece 1 ban.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?