engelli konuma cevap

yanmısız desene

Onu hiç bilemedim. Mesajı da aradım bulamadım ama gene biri kiblemiştir.
Aslında eskiden şu mesajınızdaki polemikten gittiniz falan diyordu. Keşke gene öyle dese de en azından hangi mesajdan gittiğimizi bilsek. Ben şimdi siyasete de yazıyorum buraya da hamilelik kısmında bile polemik çıkabiliyor. İnsan merak ediyor neden gittim.

iste bundan bahsediyorm mesela ben özelden soruyrm engelip acıldıktan sonra cvp yok belki her konumdan sonra sordum 7 kere vardır neden engellendim diye

O da yasak, görmüyorsa kiblemek lazım onlar için de ayrı bölüm var çünkü. Sırf bdv daha popüler diye kendi bölümü varken, buraya açılınca ceza alıyorsun. İlk defa yaptıysa kuralları bilmiyorsa sadece konu taşınıyor

Ceza puanları 3 ayda siliniyor. 3 ay içinde ceza aldıkça üstüste ekleniyor bu da ban süresini uzatıyor.
Evet bence de sistem yanlış ama böyle yapacak bişey yok.

Bu böyle mi gerçekten. Sevindim baya. Ben de her hafta bir şey yapmazsa ceza puanından biraz düşse mi acaba gibi bir şey önerecektim. Böyleyse azıcık rahatladım.

Son düzenleme:

Bence Bir Derdim Var'ın tepesindeki şu yazıyı kaldırsak kurtulacağız:

"Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun"

Esasında asıl sorun surda
Bdv nın basında moderator belkı bı derdınız var belkı yok içinizden gelenlerı buraya yazın deyıp konu acılmasına ızın verıp sonra konu buraya uygun degıl dıyor .
Onun duzeltılmesı lazım

Bu böyle mi gerçekten. Sevindim baya. Ben de her hafata bir şey yapmazsa ceza puanından biraz düşse mi acaba gibi bir şey önerecektim. Böyleyse azıcık rahatladım.

Evet böyle. Yani üç ay hiç ceza almazsan yeni doğmuş bebek gibi sıfır puanlı oluyorsun.
Benim üç ay girmemem lazım öyle bir şeyi başarmam için sanırım
Ama her aldığın ceza puanlarına ekleniyor, üstüste eklendikçe bir haftalara 10-15 günlere çıkıyor.

Ben bir kaç sene öncesinde 1 ay banlı kalan arkadaş biliyorum. Zor oluyor bazen cidden kendini tutması.

Siyaset bölümü açık mı hala? Kapatılmıştı bir ara.

Geçen seneydi sanırım siyasette toplu ban yedik bir ay mıydı üç ay mıydı hatırlamıyorum net, ama çooook uzundu. 15-20 gün sonra af çıktı da döndük.

ooooofff. Ben siyasete çok girmemeye çalışıyorum. Sadece referandum için bir istisna yaptım. Ondan sonra da girmem sanırım. Yoksa orda ban yememek çok çok zor.

ooooofff. Ben siyasete çok girmemeye çalışıyorum. Sadece referandum için bir istisna yaptım. Ondan sonra da girmem sanırım. Yoksa orda ban yememek çok çok zor.

Ben adım bile atmıyorum artık o tarafa. Okursam yazarım çünkü. Ama hiç ağız açılacak zaman değil. Fermuarı çektim çeneme.

Demek ki KK de iritre oldu
14 şubatın gerçekten bu kadar dert edecek neyi var
Birde bizim için dert olan 14 şubat erkekler için hafta sonu maçı kadar bide dert değil

Üyeler hakkında konu açmak yasak diyerekten bu konunun da kapatacaklar limoncu. Bazı üyeler sana gicikligina bile kib liyor olabilir. Konularında görüyorum da alakasız bir şey söyleyip seni sinirlendiriyorlar ya polemikten sen bana yiyorsun ya konun kapaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…