- 27 Aralık 2023
- 11
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi Sumeyye Turgay
-
Bence sosyal hizmetleri arayin. Durumu bildirin cocugu kim bakiyorsa ona para verilirMerhabalar
Benim eşimin kardeşi otizm li 4 5 aydır annesi bakım parası alıyor onun üzerinden ama annesi aşırı sorunlu birisi çocuğu bize bırakıp gitti ben haftanın 3 günü çalışıyorum ben çalışmadığım gün ben bakıyorum çalıştığım gün kayinpederim bakıyor o da bı kaç ay sonra birakicak işi emekli zaten kendisi size sormak istediğim konu şu kayinvalidemin aldığı maaşı kayinpederim alabilir mi çünkü şuan bizimle değil birkaç gün oldu gideli ama bir kuruş para almasını istemiyoruz çocuğun üzerinden aile ve sosyal hizmetleri arasak durumu anlatsak nasıl bir yol izlenir sizce fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
arayın, anında keserler. Çok dikkat ediyorlar para verdikleri durumlara...Merhabalar
Benim eşimin kardeşi otizm li 4 5 aydır annesi bakım parası alıyor onun üzerinden ama annesi aşırı sorunlu birisi çocuğu bize bırakıp gitti ben haftanın 3 günü çalışıyorum ben çalışmadığım gün ben bakıyorum çalıştığım gün kayinpederim bakıyor o da bı kaç ay sonra birakicak işi emekli zaten kendisi size sormak istediğim konu şu kayinvalidemin aldığı maaşı kayinpederim alabilir mi çünkü şuan bizimle değil birkaç gün oldu gideli ama bir kuruş para almasını istemiyoruz çocuğun üzerinden aile ve sosyal hizmetleri arasak durumu anlatsak nasıl bir yol izlenir sizce fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Temizlik hastası ve birileriyle konuşuyor sosyal medyadan bir kaç kez şans verildi ama artık kesinlikle gelemez gelmeye de yüzü yoktur herhalde biz evde yemek yapıp yiyemiyorduk bildigimiz karnabaharlı bile dışarda yapın diyordu sokakta tüp ile yapicakmisiz olaya bakinKadın çocuğu bırakıp nereye gitti komple size mi bıraktı yuh artık ya
Arayıp bir soracağım yorumunuz için teşekkür ediyorumarayın, anında keserler. Çok dikkat ediyorlar para verdikleri durumlara...
Biz almasak da olur ama o da almasın su ana kadar aldiklariyla 6 çeyrek yapmış çocuğa biriktiriyordu sözde aldı gitti hepsiniBence sosyal hizmetleri arayin. Durumu bildirin cocugu kim bakiyorsa ona para verilir
Sürekli kavga ediyorlar zaten kayinpederim bu evden çıkarsan birdaha şans vermem dedi çıktı gitti ablasinda şuan kartı da almış maaştan biriktirdiği altınları daKayınvalide temelli mi gitti yoksa eşiyle ayrı mı anlamadım burasını
Teşekkür ediyorum yorumunuz için arayıp soracağımbence arayın bır danışın onlar dogru bir şekilde yönlendirirler sizi
Sürekli kavga ediyorlar zaten kayinpederim bu evden çıkarsan birdaha şans vermem dedi çıktı gitti ablasinda şuan kartı da almış maaştan biriktirdiği altınları da
Yazıklar olsun tam sabah kuşağı programlarına konu olmalık kadınmışTemizlik hastası ve birileriyle konuşuyor sosyal medyadan bir kaç kez şans verildi ama artık kesinlikle gelemez gelmeye de yüzü yoktur herhalde biz evde yemek yapıp yiyemiyorduk bildigimiz karnabaharlı bile dışarda yapın diyordu sokakta tüp ile yapicakmisiz olaya bakin
Hala aramadınız mı?Arayıp bir soracağım yorumunuz için teşekkür ediyorum
Arayın sosyal hizmetleri direkt.Acımayın.O yavruya acımayıp parasına göz diken kadına acınmaz.Sürünsün inşallahMerhabalar
Sosyal hizmetleri arıyorum ama baglanamadim gün içinde deneyeceğim tekrar inşallah Allah yardımcımız olurAllah yardımcınız olsun .
Sosyal Hizmetleri arayıp sorun ve gerekirse hesap değişikliği yapıp o kartı iptal ettirin.
Böyle birşey oluyor mu bilemedim ama sadece fikir sundum.
Hatta şikayet edin.
Yok öyle bir dünya garibin parasıyla hayat sürmek
Çok acıdım şu ana kadar hata bir kere yapılır ama bu artık alışkanlık haline geldi o yüzden arayıp hemen iptal ettirmem gerekiyor bağlanabilsem tabikiArayın sosyal hizmetleri direkt.Acımayın.O yavruya acımayıp parasına göz diken kadına acınmaz.Sürünsün inşallah
Baglanamiyorum hat meşgul diyor hattan düşüyor tuslamaya geçince de bekletiyor kendi kendine kapaniyorHala aramadınız mı?
Aradım sonunda bağladılar konuştuk dilekçe doldurulması gerekiyor dediler bakıcı değişikliği yapılacak eğer kayinpederim uygun cikmazsa ondan da kesilir dendi umarım kesilirSosyal hizmetleri arayın kadinin maasi kesilir baba yine basvurur ona verirler tabii tum başvuru surecleri basa doner o kadar onun haricinde baba da alabilir anneninki kesilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?