Engelini açıp kapatıp profil fotoğrafıma karışan ex sevgili

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
1
15.774
388
45
Bişey paylaşmak istiyorum..Yorumlarınız önemli...
Yani boşver diyeceksiniz ama kafama takılıyor bazı şeyler kafamda halletmek istiyorum.

Ben uzun süren bir ilişkimi kendim bitirmiştim çünkü zamanında çok yüz verdiğim için saygısızlık hat safhadaydı, zaten kişiliği de kibirli artı sürekli her şeye küsmesine, iletişim kesmesine dayanamıyordum ve bitti dedim...Ben onun whatsapp'ında engelliydim zaten uzun süreden beri...Onlinesın dememden rahatsız oldugu artı yazısarak tartıstıgımız için beyfendi beni engellemişti sadece telde konusuyorduk.

Meğerse bu engelip açıp açıp profil resmime bakıp tekrar engelliyormuş..Ayrıldıktan sonra da grup halinde arkadaşların oldugu bi foto koymuştum, bana msj attı anında sosyalleşmişsin, profil fotoğrafını kimler için değiştirdiğin belli oldu falan...Yani hem engelle hem de açıp bakıp laf et...Ben cvp vermemiştim..
Detaylar bilinsin diye anlattım bu kısmı.

3 ay sonra barıştık..Engeli asla kaldırmaz, inat...Ben de artık bu whats app engeli konusunu ne zaman açsam fırça yediğim için bırakmıştım artık bu meseleyi...Ama yine engeli açıp açıp bakıp profil fotonu değiştirmişsin diye laf ediyordu ama ben onun hiçbi.sosyal medyasını bile göremiyordum asla...Şu bayan kim vs dediğim için heryerdem engelliydim zaten yıllardır

Barıştıktan kısa süre sonra bi tartıştık, bende de birikim olmuş bazı seyler herhalde biraz fazla üstüne gittim o da hemen aynı benim ayrıldığım zamanki sarfettiğiöim kelimelerle ayrıldı benden...Aslında konu çok onemli de değildi...Sinir harbi içinde yürümüyormuş..Ben de dedim ki bundan sonra engeli açıp açıp bakma dedim...Ama kötü bi şekilde bitti...Uzun bi ilişki 5 yıllık bana göre bitecekse de en azından iyi dileklerle bitmeli. Ona bi msj yazdım...Dedim ki kafanda bittiğini, yürümeyeceğini düşündüğünü biliyorum, saygı duyuyorum ama 5 senelik bi ilişki en azından birbirimize bi teşekkür bi güzel dilekle bitemez miydi, sonucta ortada çok kötü bişey yoktu, hayatıma kattıgın seyler için teşekkür ederim mutlu ol diye msj attım...Ne gerek var diyeceksiniz ama içim elvermedi bu aptalca kötü bitişe...

Hiç cvp gelmedi...Yuh dedim yani sanki aldatmışım da herif cvp bile vermedi...4 gün sonra güzel bi cvp yazmış; Evet haklısın sevginin hakkını vermek gibi ayrılıgın da vermek gerekiyor...gönüllere bahar gelemedi...teşekkür az kalır..böyle bir mesaj...

4 gün neyi bekledin, madem bu kadar güzel dusunceler içindeydin de neden sanki aldatmış muamelesi yapıp beni ezerek, konusalım dur dediğimde köpeğe davranır gibi davranıp ayrıldın..

Son düzenleme:

İnadından whatsapp engelini bile kaldırmayan birisi ile tekrar barışman bir hataymış zaten....

ayyy yazını okurken bile yoruldum. seni bu kadar yoran olgunlaşmamış erkekten ayrıldığın için ben rahatladım. büyüsünde gelsin . yada hiç gelmesin . bu seni yıpratır ve yaşlandırırdı...

Evet sanırım yaşlandım onun yüzünden...daha enerjiktim çöktüm galiba tartısmaktan...

Heryerden engelleyerek birinden birseyleri surekli men ederek 5 yillik iliski iliski degildir.
Evlilikte işimize gelmeyince kapatalim kapilari , kilitleyelim sandıklari oh ne ala..
Birliktr izah edilip birseyler aşilir sevgi varsa.
Resmen dengesizlik. Omrunu yer bu adam birak ne hali varsa gorsün.
Biraz zaman geçince yine saćmalar eminim
Lutfen saclamalasina izin vermeyin kendine kiymet veriyorsaniz
Onünü kesmezseniz sonuçlari daha uzücü bitebilir sizin icin bana öyle geldi.

Siz de uzatmayin birakin boylece. Daha fazla kendinizi yipratmanin bi alemi yok. Sagliksiz bi iliskiymis sizinki

inadından engellemek diye bişey yok adam seni boynuzlamış,sosyal medyadan engellemek ne demek yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…