- 8 Aralık 2011
- 44.038
- 153.697
Ama hemşom sen söyle eğlenmiyor muyuz
Kendi adıma eğleniyorum eminim herkes benim gibi düşünüyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hemşom sen söyle eğlenmiyor muyuz
Hoşgeldin canım
Hosbuldum ablacim naberr
Eki Görüntüle 794189 yeni börekler varmı:26:
Selam hanımlarKatılım süresinin bitmesine son 2 gün kaldıKatılım başlama tarihi : 19 Ağustos 2013
En son başvuru tarihi : 08 Eylül 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 09 Eylül 2013
Oylama bitiş tarihi : 15 Eylül 2013 / 23:59 Pazar
Selam hanımlarKatılım süresinin bitmesine son 2 gün kaldı
Hayırlısı olsun canımBu eğlenceyi birlikte paylaşalım istiyorumböyle cagırıyon cagırıyon koltugunu sallıyon adaylarınnn
doğru canım sende adaysın zaten evet paylaşalım ama kazanırsam pro üyeliği vermemmmHayırlısı olsun canımBu eğlenceyi birlikte paylaşalım istiyorum
Vallahi en çok bu yarışta birinin pro kart alması mutlu eder benidoğru canım sende adaysın zaten evet paylaşalım ama kazanırsam pro üyeliği vermemmm
aslında benim niyetim normal yollada pro kartı almak vardı ama tedavideyiz şimdi belki sonra bu yarısmada olmasada kendim biraz toparlanınca alırım..Vallahi en çok bu yarışta birinin pro kart alması mutlu eder beni
İnşaallah canımaslında benim niyetim normal yollada pro kartı almak vardı ama tedavideyiz şimdi belki sonra bu yarısmada olmasada kendim biraz toparlanınca alırım..
aslında cüzi bi miktar ama o kadarda yeri geldiğinde koyuyo valla neyse haftaya bellimi olur belki pro kartlı olurummm
Bugün son günKatılım başlama tarihi : 19 Ağustos 2013
En son başvuru tarihi : 08 Eylül 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 09 Eylül 2013
Oylama bitiş tarihi : 15 Eylül 2013 / 23:59 Pazar
Nevrestecim hala diyorsun ki aus gir mutfağa , bak daha yapılmamış bir sürü çeşit var
Sodalı börek
Eki Görüntüle 797346 Eki Görüntüle 797347
milföy börek
Eki Görüntüle 797344 Eki Görüntüle 797345 Eki Görüntüle 797348
laz böreği
Eki Görüntüle 797343
kol böreği
Eki Görüntüle 797340
avcı böreği
Eki Görüntüle 797339
puf börek
Eki Görüntüle 797341
gül böreği
Eki Görüntüle 797342
SİGARA BÖREĞİ
Eki Görüntüle 797338
ALINTIDIR......
Evet canım aynen öyle demek istiyorumNevrestecim hala diyorsun ki aus gir mutfağa , bak daha yapılmamış bir sürü çeşit var
Bence de canım hazır yufkayla katılmak istemediler ama keşke yapan olsaydıOy almanın dışında güzel arkadaşlıklar,güzel paylaşımlar,farklı sunumlar görüyor ve öğreniyoruzBelkide el açmadansa hazır yufka böreğini beğenip oy vereceğizNevreste şimdi pastanenin yolunu tutacağım ha.Çok güzel hepsi.Bunların çoğu yufkayla yapılıyor ya kimse yapmak istemedi oylamada geri kalırız diye.Ama ben sigara böreğini çok severim.Yapan olsaydı iyi bir puan verirdim:)))
Hadi kızlar daha bir sürü börek var akşama da vakit çokEvet evet öyle diyor.