Enfeksiyon ve yeniden revize

koparan sen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
1
0
1
43
Merhaba 2024 Temmuz ayı motiva 350 kas altı ve toparlama işlemim gerçekleşti 2 gün hastanede kaldım herşey yolundaydı tek problem kollarımı kullanamadım ve bodygard görüntüydü
Eve geldiğimde diren yerleri akıyordu sarı kanla karışık normal dendi
6. Gün kontrole gittim bantların altı ıslaktı dikişlerimde akmaya başlamıştı Dr um antibiyotik sayısını çoğaltalım eğer azalmazsa damar yolu açılacak dedi ozaman vakit kaybetmeyelim hemen yatırın dedim 2 gün daha hastanede yattım 2. Gün mide ağrım memelerimin acısını bastırdı çıkışım yapıldı eve geldim hala mide ağrısı çekiyorum derken kusma ve ateş acil farklı bir hastanede tüm taramalarım yapıldı Hersey normal görünüyordu ertesi gün gece şikayetlerimden dolayı tekrar yatışım yapıldı çünkü artık dikişlerim açıldı ve lolipop şekli birleştirilen yerler yırtılmaya başlamıştı
Dr dikip damar yolu antibiyotik tedavisini sıklaştırdı fakat hergün farklı yerlerde açılmalar büyümeye başlıyordu, sürüntüler temiz çıkıyorken crp her gün çok yavaş düşüyordu
Antibiyotikler ciğerlerimi yormaya başlamıştı bu yüzden 15 gün süren damardan antibiyotik tedavisi crp min 25 e düştüğü aralık ta sonlandırılıp tablet olarak evimde devam etti….
Derken geceden sabaha göğsümün tam altında 1 delik açıldı be irin akmaya başladı işte o an bukadar direnmenin o antibiyotiklerin hiçbir işe yaramadığını anladım…
15 gün protezleri kurtarmaya çalıştık neyazık ki çıkarıldı…
Acısı takıldıktan sonrasından daha sancılıydı,aylarca hareketler kısıtlıydı yanlışlıkla üzerine doğru yatsam günlerce yanma hissi oldu veeee 8 ay bitti 8 ay içinde 2 defa revize için randevu aldım ve iptal ettim sonunda kontrole gittim Dr um görür görmez istersem protez istersem yağ enjekte yada defalarca açılıp kapatıldığı için dikişlerdeki oluşan scar izlerini tekrar dikerek düzeltebileceğini söyledi.
Tabi bende enfeksiyon hastalığı bölümü dermatolog ve kadın hastalıkları Dr uma kadar hepsi vücut reddetmiş birdaha deneme bilgisi mevcutken Dr um toparlama işleminde süt kanalları bakteri üretmiş olabilir birdaha aynı şey yaşanmaz hatta daha kolay olur dedi
şimdi tekrar revize istiyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…