- 15 Ağustos 2020
- 160
- 34
- 31
vajınal kültür ile mi bakıldı?? 3 gun önce bende 16 haftalık dusuk yaptım banada enfeksiyon olabılır dedı ama bakalım arastırıcaz. Akıntınız falan varmıydıenfeksiyon maalesef
sizin içinde cok üzüldüm;( evt akıntı kasıntı ile basladı ama cok önemsemedm dgrusu 2-3kdr sürdü sonra kana karısmıs geç farkedildi crp 125 e çıkmıstı ne kdr antibiyotık iğne olsada işe yaramadı enfeksıyn bitmedi bebegın suyu bitti zarı delinmişti ve mecburen ilaçla sonlandırıldı sizin nasıl oldu;(vajınal kültür ile mi bakıldı?? 3 gun önce bende 16 haftalık dusuk yaptım banada enfeksiyon olabılır dedı ama bakalım arastırıcaz. Akıntınız falan varmıydı
Benımkıde şöyle oldu bir gece önceden karnım agırdı ama gectı ertesı gun asırı agrı ile hastaneye gıttım bebek asagıya ınmış dedıler. Suyumu patlattılar bebek geldı sonra kurtaj oldum kalan parçalar ıcın. Ben basından berı pruloton ıgne vuruluyordum. Doktor ıgneyı kestı 10 gun sonra dusuk yaptım. Yanı su an neden oldu bende bılmıyorum bu ucuncu gebelıgım. Kan pıhtılaşman var dedıler rahım fılmım falan normal. Yanı bakalım sımdı doğru düzgün bır doktor bulmam lazım.sizin içinde cok üzüldüm;( evt akıntı kasıntı ile basladı ama cok önemsemedm dgrusu 2-3kdr sürdü sonra kana karısmıs geç farkedildi crp 125 e çıkmıstı ne kdr antibiyotık iğne olsada işe yaramadı enfeksıyn bitmedi bebegın suyu bitti zarı delinmişti ve mecburen ilaçla sonlandırıldı sizin nasıl oldu;(
10 gun önce ıdrar kanda bırsey çıkmadı. Doktor bazen kanda cıkmaz dedı . Vajına ıcınde enfeksiyon olabılır dedı ama tabıkı o doktorla devam etmıycem. Evet akıntım vardı doktora sordum vajınal olarak progestan kullanıyordum ondan olabılır demıstı o zaman.sizin içinde cok üzüldüm;( evt akıntı kasıntı ile basladı ama cok önemsemedm dgrusu 2-3kdr sürdü sonra kana karısmıs geç farkedildi crp 125 e çıkmıstı ne kdr antibiyotık iğne olsada işe yaramadı enfeksıyn bitmedi bebegın suyu bitti zarı delinmişti ve mecburen ilaçla sonlandırıldı sizin nasıl oldu;(
çpk geçmiş olsun.ve benmde vajinal enfeksıyondu öyle ilerlemişki kana karışmıştı.ve 3 ayrı dr a gitmeme rağmen enfeksiyonu geç teşhis ettiler .iyi bir dr bulmak çok önemli,kan pıhtılasması içinde iğne şart zaten.tüp bebekti benmkide ihmalkarlıklar sinailesi yaşadm iyi bir dr bul mutlaka10 gun önce ıdrar kanda bırsey çıkmadı. Doktor bazen kanda cıkmaz dedı . Vajına ıcınde enfeksiyon olabılır dedı ama tabıkı o doktorla devam etmıycem. Evet akıntım vardı doktora sordum vajınal olarak progestan kullanıyordum ondan olabılır demıstı o zaman.
Öyle yapıcam ıns bu sefer. Vandayım ve burda ıyı bır doktor yok bende cok doktor maduru oldum.çpk geçmiş olsun.ve benmde vajinal enfeksıyondu öyle ilerlemişki kana karışmıştı.ve 3 ayrı dr a gitmeme rağmen enfeksiyonu geç teşhis ettiler .iyi bir dr bulmak çok önemli,kan pıhtılasması içinde iğne şart zaten.tüp bebekti benmkide ihmalkarlıklar sinailesi yaşadm iyi bir dr bul mutlaka
Çok geçmiş olsun.Kan pıhtılaşması için iğne kullanıyormuydunuz hamile kaldıktan sonra?Benımkıde şöyle oldu bir gece önceden karnım agırdı ama gectı ertesı gun asırı agrı ile hastaneye gıttım bebek asagıya ınmış dedıler. Suyumu patlattılar bebek geldı sonra kurtaj oldum kalan parçalar ıcın. Ben basından berı pruloton ıgne vuruluyordum. Doktor ıgneyı kestı 10 gun sonra dusuk yaptım. Yanı su an neden oldu bende bılmıyorum bu ucuncu gebelıgım. Kan pıhtılaşman var dedıler rahım fılmım falan normal. Yanı bakalım sımdı doğru düzgün bır doktor bulmam lazım.
ben istanbuldayım da neye yaradıki ;/ihmal gene ihmalÖyle yapıcam ıns bu sefer. Vandayım ve burda ıyı bır doktor yok bende cok doktor maduru oldum.
Öyle yapıcam ıns bu sefer. Vandayım ve burda ıyı bır doktor yok bende cok doktor maduru oldum.
Evet bu son gebelıgımde kullandımÇok geçmiş olsun.Kan pıhtılaşması için iğne kullanıyormuydunuz hamile kaldıktan sonra
O da doğru canım, ama burda bir tup bebek merkezı bıle yok. Bir doktor var burda ona gıdıcem begenırsem devam ederım begenmezsem başka şehirde gıdıcem benı karşısına alıp 1 saat sadece benımle ılgılnenen bır doktor ıstıyırum . Nasıp mi dıyelım kader mi dıyelım artık...ben istanbuldayım da neye yaradıki ;/ihmal gene ihmal