Çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun canım.Doktorum 6 ay korunmamızı söyledi.Kan hapı verdi kan sonuçlarım iyi ama kist oluşmuş bi kaç ay sonra muhakkak kaybolur dedi.geçmiş olsun cnm.bebeğin haftası küçük olduğu için 2regl dönemi beklemeni tavsiye ederim.ve mutlaka denemeden önce vajinal kültür idrar ve crp baktır.ben düşükten sonra baya bir antibiyotık tedavısı gördüm.
evt cnm bende de kist oldu geçiyor hemen.6ay neden bekletıyor? Ben 17 haftalk düşük yaptm ama drum 3.regl ile başlayabılırsn dediÇok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun canım.Doktorum 6 ay korunmamızı söyledi.Kan hapı verdi kan sonuçlarım iyi ama kist oluşmuş bi kaç ay sonra muhakkak kaybolur dedi.
Ben 1 sene içinde 5 kere tüp bebek yaptırdım.Hem rahmin hem vücudun dinlenmesi için dedievt cnm bende de kist oldu geçiyor hemen.6ay neden bekletıyor? Ben 17 haftalk düşük yaptm ama drum 3.regl ile başlayabılırsn dedi
Anladmm çok fazla ilaca maruz kalmışın.evt bu durumda dinlenmek en iyisi güzel beslen detoxlar yap.sonrasında inşallah rbbim dilediğini verirBen 1 sene içinde 5 kere tüp bebek yaptırdım.Hem rahmin hem vücudun dinlenmesi için dedi
Aynen.Hem ruhen hem bedenen çok yoruldum.Anladmm çok fazla ilaca maruz kalmışın.evt bu durumda dinlenmek en iyisi güzel beslen detoxlar yap.sonrasında inşallah rbbim dilediğini verir
tabi canm yormazmı ben 1.transfer için 4ay ugrastım ilaçlardan mahvoldum.bende yeni toparlanıyorum.Allah hepimize şifa versin önceAynen.Hem ruhen hem bedenen çok yoruldum.
Güzel dileklerin çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canımÖncelikle geçmiş olsun. Enfeksiyon neyden kaynaklanmış bilgi verdiler mi acaba?
Hep beraber inşallah canımtabi canm yormazmı ben 1.transfer için 4ay ugrastım ilaçlardan mahvoldum.bende yeni toparlanıyorum.Allah hepimize şifa versin önce
oluyor maalesef cnm bende 2ay önce 17haftalık oğlumu enfeksiyon nedeniyle kaybettim çok büyük badireler atlattım inan.ve nasıl oldu nerden kaptım aklım almadı.ama başa gelenden kaçış yokÇok teşekkür ederim canımMalesef nerden enfeksiyon kaptığım belli değilmiş.
Senin baya ilerlemiş hamileliğin.Peki kanaman nasıldı?oluyor maalesef cnm bende 2ay önce 17haftalık oğlumu enfeksiyon nedeniyle kaybettim çok büyük badireler atlattım inan.ve nasıl oldu nerden kaptım aklım almadı.ama başa gelenden kaçış yok
önce leke geldi 2gun sonra aşırı yoğun kanama oldu hastane de yat cık 2defa ama kanamalar hiç durmadı afedersin oluk oluk kan kaybettim ben. Kanım 22ye düşmüştü.1.5ay hiç durmadan kanadı enfeksıyon kana karıstı rahim içi komple enfekte oldu.en sonda bebegın suyunu snrada böbregını tüketti;( cok geç frkedilmişti enfeksıyn halada tedavi kntroller sürüyorSenin baya ilerlemiş hamileliğin.Peki kanaman nasıldı?
Ayy canım sen daha kötü olmuşsun.Rabbim bi daha göstermesin inşallah.önce leke geldi 2gun sonra aşırı yoğun kanama oldu hastane de yat cık 2defa ama kanamalar hiç durmadı afedersin oluk oluk kan kaybettim ben. Kanım 22ye düşmüştü.1.5ay hiç durmadan kanadı enfeksıyon kana karıstı rahim içi komple enfekte oldu.en sonda bebegın suyunu snrada böbregını tüketti;( cok geç frkedilmişti enfeksıyn halada tedavi kntroller sürüyor
Aminn cnm hiçbirimize vermesin Allah böle acılar.inşalh güzel haberlerimizide veririz birgün.oyüzden dik durmamız lazımAyy canım sen daha kötü olmuşsun.Rabbim bi daha göstermesin inşallah.
Amin inşallah canımAminn cnm hiçbirimize vermesin Allah böle acılar.inşalh güzel haberlerimizide veririz birgün.oyüzden dik durmamız lazım
AminnnnnnnnAmin inşallah canımEn kısa sürede rabbim bizede sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin
17 . Haftada dusuk yapmanızın nedeni neydi??evt cnm bende de kist oldu geçiyor hemen.6ay neden bekletıyor? Ben 17 haftalk düşük yaptm ama drum 3.regl ile başlayabılırsn dedi
enfeksiyon maalesef17 . Haftada dusuk yapmanızın nedeni neydi??