......Enerji İksiri......

Kizlarr ben tutsulerin cesitlerini ve anlamlarini buldum ama cubuk tutsuleri nereden bulabilirimm bilen bi cevap desin hele bende tutsuleri yaziyorumm

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

büyük marketlerde var.
aktarlarda var
1 milyoncu tarzı yerlerde var
gg da var kısaltmasını yazdım sen anlamışsındır burada kinin fiyatıda çok uygun..

bu tuz lambaları arındırılmadığı sürece bir süre sonra negatif enerji vermeye başlıyormuş.bence öyle olması isabet olmuş.

bu lambaların çalışma mantığı şu şekilde ortamdaki negatif enerjiyi emiyorlar,bir süre sonra emme gücü kalmayınca dışarıya yansıtmaya başlıyorlar.yansıtmamaları için 15 günde bir toprakta 1 gün bekletip sonrasında akan suyun altında tutmak gerekiyormuş.ee bu lambalar da elektrikli birşey olduğu için arındırma işlemi tam yapılamayabilir.her türlüsü sıkıntı yanii
en iyisi odanızda bir kapta tuz bulundurup,belirli aralıklarla eskiyi atıp yenisini koyun.daha garanti bence

Diger konuda okumustum ben lavantaya taktim ama bulamiyorum burada.
Lavanta yagi var yalnizca, ustunde 100% dogal yaziyor.
Temizlikte kullansam acaba etkili olurmu ?

aaa hiç duymamıştım ben bunu :18: attım zaten

Diger konuda okumustum ben lavantaya taktim ama bulamiyorum burada.
Lavanta yagi var yalnizca, ustunde 100% dogal yaziyor.
Temizlikte kullansam acaba etkili olurmu ?

Merhaba canim lavanta yagini temizlikte degilde bas agrisinda kullaniyorlar

Temizlik icin sirke oneririm

Aktarlarda lavanta bulabilirsin kilosu40lira yagi ne kadar ki acaba cunku yagi cok az cikmata

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa hiç duymamıştım ben bunu :18: attım zaten

Evinizdeki kotu enerjiyi emmis ve erimis cokta guzel olmus yoksa sirkeli su ile bir bezle silmenizi onerecektim ayrica şaplarda enerjilerden eriyormus

Tavsiyeniz icin tesekkurler saglik acisindan haklisiniz aromolari insana zarar verebilir

Adacayini denedim cok hosuma gitti kokusu dıgerlerini de denemek gerek

Evinizdeki kotu enerjiyi emmis ve erimis cokta guzel olmus yoksa sirkeli su ile bir bezle silmenizi onerecektim ayrica şaplarda enerjilerden eriyormus

atmayıp sileydim iyiydi :18: teşekkür ederim beni aydınlattığınız için.

il defa duydum bı otu nasıl şekli şemali nasıl kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz bizimle ayrıca izniniz olursa başlığa yazabilir miyim paylaşımınızı

Bende bilmiyordum nasil birsey oldugunu, annanemden ogrendim.
Elbette basliginda paylasabilirsin...

Bir rivayete gore soyle bir hikayesi var:
Eskiden malum, kadinlar tarlada dahi dogum yaparlarmis.
Koyde yasayan kadinlardan bir tanesi de dogum sancilari tutunca ahira giriyor ve orada doguruyor evladini.
O sirada seytan goruyor bunu, diyor ki "ben o bebegi senden almasini bilirdim de, su atin nalindaki andiz koku yok mu, o yuzden yaklasamiyorum"...

Dedigim gibi rivayet olabilir, fakat bizim ailede andiz kokunene bir inanis var anladigim kadariyla.
Dualar ve Allah'tan baska kimsenin koruyacagina inanmiyorum sahsen, fakat buyuklerin gonlu olsun diye hem kapiya hem de bebegimin besigine koydum bu kokten...
Netice itibariyle sorunsuz bir lohusalik donemi gecirdim, fakat kokleri kaldirmadim.
Dursunlar, nasilsa bana zararlari yok, faydalari varsa ne ala...

Goruntu olarak boyle birsey, bana minik 3-4 parca gondermis annanem.
Kapida gorunmeyecek bir yere yerlestirdim ufak oldugu icin saklamasi kolay oluyor.

teşekkür ederim öncelikle başlıkta paylaştım. bende aktara gidince alıp denemeyeceğim.

Güzel haftalar diliyorum hanımlar öncelikle,,,

çok yoğun bir haftasonu geçirdim bu yüzden sayfa ile pek ilgilenemedim...

tam bir hafta önce yastığın içine lavanta keseleri koydum. o günden beri kendimi tartarak uyanıyordum evet teşhiş çok rahat bir uyku...ve eşimle yatak odasında bu bir haftada tartışmadık. ya öyle denk geldi yada gerçekten faydasını gördük. ki eşim geceleri uyku sorunu olan bir insandı şimdi %30 düzelme olduğunu gözlemledim...

yine bir hafta önce adaçayı tütsüsü yaptım evde ... bu hafta yine tekrarladım. bana huzur verdiğini hissediyorum...

şimdilik bunları deneyip etkilerini gördüm. sirkeli su ve diğerlerini yeni evde yapacağım...

sizlerin denemeye başladığınız neler var etkileri neler hanımlar?

Günaydınlar
ben cumartesi günü kına keselerinin içine aktardan aldığım lavantaları döktüm.. eşya dolaplarıma ayna başlarına astım.
mis gibi kokusu var dozunda kullanıldığı sürece.
yatağımın altında tuz var. çarşamba değiştircem.
şapları da evde aksesuar kaselerime yerleştirdim.. üzerine lavanta serpip boncuklarla süsledim. bilmeyen anlamaz merak ediyorum özellikle onu nasıl olacak etkisi diye.

dün de evi temizledik eşimle,vileda suyuna sirke damlattım. ev temiz olunca insanın ister istemez gönlü ferahlıyor zaten. fazlalık eşyalardan da kurtulun bence..

ve kurumuş çiçek vardı salonumda onu da attım

pozitifliğin herşeyle ilgisi var. sen huzurlusun eşin huzurlu ama dış faktörler yüzünden bile enerji düşmesi yaşayabiliyor insan...

bu yüzden "takmadığın kadar mutlusun" sözünü de bol bol uygulamak gerekli.

günaydın hanımlar...

cuamrtesi tüm gün evde geçirdim...sirke ve ben ayrılmaz bir bütün gibiydik...duvarları falan sildirdim silinen suya sirke damlattımkendimi bakıma aldım...lavantalar hayal oldu...çıkamadım..pazarda arkadaşlarla çıktık sabahtan.. eve döndüğümde direk yatağa attğımı biliyorum...haftasonundan hayır yok bana hafta içi halledecem keselerimi...çiçeklerimi atamadım....ha bide saksı aldım renkli renkli canlı çiçek ekicemm

Son düzenleme:

elinize sağlık çok güzel yapmışsınız...

o küçük keselerde birer tanede yastık içine yerleştirin ben çok faydasını gördüm...

ah şekerim takmadan olmuyor biliyorsun ...

ne zaman güzel geçti bugünümüz desek incir çekirdeğini doldurmayacak bir şeyden çıkıyor yine tartışma...

bendede kuru çiçek yine kıymadım atmaya yeni evde atarım artık

elinize sağlık inş en yakın zamanda güzel etkilerini görürsünüz...

yeni evimde bende canlı çiçek istiyorum inş bakabilirim

ben evimde canlı çiçek sevmiyorum ya ama balkona koyabilirim ya da biber vs yetiştirebilirim sanırım.

yastık altını yapayım unuttum.
hafta sonu cebimizde şapla gezdik ama bugün unuttum.eşimin pantolonuna koymuştum kendime de

adaçayı da aldım ama onu yakmadım henüz.hafta sonu yaparım artık

merhaba kızlar

bende haftasonu evimi sirkeli suyla sildim mis gibi oldu evim içime nasıl bir ferahlık geldi anlatamam bugün eve giderken eğer alabilirsem aktardan adaçayı alıp yakcam evde

merhaba kızlar

bende haftasonu evimi sirkeli suyla sildim mis gibi oldu evim içime nasıl bir ferahlık geldi anlatamam bugün eve giderken eğer alabilirsem aktardan adaçayı alıp yakcam evde

elinize sağlık inş en kısa sürede faydasını görürsünüz...

adaçayı karanlık çökmeden yapın yaparken her yer kapalı olacak sonrasında 15 dakika bekleyip tüm kapı pencere açık olacak havalandırılacak...

lavantada tavsiye ederim. hoş bir koku veriyor eve keselerde

şap ben daha alamadım ama ben üzerimde taşıyacam... haftasonunu beklemeden müsaitseniz tütsüleyin bence hafta sonu ramazan geliyor belki hiç eliniz değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…