- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
-
- Konu Sahibi Neysesakinim
haftasonu baya bi şey bei bekliyor evle alakalı....çiçekelrimi atacam....adaçayı yakacam...lavanta.......sirke....pazartesi full pozitifle aranızda olcam
merakla bekliyoruz inş güzel etkilerini hemen görürsün...
mantık doğru haklısın bilemedim bak şimdi kafam karıştı.... yani okuduğumuz yazı süs bitkileri ölü halde bulundurmayın canlı çiçek bulundurun diyordu... lavanata süs bitkisi midir bunu sormak lazım ne dersin[/QUO
bilemedim ki şimdi ama gülü de kullanıyolar süs bitkisi olması dışında
Ben diğerlerini yapmadım
Süslemeli bişey diye lavanta tanesi ilgimi çekti
Bi de sirkeli su ile siliyordum evi zaten
Bu kadar.
Bakarsın hamile bile kalırsın bu kadar pozitiflik arasında.
Kizlar birisi kaktus veya canli bitki yazmis onceki sayfalarda ama kaktus bulundurmamak lazimmis evde. Kavga enerjisi veriyormus
mantık doğru haklısın bilemedim bak şimdi kafam karıştı.... yani okuduğumuz yazı süs bitkileri ölü halde bulundurmayın canlı çiçek bulundurun diyordu... lavanata süs bitkisi midir bunu sormak lazım ne dersin
ayy inş....ozaman beni kimse tutamaz ipekk.....pozitif enerjie boğarım sizi......yeter artık bu enerji bize fazla geldi dersiniz
konu sahibi befer çok naziksin canım.....topiğnle pozitif enerji doldum....aboneliklerime ekliyorum
mantık doğru haklısın bilemedim bak şimdi kafam karıştı.... yani okuduğumuz yazı süs bitkileri ölü halde bulundurmayın canlı çiçek bulundurun diyordu... lavanata süs bitkisi midir bunu sormak lazım ne dersin[/QUO
bilemedim ki şimdi ama gülü de kullanıyolar süs bitkisi olması dışında
aynen canım araştırmak lazım eğer farklı bilgi edinirsen paylaşabilir misin
lavantayla adaçayının titreşimi yüksek demişti diğer topikte bir arkadaş..titreşimi yüksek olduğu için pozitif enerji veriyorlar ama galiba gül falan kuruyunca düşük titreşimli oluyor..araştırmakta fayda var..
benimde evimde kuru çiçeklerim var kıyamadığım için atmıyorum ama hakikaten bana bir kasvet veriyor,onları görmek pek iyi gelmiyor..azcık eşimi de alıştırayım da bu enerji işine,ilerleyen zamanda ayy bunlar çok negatiff sen arada eve taze çiçek alsana derim,bir taşla iki kuşş
arkadaşımız böyle yazdı araştıralım yinede
Çok ihtiyacım var pozitifliğeee
takıl bize enerjiler üzerine güzel sohbetler yapıyoruz ne dersin
Hiç anlamam kiiii yönlendirin beniii