......Enerji İksiri......

Kizlar birisi kaktus veya canli bitki yazmis onceki sayfalarda ama kaktus bulundurmamak lazimmis evde. Kavga enerjisi veriyormus

Kizlar birisi kaktus veya canli bitki yazmis onceki sayfalarda ama kaktus bulundurmamak lazimmis evde. Kavga enerjisi veriyormus

yok zaten bilgisayarın etkilerine karşı kaktüs faydalı..yıllardır var bende....geldiğinde yemyeşildi sapsarı oldu

lavantayla adaçayının titreşimi yüksek demişti diğer topikte bir arkadaş..titreşimi yüksek olduğu için pozitif enerji veriyorlar ama galiba gül falan kuruyunca düşük titreşimli oluyor..araştırmakta fayda var..

benimde evimde kuru çiçeklerim var kıyamadığım için atmıyorum ama hakikaten bana bir kasvet veriyor,onları görmek pek iyi gelmiyor..azcık eşimi de alıştırayım da bu enerji işine,ilerleyen zamanda ayy bunlar çok negatiff sen arada eve taze çiçek alsana derim,bir taşla iki kuşş

ayy inş....ozaman beni kimse tutamaz ipekk.....pozitif enerjie boğarım sizi......yeter artık bu enerji bize fazla geldi dersiniz

Misk emin olmamakla birlikte bu hafta sonu bir deneme de ben yapabilirim. Valla kararsızım ama nasibinde varsa gelsin diyorum artık ama hala emin değilim deney konusunda.

Son düzenleme:
Kizlarr ben tutsulerin cesitlerini ve anlamlarini buldum ama cubuk tutsuleri nereden bulabilirimm bilen bi cevap desin hele bende tutsuleri yaziyorumm

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Ben tutsu yakmama taraftariyim. Kendiniz yapacaksaniz olabilir ama hazir satilan tutsuler kokulu mumlar saglik icin oldukca zararliymis. Tutsunun de cok faydasi olacagini dusunmuyorum sonucta hazir bir sey hep kimyasal oldugunu dusunuyorum. onun yerine adacayi uzerlik tohumu vs cok daha faydali olur ve dogal bir sey sagliga zarari olmaz zaten buyuklerimiz de kotu enerjiler icin bunlari tavsiye eder hep. Benim dusuncem bu yonde paylasmak istedim

merhaba

ben de yaptığım araştırmalar ışığında tuz lambası aldım. radyasondan ve negatif enerjiden bulunduğu yeri arındırıyor diye. 2-3 ay ya kullandım ya kullanmadım durduğu yerde akmaya başladı lamba yani bildiğiniz şıp şıp eridi o tuzlar. attım ben de. oysaki çok inanmıştım o lambaya

kullanan ya da böyle bir durumlar karşılaşan oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…