- 5 Eylül 2022
- 42
- 81
- 43
-
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Samimi bir şekilde sorup, yargısız alandan işlemişsiniz ve şifa olmuş. Hayırlı olsun. Hediyeleri nelerdir?Adam bize bir ay önce kaporasını yollamıştı ama satış uzadı tapudan dolayı. Yoksa daha erken olacaktı.
Ekonomik olarak çok kötü durumdaydık. Eşim arabasını satışa çıkarmıştı. Ne yapacağız diyip duruyordu. İçim o kadar rahattı ki nasıl olacağını düşünmek benim işim değildi. Elbet çıkacağız dedim çok şükür çıktık.
Ayrıca kendim için olumlamalar dinliyorum. Meditasyon yapmaya çalışıyorum. Hem evde işlerimi yapıyorum hem kulaklığımı takıp olumlama dinliyorum. Kendi işimde de açılmalar başladı çok şükür. Bariz iyiye gidiyor.
Arkadaşlar yapın ve inanın.
Çok teşekkür ederim. Öyle tenkit ederek niye olmuyor niyetiyle sormadım. Birine bişeyi öğrenmek için sorarsınız ya aynen o kalple sordum. Çok şükür cevabını güzel bir şekilde aldım. Anka gerçekten mükemmel birisinSamimi bir şekilde sorup, yargısız alandan işlemişsiniz ve şifa olmuş. Hayırlı olsun. Hediyeleri nelerdir?
Evrenin sırlarını öğrenmişsiniz artık her işiniz yolunda giderÇok teşekkür ederim. Öyle tenkit ederek niye olmuyor niyetiyle sormadım. Birine bişeyi öğrenmek için sorarsınız ya aynen o kalple sordum. Çok şükür cevabını güzel bir şekilde aldım. Anka gerçekten mükemmel birisin
Sizin yol göstermenizle çok şükür öğrenmeye çalışıyorum. Hatta evrenin sırrını çözmek için yada hayatınızı cennete veya cehenneme çevirmek için şu soruları sormak bile yeter.Evrenin sırlarını öğrenmişsiniz artık her işiniz yolunda giderBunun için başka neler mümkün?
Örneğiniz çok güzel olmuş. Ancak bunu algılayabilmek de farkındalık meselesi.Sizin yol göstermenizle çok şükür öğrenmeye çalışıyorum. Hatta evrenin sırrını çözmek için yada hayatınızı cennete veya cehenneme çevirmek için şu soruları sormak bile yeter.
Sizin sorma tekniğinizi okuyunca farkındalığın arttı.
Ben önceden bir evden cenaze çıkınca insanların o evde yaşamaya devam etmelerine çok şaşırırdım. Nasıl hatıralarıyla başa çıkıyorlar üzülmüyorlar mı yada evde nasıl tek kalabiliyorlar korkmuyorlar mı ( bu saçma biliyorum). Ev kendilerinin olsa hadi anlarım zaten kira niye taşınmıyorlar derdim.
6 ay önce kayınvalidem vefat etti. Beraber yaşıyorduk. Baktığım her yerde onun hatırasını görüyordum. Korkum yoktu ama üzgündüm çok seviyordum. Çok kıymetliydi benim için koşulsuz sevdi beni hep. Annem gibiydi. Bir an önce taşınıp gitmek istiyordum. Zaten kiradayız hemen bulup çıkalım dedim. Olaylar öyle gelişti ki bırakın taşınmayı ben kızımla kayınvalidemin odasında uyuyorum artık.
Tenkit ederek sorduğum nasıl sorusunun cevabını bu şekilde almış oldum. İşte böyle oluyormuş.
Tabi ben bunun farkında bile değildim ta ki buradaki sor bırak cümle kalıplarını öğrenene kadar.
Benim maddi sıkıntılarım, borçlarım var. Ve işde bile her kesin maaşı artdı. iyi işçi olsam da maaşım artmadı (kadrolu olmadığım için) ya ben kendime hangi soruları vermeliyim.bu tıkanıklıqdan kurtulmak için napmalıyım.Hoşgeldin kasım ayı️
Bana hediyelerin, sürprizlerin, mucizelerin nelerdir?
Hayatım bundan daha iyi nasıl olur?
Ben bir mucizeyim, mucize ötesiyim, ebedi gençlik ötesiyim, Saadet ötesiyim, bolluk bereket ötesiyim, Huzur ötesiyim, teslimiyet ötesiyim, sevgi ötesiyim, enerji ötesiyim, Nurhayat ötesiyim..
Geçmişinizi, travmalarınızı, para ve kısmet ile ilgili kalıplarınızı, atalarınızdan yüklenenleri bilmiyorum. O nedenle size bir dua atayım tüm bağları çözmesi için. Ondan sonra olumlamalarınızı, neler mümkün sorularınızı yapın. Sayfada çok var bu konularla ilgili paylaşımlar.Benim maddi sıkıntılarım, borçlarım var. Ve işde bile her kesin maaşı artdı. iyi işçi olsam da maaşım artmadı (kadrolu olmadığım için) ya ben kendime hangi soruları vermeliyim.bu tıkanıklıqdan kurtulmak için napmalıyım.
Bir de borç demiyoruz “geçmiş ödeme” diyoruz borç enerjisini çağırmamak için.Benim maddi sıkıntılarım, borçlarım var. Ve işde bile her kesin maaşı artdı. iyi işçi olsam da maaşım artmadı (kadrolu olmadığım için) ya ben kendime hangi soruları vermeliyim.bu tıkanıklıqdan kurtulmak için napmalıyım.
Peki sorular nasıl olmalı?Bir de borç demiyoruz “geçmiş ödeme” diyoruz borç enerjisini çağırmamak için.
Sayfayı inceleyin hangisi kalbinize akarsa onu yapın. Çok var çünkü ve herkesin enerji akışı farklı.Peki sorular nasıl olmalı?
Geçmişinizi, travmalarınızı, para ve kısmet ile ilgili kalıplarınızı, atalarınızdan yüklenenleri bilmiyorum. O nedenle size bir dua atayım tüm bağları çözmesi için. Ondan sonra olumlamalarınızı, neler mümkün sorularınızı yapın. Sayfada çok var bu konularla ilgili paylaşımlar.
Parayla ilgili paylaşımlar var. O şekilde yapabilirsiniz.Peki sorular nasıl olmalı?
Sevgili canlar olumlamalar, cümle kalıpları olarak çok güzeldir. Ancak hiç bir ise yaramazlar üzülerek söylüyorum. Bilincin, inancın kendisi olmalı yoksa milyon defa olumlama oku, söyle, yaz , çiz faydası yok. Öyle olsaydı Ülkede milyonlarca insan olumlamalarla yatıp kalkıyor, zenginlik, mutluluk ,başarı, huzur içinde olmalıydık. Sabah akşam olumlamalarda aşk bana geliyor diyen ihanetten, ben para miknatısıyım diyen açlıktan kırılıyorEn az 21 gün boyunca, sabah ilk uyandığımızda veya gece uyumadan hemen önce yapılan olumlamalar daha etkilidir..
Bugün yepyeni sağlık ve neşe dolu bir hayata başlıyorum. Geçmişi kapatıyor ve hayat yolunda sevinçle ilerliyorum. Geleceğe güvenle bakıyor ve anı yaşıyorum.
Sağlığım günden güne daha iyiye gidiyor..
Tüm hücrelerim ve bedenim İlahi beyaz ışık altında şifalanıyor.
Kendimi Yaradan’ın şifa enerjisine enerjisine açıyorum.
Farkında olarak veya olmayarak sağlığım ile ilgili kendimde yarattığım tüm blokajları iptal ediyorum.
Atalarımdan gelen her türlü hastalık
kaydını bilinçle şimdi iptal ediyorum.
Şifalanması gereken tüm hücre, doku ve organlarım, şifalanmaya ve en sağlıklı haline gelmeye başlıyor.
Bedenimde sağlığa izin veriyorum.
Almam gereken tüm dersleri aldığımı kabul ediyorum.
Bedenim güçlü, enerjik ve sağlıklı..
Bedenimi seviyorum ve bana ilettiği mesajı algılıyorum.
Yaşamayı seviyorum ve hayata derinden bağlıyım, bunun sayesinde tüm sağlığı bedenime çekiyorum..
Sağlığıma kavuştuğum zaman hayatın bana göstereceği tüm mucizelere ve güzelliklere kendimi açıyorum.
Sağlığımın kıymetini biliyorum.
İlahi şifanın mucizesine inanıyorum ve tüm bedenimi ve ruhumu bu şifaya açıyorum..
Benim ve bütünün hayrına oldu.. Oldu.. Oldu…
Şükürler olsun..
Nasıl yapacağız peki ?Sevgili canlar olumlamalar, cümle kalıpları olarak çok güzeldir. Ancak hiç bir ise yaramazlar üzülerek söylüyorum. Bilincin, inancın kendisi olmalı yoksa milyon defa olumlama oku, söyle, yaz , çiz faydası yok. Öyle olsaydı Ülkede milyonlarca insan olumlamalarla yatıp kalkıyor, zenginlik, mutluluk ,başarı, huzur içinde olmalıydık. Sabah akşam olumlamalarda aşk bana geliyor diyen ihanetten, ben para miknatısıyım diyen açlıktan kırılıyorBilincalti kayitlarini degistirmeden bilinçli alanla para yağmurunda yıkanıyorum desen nafile. Ümitlerinizi kırdıysam üzgünüm ancak gerçek bu..
Enerji frekansın yüksek olmalı. Para ise konu, bolluk frekansina uyumlu olmalısınız. Içeride yokluk bilinci varken para gelemez. Yüzde yüz inanç olmalı söylenen cümleye. Bir yan faturaları, hayat pahalılığını yaşarken ağzın parayı çekemez. Aşk ya da ıçerisi sevgi eksikliği yaşarken, aşk bana geliyor desen de boş. O varlık bilincini hissediyor olmalı insan. Zengin birinin para bana geliyor ya da aşkta mutlu birinin aska kendimi açıyorum dediğini duydun mu ? Biri zaten para, biride aşk frekansında titresiyordur.Nasıl yapacağız peki ?