- 20 Temmuz 2020
- 182
- 145
- 35
-
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Selamlar bu sorularlar ilgili bir sey demek istiyorum. Meltem Reyhan var, cok severim kendisini. İleride de atölyelerine katılmak istiyorum. Bu sorularin çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini söylemişti ya da buna benzer bir sey:) mesela ........ İçin neler mümkün? Diye sorduğunuzda belki bir ölüm, belki bir kaza olabilir bilemezseniz. O zamandan beri ben cok temkinliyim. Bazen" hep bu duyguyla yaşamam için benim ve bütünün hayrina olacak sekilde neler mümkün diyorumHangi işiniz olursa olsun
Kolaylıkla çözülmesi için neler mümkün?
Daha başarılı olmam için neler mümkün?
İyi giden bir durum varsa
Bundan daha iyi nasıl olur?
Nasıl sorusuna çok dikkat edin çünkü cevabı çok hızlı geliyor. Mesela birini yargılamak çok olumsuz enerjidir. Yargılandığımızın aynısını yaşarız. Mesela bir arkadaşınız evli biriyle beraber. Nasıl yapar bunu? Dediğinizde cevabı ‘işte böyle” diyerek bize gelir.
Yargı enerjisine hiçbir şekilde girmeyin.
Kafanızda neyi çoğaltırsanız o size gelir.
Para ile ilgili de bir sürü paylaşım yapıcam.
Denemediğim hiçbir şeyi paylaşmıyorum bilginiz olsun.
Merhaba.Selamlar bu sorularlar ilgili bir sey demek istiyorum. Meltem Reyhan var, cok severim kendisini. İleride de atölyelerine katılmak istiyorum. Bu sorularin çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini söylemişti ya da buna benzer bir sey:) mesela ........ İçin neler mümkün? Diye sorduğunuzda belki bir ölüm, belki bir kaza olabilir bilemezseniz. O zamandan beri ben cok temkinliyim. Bazen" hep bu duyguyla yaşamam için benim ve bütünün hayrina olacak sekilde neler mümkün diyorumsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Merhaba, bana da o duayı atabilir misiniz? Ben de aldatıldığım için çekişmeli boşanma sürecindeyim bana da iyi geleceğini ümit ediyorumGeçmişinizi, travmalarınızı, para ve kısmet ile ilgili kalıplarınızı, atalarınızdan yüklenenleri bilmiyorum. O nedenle size bir dua atayım tüm bağları çözmesi için. Ondan sonra olumlamalarınızı, neler mümkün sorularınızı yapın. Sayfada çok var bu konularla ilgili paylaşımlar.
Cok çok güzel aciklamissiniz çok teşekkür ederimMerhaba.
Kaza, ölüm gibi olaylar bizim dünyaya gelmeden önce ruhsal rehberlerimizle oluşturduğumuz ruhsal planda zaten yer alır.
Yani biz henüz gerçek evimiz olan spatyomda bunları plan dahilinde oluşturduktan sonra dünyaya geliyoruz.
Kaza ve kötü olaylar tamamen bizim tekamülümüzde ileri gitmek demektir, yükselmektir ve bizim gerçek benliğimizle verdiğimiz bir karardır. Ölüm de aynı şekilde, saniyesi şaşmaz. Bizim şu an bedenli halimizle bu “önemli kavşakları” değiştirmemiz gibi bir durum söz konusu bile olamaz.
Çok az bir kesim ruh varlığımızın sonsuz bilinçte, güçte ve cesarette olduğunu bilir. Ve bunu, düşünsel enerjileri ile hayatlarına çok başarılı bir şekilde yansıtırlar.
Geri varlıklar ise hep hayatlarında, yetersizlik, değersizlik gibi duygusal durumlardan dolayı blokaj oluşturur ve gerçekte ne kadar güçlü olduklarını asla bilmezler. Hep bir kısır döngü içinde dolanır dururlar.
Dolayısıyla bizim blokajlarımızı açmak, travmalarımızı çözmek, evrenin yasalarına uygun davranmak, merhametli olmak, doğanın yasalarını okuyabilmek, yine tekamülümüz için, dünya okulundan başarıyla mezun olmak için muhteşem bir farkındalıktır.
Olumlamalarla, sorularla hayatımızı negatif yöne götürecek kadar basit bir sistemde yaşamıyoruz. Bu evrenin dualitelerine uygun, ruhsal rehberlerimizin desteğiyle yaşıyoruz. Bu düzen o kadar milimetrik planlanmıştır ki, bir cümleyle altüst olması, insanın kendi kaderiyle baş başa kalması mümkün değildir.
Bir şeyi seçtiğim halde olumsuz sonuçlandığında hep şükrederim. Çünkü o şeyin olması geniş bir perspektiften bakıldığında (bizim idrakimizi aşar) yüzlerce kötü olaydan korunmuşum ve emin ellerdeyim diye düşünürüm. Öyledir de..
Soruda kalmak güzeldir, gerçeği görürüz. Kendimizi arındırmak, özellikle kalbimizle bağlantıda olmak, uyanışta olmak, içimize dönmek bizim şuurumuzu arttırır.
Enerji eğitimleri veren kişilerin yaptığı çok yanlış bir şey var. Öncelikle ilahi nizam ve kainatın işleyişini ve yasalarını biliyor olmaları lazım. Aksi takdirde verdikleri bilgilerin havada kalacağı, eksik olacağı ve karma oluşturacakları aşikardır.
Umarım sorunuza aydınlatıcı bir cevap verebilmişimdir.
Sevgiler
Kesinlikle katılıyorum. Ağzımızdan çıkana dikkat edelim ayrıca düşüncemize de çok çok dikkat edelim. Enerji düşünceyi takip eder.Merhaba,soru cevap olayına bir örnek de ben vermek istiyorum. Altı yıl önce nedense insanlara nasıl araba çarptığını merak etmiştim ve kendi kendime düşündüm:" Bu insanlara nasıl araba çarpıyor yaa görmüyorlar mı arabayı" dedim. Ve üç gün sonra bana araba çarptı. Yolun solunu da kontrol ettiğim halde o arabayı nasıl görmedim hâlâ anlam veremiyorum.
Bir de arkadaşım anlattı, "ambulanstaki insanlar ambulansın sesinden rahatsız olmuyorlar mi acaba" diye düşünmüş. Birkaç gün sonra düşüp ayağını kırmış ve ambulansla hastaneye götürmüşler.
Agzinizdan çıkan her kelimeye dikkat edin, inanılmaz bir etkisi var
Tekrar merhaba. Dün arkadasimla bu konuyu konuştum ve dedi ki , soru sormazsak nasıl gelisecegiz? Mesela dünyaya göktaşı çarparsa ne olur diye sorarak olası riskler hesaplanır ama biz bu soruyu sorduk diye başımıza mı gelecek? Yani hep olumlu konularda sorular soramayiz Dünya hali bazı olumsuz konularda da sorup cevap bulmamız gerekecek. Böyle şeyler söyledi ve verecek cevap bulamadım. Aydınlatırsanız sevinirimKesinlikle katılıyorum. Ağzımızdan çıkana dikkat edelim ayrıca düşüncemize de çok çok dikkat edelim. Enerji düşünceyi takip eder.
Şirkette bir arkadaşımız, eşinin kendisinden uzak olduğunu, arkadaş gibi yaşadıkları için çok üzüldüğünü söylemişti. Sebebini sorduğunda ise eşinin, senden bir koku geliyor diye bir açıklama yaptığından bahsetmişti. Kaldı ki kadın çok temiz ve bakımlıydı.
Bekar olan bir arkadaşımız bu durumu fena halde kınadı, arkadaşı yargıladı. Yerinde olsam 1 gün evli kalmam vs. İnanır mısınız seneler seneler sonra o bekar olan kız da evlendi ve çocukları doğduktan sonra eşi ona, kendisinden bir koku geldiğini, boşanmayacağını ama birlikte olmayı istemediğini söyleyerek yatakları ayırdı. Ve hala kocasını sevdiğini söyleyerek evliliğine devam ediyor.
Karma (sebep-sonuç ilişkisi) çok fena çalışıyor. Aman dikkat! Bu şekilde yüzlerce örnek sayabilirim.
Gerçekten bakış açımı değiştirdi ya çok basit ana çok efektif bence çok teşekkürler gerçektenEn az 21 gün boyunca, sabah ilk uyandığımızda veya gece uyumadan hemen önce yapılan olumlamalar daha etkilidir..
Bugün yepyeni sağlık ve neşe dolu bir hayata başlıyorum. Geçmişi kapatıyor ve hayat yolunda sevinçle ilerliyorum. Geleceğe güvenle bakıyor ve anı yaşıyorum.
Sağlığım günden güne daha iyiye gidiyor..
Tüm hücrelerim ve bedenim İlahi beyaz ışık altında şifalanıyor.
Kendimi Yaradan’ın şifa enerjisine enerjisine açıyorum.
Farkında olarak veya olmayarak sağlığım ile ilgili kendimde yarattığım tüm blokajları iptal ediyorum.
Atalarımdan gelen her türlü hastalık
kaydını bilinçle şimdi iptal ediyorum.
Şifalanması gereken tüm hücre, doku ve organlarım, şifalanmaya ve en sağlıklı haline gelmeye başlıyor.
Bedenimde sağlığa izin veriyorum.
Almam gereken tüm dersleri aldığımı kabul ediyorum.
Bedenim güçlü, enerjik ve sağlıklı..
Bedenimi seviyorum ve bana ilettiği mesajı algılıyorum.
Yaşamayı seviyorum ve hayata derinden bağlıyım, bunun sayesinde tüm sağlığı bedenime çekiyorum..
Sağlığıma kavuştuğum zaman hayatın bana göstereceği tüm mucizelere ve güzelliklere kendimi açıyorum.
Sağlığımın kıymetini biliyorum.
İlahi şifanın mucizesine inanıyorum ve tüm bedenimi ve ruhumu bu şifaya açıyorum..
Benim ve bütünün hayrına oldu.. Oldu.. Oldu…
Şükürler olsun..
Tek söyleyeceğim şey sakın ha bulaşma. Hayatın altüst olur. Ruhsal varlıklar böyle işler asla yapmazlar. Cinleri vardır ve seni kendilerine köle ederler. Uzak dur aman!Anka bi durum var . Enerji çalışmaları vs diye bisryler var biz ermiş ruhlar ile çalışıyoruz falan diyorlar sence 3 harfli isleri mi
Icime sinmedi iskillendim korktumTek söyleyeceğim şey sakın ha bulaşma. Hayatın altüst olur. Ruhsal varlıklar böyle işler asla yapmazlar. Cinleri vardır ve seni kendilerine köle ederler. Uzak dur aman!
Bu vakalar çok arttı. Kalbinin sesini dinle her zaman doğruyu söyler.Icime sinmedi iskillendim korktum
Mesajınızı şimdi gördüm. Biz evren yasalarına müdahale edemeyiz Arkadaşınız bu konuya çok başka bir yerden bakmış. Bu da onun ilginç bakış açısı.Tekrar merhaba. Dün arkadasimla bu konuyu konuştum ve dedi ki , soru sormazsak nasıl gelisecegiz? Mesela dünyaya göktaşı çarparsa ne olur diye sorarak olası riskler hesaplanır ama biz bu soruyu sorduk diye başımıza mı gelecek? Yani hep olumlu konularda sorular soramayiz Dünya hali bazı olumsuz konularda da sorup cevap bulmamız gerekecek. Böyle şeyler söyledi ve verecek cevap bulamadım. Aydınlatırsanız sevinirim