• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endüstri Mühendisleri ve adaylarına:)

mrb bende ikiye geçtim ders yok alttan ama ortalama düşük birez bide ikinci sınıf oldukca zormus işte iki hafta sonra atölye stajı var bakalım ne hünerler yapacagiz :)))

aynen cnm yaa 2. sınıf bana da çok zor geldi mafoldumben neyse 2 kırıkla atlattım kaydirigubbakcemile3 başarılar cnm nerde yapıcaksın stajı..benim de ptesi başlyck inş

Son düzenleme:
ben de endüstriciyim kızlarrr delikafadulden
hazırlık bitti şimdi (laf aramızda öğrendim İngilizce'yi şakkıdı )
şimdi inşallah bölüme başlıyorum. benle de irtibata geçinn :hooray:

welcome iwaaa kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm..bizi bu ingilizcenden mahrum bırakma o zaman derim..ing. pratik yapalım topiğine de bekleriz buyrunnnnnnnnn hangi ünidesin tatlım..başarılar sana endüstriye adım attın kaydirigubbakcemile2

hoşbuldmmm hihoyyyt Tobb Etü'deyim ben. Toefl mücadelesi verdiğimizden öğrendik bir şeyler a.s korkmuyor da değilim derslerden. şimdiden başlasam mı bir şeylere :sm_cool:

sen bilirsin tatlım kaydirigubbakcemile2 ama erken bence..toefl mafoldumben hocamız zorunlu kıldı bize de .. bakalım napıcam

yok bizim hazırlığı geçme sınavımız toefl maalesef. ama sıkı çalışmak lazım. Taktik gerekiyor biraz da. Toefl stratejileri kitapları da var. İnşallah meslekte de işime yararyerimseniben

off Allah sabır wersin..tabiiki yarar karşılığını alıcağını düşün cnm..bu sizin için çok büyük bi imkan

bu arada biz tam olarak ne yapacağız mezun olunca :uhm: lütfen açık olalım :olmaz: soruyorlar yani ne demek bu endüstri mühendisliği diye. Tam açıklayamıyorum kaydirigubbakcemile3

bu arada biz tam olarak ne yapacağız mezun olunca :uhm: lütfen açık olalım :olmaz: soruyorlar yani ne demek bu endüstri mühendisliği diye. Tam açıklayamıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay ilahi iwaa kaydirigubbakcemile3
işletme we makine müh. alanlarının bir çoğunda görew alabilioruzz..aynı zamanda yükselterek banka müfettişliği (aaah ah kaydirigubbakcemile4 ) yapabilioruz..fabrikalarda yönetime katılabiliriz..yazılım a el atabilirsin..
ayrıcaaaa anacım nere bulursan atla bu işsizlikte :roflol:
şaka şaka..tbii istediğin alanda ilerleyebilirsin..

jva meslektasım aramıza hos geldın bu sorunun cevabını ancak 3sınfıa geldıgınde kendın bıle yenı yenı anlıyorsun baska ınsanlara anlatması cıdden cok zor oluyor bana 2yıllıkmı dıe soran cok olyyor mesela:)

hoşbuldm meslektaşım kaydirigubbakcemile5
inşallah o günler gelecek sabırla beklemekteyim. Alın bakın neymiş endüstri mühendisliği diye göstericem herkese kaydirigubbakcemile2

kendını cok gelıstırmek gerekıyor canım 4yıllık dıploma tek basına bır hıc onemlı olan kendımızı ne yonde yetıstırcegımızı bulmak anlamak bunun ıcınde tecrubelı endustrı muh ıle ırtıbata gecmek gerekıyor

Nasıl bir yardım sengözlerimebaksanab

En zorlanacağınız yıl 3. yıl olacak ve en zorlayıcı dersler

Operations Research I-II & Simulation & Probability+Statistics

bölümümüzün temel dersleri :1closedeyes:

mrb,,istatistik biz 2 de aldık 2 dönem..iş etüdünü de 2 de aldık :gitme: bende bu yıl nie zor geçti diodum

Back