Endüstri Mühendisleri ve adaylarına:)

ezzoo

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
475
2
621
37
Diğer
mrb,,ben de bir Endüstri Mühendisi adayı olarak burada sizlerle toplanmayı düşündüm..tatile girdik ama içim hiç rahat değil.İngilizce bir yandan,staj bir yandan,bir sürü program öğrenmemiz gerekio..belki burada bu konularda sohbet edip birbirimize yardımcı olabiliriz.Endüstri Mühendisi olmuş ablalarımız da bize bilgilerini aktarırsa çok sevinirim.:dance:

:)ewt zor..ama hangi mühendislik kolay ki..sizin bölüm ne?deu dasınız galiba..

sd anlamadım hangı unı bende 3 gectım tanısıalım ya paylasımlarımız olur belkı msnadresnı ozele yollarsan konusuruz canım

ezzoo sen benı eklemıssn ama ya ben beceremdım heralde sıtede yenıyım dee sımdı burdan msn yazsam olmaz nasıl ypalım sen bana ozelden msj atarsan ben senı msn eklerım

cnm sana msj atıcm da engelledin mi naptın..sana msj atamıorum kii..sayfanda özel msj at die bişe bulamıorum:)

benm ismimi tıkla ezzooya özel msj gönder de,,ordan bana msnini at cnm
ben ekliyim

yok cnm burdayım ben ..mrb:) hoşgeldin..nasıl dersler..bende 3 e geçtim..bu dönem 2 ders bıraktım..iş etüdü we maliyet analizi:)3ün 2 si zor olucak bana:)

mrb bende ikiye geçtim ders yok alttan ama ortalama düşük birez bide ikinci sınıf oldukca zormus işte iki hafta sonra atölye stajı var bakalım ne hünerler yapacagiz :)))

ben de endüstriciyim kızlarrr delikafadulden
hazırlık bitti şimdi (laf aramızda öğrendim İngilizce'yi şakkıdı )
şimdi inşallah bölüme başlıyorum. benle de irtibata geçinn :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…