Bak yuz germe yapanlarinn resunlerine baskiyorum yuz ifadelerinde bir degisme yok yani sanki 10 yil oncesine donmusler hibi ama yag yada dolgu yapanlarda oyle degil.yuz ifadesi tamemen degisiyir.senin elmaciklarin belirgunse oraya yapukdigunda feci olur.alta boslukta kalan ywre yapririsan kemil ustu olmadigi icun asagi sarkip bitikiyir.bende suan ki sorun bu cene hattim gitti orasi dolu ve nazobila hat 1.5 cm uzadi daha dogrusu orda taze bir yeni hat cikti ve resmen cift cizgi oldu.yani daha nasil anlatiyin sana yagdan uzak durmani 37 yasindaym ve sadace ama sadace yag yuzunden germeye ihtiyac duyuyorum.o bosluktaki agirlik hem yyzu hem gozleri asagi cekiyor.Ben ercan beyi dusunuyorum ama sanirim bu mesajdan sonra vazgecicem.ha bu arada sen yagi homojen bisey sanma boyle yarim cm yuksejliginde sert ywr yer kemiklesen bisey yani cok sik yapilirsa dolasimi bozan aralijli yapilursa girinti vikint olusturan bisey.Ben daha nasil tarfi edebilirim nasil sizi uyarabilirim bilmiyorum ama gene uyarma ihtiyaci hissettim.nuket durunun son haline bak en azindan agzi nasil cenesinin uzerine inmis agirliktan en azindan resinlerine bir bak.yagla ilgili baskada bisey yazmyacagim.burada gayet dolgun yuzlu kadiblarada ayni doktorlar yag demis inanamadim.yagla ilgili baska bis demiycem artik.gecen sene bu zamanlar ne kadar mutluydum simdi su yagdan yuzume yaptiklarindan o kadar mutsuzumki resmen asosyal oldum
(((((
Bisey daha yag enjeksiyinu sonraai odemin inmesi 1 ayi geciyor yani saglam iki aya ihtiyacin olacak.oda sadace odemin inmesi icin yuz germe ameliyatindan bu anlamda cok farki yok.o koca kanuller yuzun katmanlarini yirta yirta girip cikiyor.bu sondu daha yazmiyorum.:))))))))