görüştünüzmü kendisiyle?Hayır malesef olmadım başka doktorlar yasımın genç oldugunu dıyorlar sımdılık Prp ve somon yaptıracağım yaz geldı zaten bu arada Reyhan karacanın doktoru Alp Mamak sadece vıtamın yaptık dıyolar cerrahııslem yok dedıler Alp mamagı merak edıyorum
Ne gozel! Kim yapti? Iyileshme nasil gedir? Bashga nahiyeler ( gashgaldirma, goz kapaklari, shakat/temple, boyun ve s) de amaliyyat olundunu?18 ekimde endoskopik orta yuz germe oldum.suan 8 gun oldu.benim durumumda olanlar yazisabiliriz
Ewt var.siz demi oldunuzNe gozel! Kim yapti? Iyileshme nasil gedir? Bashga nahiyeler ( gashgaldirma, goz kapaklari, shakat/temple, boyun ve s) de amaliyyat olundunu?
Ust ve alt Gozkapagi aldirma.alin germe badem göz de varNe gozel! Kim yapti? Iyileshme nasil gedir? Bashga nahiyeler ( gashgaldirma, goz kapaklari, shakat/temple, boyun ve s) de amaliyyat olundunu?
Oldukca iyi gidiyor hic agrim olmadi.goz kapaklarimda dikis izleri yok gibiUst ve alt Gozkapagi aldirma.alin germe badem göz de var
Burda reklam yapiyormus gibi olmasini istemem.ozelden yazisabiliriz bunlariHangi doktora yatdirdiniz? Maliyyetini sora biliremmi? Bende shimdi bir kach doktorla yazishiram.
Siz azerimisinizDogru! shimdi ozelden yazarim, canim.
Hangi dr.bu konudaki en iyi doktorları biliyorumEvet azeri. Ben faceliftng, kash, temple, chene alti (boyun germe) yaptirmagi dushunurem. Her doktor bir shey soyleyir. Amma 1 doktorun ishleri chok xoshuma gegir, o doktor Istambulda oturur. Sadece parasi chok yuksek.
Bu saydiklarinizin hepsini ben yaptırdım.ek olarak alin germe ve dolgunlastirma,badem goz varEvet azeri. Ben faceliftng, kash, temple, chene alti (boyun germe) yaptirmagi dushunurem. Her doktor bir shey soyleyir. Amma 1 doktorun ishleri chok xoshuma gegir, o doktor Istambulda oturur. Sadece parasi chok yuksek.
Lutfen bana da yazarmisin? Ozele de yaza biliriz.Hangi dr.bu konudaki en iyi doktorları biliyorum
Avatara resmini koyarmisin sonra kaldirirsinBadem goz ve bir azacik burun kaldirma benim uchun de super olardi. Sadece butun bunlari yapa bilecek doktor lazim.
Merhaba. Gittiniz mi Alp beye? Dolguyla şekil veriyor sanırım. Gidenler çok memnun ama sürekli tekrar istiyor bu dolgu olayıHayır malesef olmadım başka doktorlar yasımın genç oldugunu dıyorlar sımdılık Prp ve somon yaptıracağım yaz geldı zaten bu arada Reyhan karacanın doktoru Alp Mamak sadece vıtamın yaptık dıyolar cerrahııslem yok dedıler Alp mamagı merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?