slm cnm ercan beye amelıyat oldun sanırım resım yollayabılırmısın özelden kara verme asamasındayımAmeliyat hayırlı olsun arkadaşım.2 tane zor ameliyatı bir arada olucaksın...hemde temmuz sıcağında...yüzü güneşe hiç çıkmadan nasıl koruyacaksınız bilmiyorum.Umarım her 2 ameliyatınız ve sonraki iyileşme süreciniz çok iyi geçer.
slm cnm ercan beye amelıyat oldun sanırım resım yollayabılırmısın özelden kara verme asamasındayım
slm cnm gecmıs olsun bende erhan beyle gorustum 2 doktor daha var kafamda serhat tuncer ercan bey kac gun oldu resımlerını gorme sansım varmıözelden mesaj yazamıyorum ben daha önceki mesajlarımı okursan doktorumu belirttim adını sürekli tekrar etmeyeyim reklam olmasın, benim enerjim onunla tuttu başkasının başka doktorla tutar sonucunda zor bir süreci var ameliyatın 10 gün kadar şiş suratlı bir japon olarak geziyorsun doktorundan emin olmalısın ki depresyona girmeyesin çünkü ilk 10 gün aynada gördüğün yüz kesinlikle sana benzemiyor ve çok çirkin. bu yüzden doktorunuza iyi karar verin en az 3 doktorla görüşün ve kendisi muhakkak yüz konusunda uzman olsun
Merhaba Lamia34, Önümüzdeki pazartesi (14/12/15) Dr. Erhan Eryılmaz ile randevum var. Ben de endoskopik orta yüz germe ameliyatı olmayı istiyorum. İzmir de yaşadığım halde Erhan Bey'e ameliyat olmayı planlıyorum. Hakkında okuduğum yorumlar nedeniyle. Ancak yine de çok zor bir karar. Sen ameliyat olduğunda kaç yaşındaydın? Öncesinde botox dolgu ve başka syöntemler denemiş miydin? Kararından %100 memnun musun? benim özelime de fotolarını yollaman mümkün mü?Bana orta yüz germe ile ilgili sormak istediğin varsa sorabilirsin.Yardımcı olmaya çalışırım.Reaimlerede bakarsan bilgi sahibi olursun
Kilim, sizin ameliyatınızı hangi doktor yapmıştı? Sonuçtam memnun musunuz?evet cok zormus gözlerimi acmakta zorlaniyrum yüzüm sisti offff cok zor bu kadar olacagini tahmin etmemistim umarim sonuc iyi olur:18:
Merhaba Lamia34, Önümüzdeki pazartesi (14/12/15) Dr. Erhan Eryılmaz ile randevum var. Ben de endoskopik orta yüz germe ameliyatı olmayı istiyorum. İzmir de yaşadığım halde Erhan Bey'e ameliyat olmayı planlıyorum. Hakkında okuduğum yorumlar nedeniyle. Ancak yine de çok zor bir karar. Sen ameliyat olduğunda kaç yaşındaydın? Öncesinde botox dolgu ve başka syöntemler denemiş miydin? Kararından %100 memnun musun? benim özelime de fotolarını yollaman mümkün mü?
Han76 kesinlikle Erhan beyi öneririm evet çok çok çok memnunum.İSterseniz resimler yollayabilirim.YAş 44 ama kesinlikle 31 den fazla demiyorlar.Evet zor bir süreç o süreç i Göze Alman lazım.Ama sonrası mükemmel mükemmel mükemmel
Kesinlikle kesinlikle Erhan bey istersen ameliyattan sonra gün gün resimlerimi yollarım
Merhaba cnm kendını ıyı hısssetmene sevındım çünkü bu amelıyatı olupta ıstedıgı sonucu alamayanda var resımlerını gördüm begendımHan76 kesinlikle Erhan beyi öneririm evet çok çok çok memnunum.İSterseniz resimler yollayabilirim.YAş 44 ama kesinlikle 31 den fazla demiyorlar.Evet zor bir süreç o süreç i Göze Alman lazım.Ama sonrası mükemmel mükemmel mükemmel
Kesinlikle kesinlikle Erhan bey istersen ameliyattan sonra gün gün resimlerimi yollarım
Merhaba Lamia :) ben de uzunyıllardır yazıları takip ediyorum. Burada yazan bir kaç dr ile görüştüm, içime sinmedi. Ankara da prof dr. Tunç Bey dahil, 3 dr görüştüm yine kaçtım. Bir tek Serhat Tuncer den korkmadım :) Ancak sizleri de okuyunca acaba demeye başlıyorum yine... Sizin fotoğraflarını görebilirmiyim? Ben tam yüz gerdirmeyi düşünüyorum. yaşım nedeniyle...Paylaşabilirseniz çok sevinirim. Siz orta yüz germe yaptırmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Erhan Bey de yüz germe konusunda uzman sanırım...Han76 kesinlikle Erhan beyi öneririm evet çok çok çok memnunum.İSterseniz resimler yollayabilirim.YAş 44 ama kesinlikle 31 den fazla demiyorlar.Evet zor bir süreç o süreç i Göze Alman lazım.Ama sonrası mükemmel mükemmel mükemmel
merhaba Demet Serhat Tuncer ile görüşebildiniz mi? izlenimleriniz nasıl?slm cnm gecmıs olsun bende erhan beyle gorustum 2 doktor daha var kafamda serhat tuncer ercan bey kac gun oldu resımlerını gorme sansım varmı
Merhaba Toprak :) siz orta yüz germe mi yaptırdınız? ne kadar ödediniz? ne kadar sürede iyileştiniz? ağrı, morluk ve şişliklerin geçmesi ne kadar zamanınızı aldı? Bilgilendirebilir misiniz?Ne gibi endişelerin var düzelmeyecek olan ne? Yapılan işleme ve kişinin bünyesine bağlı bence iyileşme süreci.Okuduklarımdan herkes de farklı seyretmiş.Aylarca şiş olan,morluğu çok olan,smetri bozukluğu vs. vs.
Cnm Serhat Tuncer pek konuşmayı sevmıyor ama arkadaslarım ne ıstedılerse yaptı ben anlasamadım resım götür böyle ıstıyorum dıye aynısını yaparmış sadece cok konuşmuyormerhaba Demet Serhat Tuncer ile görüşebildiniz mi? izlenimleriniz nasıl?
teşekkür ederim Demet :)Cnm Serhat Tuncer pek konuşmayı sevmıyor ama arkadaslarım ne ıstedılerse yaptı ben anlasamadım resım götür böyle ıstıyorum dıye aynısını yaparmış sadece cok konuşmuyor
merhaba lamia34 ben de erhan beye orta yüz germe yaptırmayı düşünüyorum, ama bunu elimin ailesinden saklamak zorundayım. yoksa vay halime. ne kadar sürede normale dönüyor surat? Sence çok büyük bir fark oldumu yüzünde? Ben daha genç ve diri görünmek istiyorum ama gördüğüm yüzlerde yanaklar çok fazla şiş. açAcaba bu isteğe bağlı olarak değişiyormu? birde resimlerini görebilirmiyim mümkünse canım. Şimdiden teşekkürlerHan76 kesinlikle Erhan beyi öneririm evet çok çok çok memnunum.İSterseniz resimler yollayabilirim.YAş 44 ama kesinlikle 31 den fazla demiyorlar.Evet zor bir süreç o süreç i Göze Alman lazım.Ama sonrası mükemmel mükemmel mükemmel
Siz endoskopik yüz germe ameliyati oldunuz mu Demet Hanim ben de yaptirmak istiyorum ama endiselerim cok yogunslm cnm ercan beye amelıyat oldun sanırım resım yollayabılırmısın özelden kara verme asamasındayım
yok olmadım daha ıcıme sınen bır doktor bulamadım alp mamak ıle gorusecegım reyhan karacayı gordum ne yapıldıysa kadın evrım gecırmıs alp mamaga gıdıyormus bakalım zor karar vermek 1 kere yapılıcak bırseySiz endoskopik yüz germe ameliyati oldunuz mu Demet Hanim ben de yaptirmak istiyorum ama endiselerim cok yogun
Hayır malesef olmadım başka doktorlar yasımın genç oldugunu dıyorlar sımdılık Prp ve somon yaptıracağım yaz geldı zaten bu arada Reyhan karacanın doktoru Alp Mamak sadece vıtamın yaptık dıyolar cerrahııslem yok dedıler Alp mamagı merak edıyorumSiz endoskopik yüz germe ameliyati oldunuz mu Demet Hanim ben de yaptirmak istiyorum ama endiselerim cok yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?