Endoskopik mide balonu sürecim

Bugun ikinci gunum fiskirir tarzda kusuyorum ve mide kramplari yasiyorum ilaclar hic fayda etmedi
Bugun ikinci gunum fiskirir tarzda kusuyorum ve mide kramplari yasiyorum ilaclar hic fayda etmedi
Merhaba bnm bu mide balonunu 2. Deneyimim bugun 5. Günüm hala hiç birşey yiyemiyorum bütün gün bir bardak süt bir bardak su ve bir bardak meyvesuyu aksam olunca gidip hepsini kusuyorum. Umarım bir an önce geçer ilkinde böyle olmamıştı. Şimdi nasılsınız peki?
 
Bu gün mide balonu ile dördüncü günüm
Kilom:98.8
Dün halsizlik ara sıra giren kramplar ve şişkinlik halı dışında beni zorlayan bir durum olmadı işteki ilk günümü daha az hareket ederek geçirdim.
Akşam sütlü domates çorbası ve yarım çay bardağı kadar komposto içtim evde iken elimden geldiğince hareketli olmaya çalıştım. Gece hiç uyanmadan ilk kez uyudum.
Sabahlari kramplar daha yoğun oluyor ama ilk gunlerdeki gibi şiddetli olmadığı için dayanılır dozda. Gün gün daha iyi olduğumu hissediyorum.
İlaçlarımı ve doktorumun tavsiyesi olan takviyemi ihmal etmeden içiyorum.
Elimden geldiğince suyu fazla tüketmeye çalışıyorum ama henüz bir litreyi gecemedim şu tüketimini arttırmak suanki ilk hedefim sonra verilen diyet listesinin tamamını tuketebilmek henüz onu da tüketiyorum midem henüz almıyor. Dün halsizlik sebebi ile 30-45 dk arası verilen yürüyüşümü yapamadım bu gün onu da yapmaya çalışacağım. Modemin balona alıştığını azalan ağrılardan hissediyorum hiç o ağrıli hasta psikolojisine girmedim bunda çevre ve doktor desteği ve hemen işe baslamaninda etkisi var kendime zarar vermeyecek şekilde toparlanmak için kendimi zorluyorum. Biliyorum ancak bu şekilde kendimi hızlıca toparlarim.
Bu günlük ise yanımda laktozsuz bir bardak süt
Bir bardak komposto
Bir bardak kadar sütlü domates çorbası (baharatsiz sadece süt domates ve az tuz var)
Bir bardak kefir getirdim tamamını icemezsem de yanımda tüm ogunlerini getirip kendimi deniyorum.
Yarın güncellemeler ile devam ederim.
Her zaman söylediğim gibi bu benim sürecim herkesin bünyesi ayrı herkesin hastalıkları yaşı vs farklı ben sadece kendi sürecini sizinle paylaşıyorum.
İyi günler bende 2 gün önce yaptırdım.şuan çok ağrılı kramplı bir süreçteyim . Paylaşımlarınız beni rahatlattı
 
X