• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriozisi (çikolata kisti) olup, hamile kalanlar ve çocuğu olanlar varmı?

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Bende bugünultrasyonla genel kontrolde öğrendim 2.2cmlikmis ama ameliyat dedi. Biz de 2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz çok moralim bozuldu oturdum ağladım ne yapmam gerektiğinde bilmiyorum soğan kuru ise yarar mı ki gerçekten acaba çok okudum kullanıp sonuç alan. Offf...
Allah beterinden korusun hepimize de şifa versin bebeklerimız bizi çok üzmeden hayirlisiyla gelsinler
Canim benim ameliyat olma bence..ben cok fazla arastirdim ve cok fazla doktora gittim.5cm cikolata kistim vardi.hemen yarin ameliyat yapayim tup bebek bile olmaz diyen profesor doktor bile oldu.ama gelisen tipta buna artik oncelikle ameliyat yapilmiyor.cunku ameliyatin yumurta rezervini azaltma gibi riskli yanlari var.oncelikle tup bebek deneyin.olmazsa en son carenin ameliyat olduguni soyledi bana doktorum.hic karamsar olma lutfen.olmuyorsa ameliyattan once denenecek seyler var.onlar olmazsa ameliyat deniyir. Allahim herseyin hayirlisini versin...

Canim benim ameliyat olma bence..ben cok fazla arastirdim ve cok fazla doktora gittim.5cm cikolata kistim vardi.hemen yarin ameliyat yapayim tup bebek bile olmaz diyen profesor doktor bile oldu.ama gelisen tipta buna artik oncelikle ameliyat yapilmiyor.cunku ameliyatin yumurta rezervini azaltma gibi riskli yanlari var.oncelikle tup bebek deneyin.olmazsa en son carenin ameliyat olduguni soyledi bana doktorum.hic karamsar olma lutfen.olmuyorsa ameliyattan once denenecek seyler var.onlar olmazsa ameliyat deniyir. Allahim herseyin hayirlisini versin...
Çok sağol gerçekten moral verdin bana bu gün tekrar gittim bi kan tahlili istemişti kist icin. Değer gayet normal adetliyken gel tekrar bakalım kist olmayadabilir dedi. Peki dedim kist değilse ne olabilir ki o. Belki birden fazla yumurtlamissindir dedi. Biraz içime su serpildi. Bide kandan gebelik testi yaptırdım bugün 3 saat sonra öğrenicem inşallah ama doktor çok erken çıkmaz ki dedi. Ben yinede istedim. Adetime 7 gun var. Çok mu erken gerçekten ya

Çok sağol gerçekten moral verdin bana bu gün tekrar gittim bi kan tahlili istemişti kist icin. Değer gayet normal adetliyken gel tekrar bakalım kist olmayadabilir dedi. Peki dedim kist değilse ne olabilir ki o. Belki birden fazla yumurtlamissindir dedi. Biraz içime su serpildi. Bide kandan gebelik testi yaptırdım bugün 3 saat sonra öğrenicem inşallah ama doktor çok erken çıkmaz ki dedi. Ben yinede istedim. Adetime 7 gun var. Çok mu erken gerçekten ya

Biraz erken sanki.hic acele etme moralini etkileme.uzerine dusme.adetin geciksin oyle baltir.ben adet oncesi cok baktorip pisman oldum.gerek yok psikolojinle oynamana.rahatlat kendini.

Biraz erken sanki.hic acele etme moralini etkileme.uzerine dusme.adetin geciksin oyle baltir.ben adet oncesi cok baktorip pisman oldum.gerek yok psikolojinle oynamana.rahatlat kendini.
Sonucu aldım negatif 0.1 mis değeri
Peki varsa bu 3 4 gün sonra değişir mi ki
Ne bilim sağlıklı da düşünemiyorum galiba
Yani erken olmasına rağmen olsaydı değer 0.3 ya 0.7 falan çıkarmıydi ki
Sorular sorular

Soylemesi kolay gibi gozukuyor olabilir ama tecrube edip en sonunda aceleci davranmaktan vazgectgm icin soyluyorum.adet gununu bekle.dusuncelere girme.

Soylemesi kolay gibi gozukuyor olabilir ama tecrube edip en sonunda aceleci davranmaktan vazgectgm icin soyluyorum.adet gununu bekle.dusuncelere girme.
Evet kafayı dağıtmam kendimi de toplamam lazım. Rabbim hepimize hayirlisini versin evlatla sinamasin isteyenlerin hiç birini ayrıca çok teşekkür ederim

Başka bır konu altına yazdım ama burayada yazmak ıstedım. Evet ben varım.
6 cm çıkolata kıstım vardı. Ve bundan dort sene laparaskopı oldum. O zaman dr bana evleneceksen yapmayalım demişti ama benm o zmnlar evlılık planım yoktu ve amelıyatı oldum. Ikı sene once tekrar basladı ve evlendıgımde bu sfer ıkı tane vardı. Ikı ve uc cm. Hıc dogum kontrl kullanmadım. Esım kecıboynuzu ve havuc yedı bol bol. Bnde kecıboynuzunu pekmezı yedım her gece yatmadan. Ve umutsuzca sogan kurune baslıcam zamanı ayarlıyordum. Ama bu arada hep namazımı ve yasınımı okuyup dua ettım. Cok sukur kure gerek kalmadan hamıle oldugumu ogrendım. Rabbım herkese nasıp etsınn ınşallah.

Back