- 20 Eylül 2020
- 1.890
- 6.554
Bak inofolic combi kullanabilirsin. İçerisinde yanılmıyorsam 2 çeşit inositol var. İnositol yumurta kalitesini arttıran bir maddeymiş bana da doktor önermişti. Çikolata kisti olanlar bir de resveratrol tüketsin demişti. Resveratrol solgarın var onu doktoruna bir danışabilirsin. Doğal yoldan ise resveratrolün en yüksek olduğu meyve siyah üzüm çekirdeği. Siyah kuru üzüm alıp çekirdeğini iyice çiğne ben öyle yapardım. Bir de pancar turşusu tüket o da sağlıklı yumurtlamaya yardımcıymış. Tatlı olarak hurma özü ve hurmanın kendisini çok yerdim. Çiğ kuruyemişleri de çok tükettim o dönemlerde. Bunların hepsi sağlıklı yumurtlamana destek olan şeyler. Her zaman doğal olan güzeldir dene. Takdir Allah’ın en olmadı çok şükür tüp bebek gibi bi çaremiz varKür olarak sadece geçen sene soğan kürü denedim faydasını görmedim. O dediğin otları da not almıştım clife macun hayıt otu vs falan da not aldım deneyeyim diye ama henüz hiçbirini yapmadım. Doktor da şu an hormon testi istediğinden sanırım hormonlarını etkileyecek ilaç vs hiçbir şey kullanma dedi