- Konu Sahibi Delidolu30
Ameliyat oldun mukız ben hamıle gıbı gezıyordum yıllarca bır şişiiyo hamıle göbeği gibi :) bacagıma komple vuruyordu agrısı ohoo hastanenın dili olsa konuşsa o agrılarda bagırıyordum acillerde artık :S cok zor cokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat oldun mukız ben hamıle gıbı gezıyordum yıllarca bır şişiiyo hamıle göbeği gibi :) bacagıma komple vuruyordu agrısı ohoo hastanenın dili olsa konuşsa o agrılarda bagırıyordum acillerde artık :S cok zor cokkk
evet özellikle eklem yerlerim ağrıyor, geceleri de yanıp zonkluyor resmen canmBende bacak ağrısı ve şişlik yapıyor.sizde oluyor mu
ılk sayfada yazdım hıkayemı canım oku ıstersenAmeliyat oldun mu
Bağırsağa yapışıklığın şikayeti neydi sizdeçok geçmiş olsun neden bu kadar çok ameliyat oldunuz ? Benmde bağırsağıma yapısıklık yaptığı için ameliyat oldum. Zor durumda evet ameliyat şart ama siz gerçekten çok şey yaşamışsınız ... Amh durumunuz ne halde peki ?
Adet dönemi ağrınız yok mu, bende hem adet hem biter bitmez şiddetli ağrı çekiyorumAminn cümlemize şifa versin canım ilk sayfaya bak istersen orda yazdım beslenme durumunu ama şöyle birşey var karınici yapışıklık şuan bende olmayabilir belki o yüzden cok agrım yok önceden vardı yapışılıklar he yaparsam yapayım ağrıyı geçiremedim birde adet bittikten sonra ağrı kesici içiyorum hemen belki onunda etkisi olmuştur öylede dene
Ağrılarınız hangi dönem oluyorkız ben hamıle gıbı gezıyordum yıllarca bır şişiiyo hamıle göbeği gibi :) bacagıma komple vuruyordu agrısı ohoo hastanenın dili olsa konuşsa o agrılarda bagırıyordum acillerde artık :S cok zor cokkk
Aralıklı oruç nasıl? Bahseder misinMerhabalar. Çikolata kisti sebebiyle 3 sene önce (tam 3 sene) ameliyat olmak zorunda kaldım. Regl ağrılarını tahmin ediyorsunuzdur. Çok kötüydü, ama anlamamıştım işte. Tam evlilik arefesinde yakaladı beni bu hastalık. Sonra, evlendim. 2 1 sene sonrasında çocuk için düşünmeye başladım ama gelin görün ki AMH'ın ciddi şekilde düşmesi bir tarafa, çikolata kisti hidrosalpenkse sebep olmuş, tüplerimin formunu bozmuş bile. Tüp bebek sevdamda 4. OPU sonrası 3. transferimdeyim... Kaderimiz bu şekildeymiş, çok şey denedim çok şey yaptım... Çok araştırdım, çok ağladım ama kendimce deneyimlerim var artık.
Öncelikle beslenme açısından %100 etkisini gördüğüm Allah'ın lütfu aralıklı oruçtan bahsedeceğim. Aralıklı orucu muhakkak uygulayın, çikolata kistleriniz küçülecek, ayrıca ağrıdan eser kalmayacak. Regl öncesi lekelenmeleriniz bitecek. Aralıklı oruç, çikolata kistinin baş düşmanı.
2. olarak Maydonozlı süt buharını muhakkak yapın. Hidrosalpenksten ameliyatsız kurtulmama yardım etti.
Sizde de olası bir durum varsa en azından temizler.
Geçmiş olsuni bu hastalığı çeken bilir, yaşayan bilir. İnşallah hayırlısıyla ben ondan kurtuluyorum, darısı size
Ne kadar surede hidroselpinksten kurtuldunuz maydonuz kurunu ne kadsr yaptınız.her iki tupte mi vardı sıvı birikmesiMerhabalar. Çikolata kisti sebebiyle 3 sene önce (tam 3 sene) ameliyat olmak zorunda kaldım. Regl ağrılarını tahmin ediyorsunuzdur. Çok kötüydü, ama anlamamıştım işte. Tam evlilik arefesinde yakaladı beni bu hastalık. Sonra, evlendim. 2 1 sene sonrasında çocuk için düşünmeye başladım ama gelin görün ki AMH'ın ciddi şekilde düşmesi bir tarafa, çikolata kisti hidrosalpenkse sebep olmuş, tüplerimin formunu bozmuş bile. Tüp bebek sevdamda 4. OPU sonrası 3. transferimdeyim... Kaderimiz bu şekildeymiş, çok şey denedim çok şey yaptım... Çok araştırdım, çok ağladım ama kendimce deneyimlerim var artık.
Öncelikle beslenme açısından %100 etkisini gördüğüm Allah'ın lütfu aralıklı oruçtan bahsedeceğim. Aralıklı orucu muhakkak uygulayın, çikolata kistleriniz küçülecek, ayrıca ağrıdan eser kalmayacak. Regl öncesi lekelenmeleriniz bitecek. Aralıklı oruç, çikolata kistinin baş düşmanı.
2. olarak Maydonozlı süt buharını muhakkak yapın. Hidrosalpenksten ameliyatsız kurtulmama yardım etti.
Geçmiş olsuni bu hastalığı çeken bilir, yaşayan bilir. İnşallah hayırlısıyla ben ondan kurtuluyorum, darısı size
maydonozlu süt kürünü nasıl yaptınız.Merhabalar. Çikolata kisti sebebiyle 3 sene önce (tam 3 sene) ameliyat olmak zorunda kaldım. Regl ağrılarını tahmin ediyorsunuzdur. Çok kötüydü, ama anlamamıştım işte. Tam evlilik arefesinde yakaladı beni bu hastalık. Sonra, evlendim. 2 1 sene sonrasında çocuk için düşünmeye başladım ama gelin görün ki AMH'ın ciddi şekilde düşmesi bir tarafa, çikolata kisti hidrosalpenkse sebep olmuş, tüplerimin formunu bozmuş bile. Tüp bebek sevdamda 4. OPU sonrası 3. transferimdeyim... Kaderimiz bu şekildeymiş, çok şey denedim çok şey yaptım... Çok araştırdım, çok ağladım ama kendimce deneyimlerim var artık.
Yapar yapmaz bu kürü hemen akabinde kurtuldum. O kürü yapar yapmaz gitti sıvı o kadar da etkili bir yöntem. 1 tanesinde vardı, diğer tüpüm zaten şekil itibariyle tıkalı gibiydi. Şekil formundan dolayı.Ne kadar surede hidroselpinksten kurtuldunuz maydonuz kurunu ne kadsr yaptınız.her iki tupte mi vardı sıvı birikmesi
İnternetten araştırın isterseniz. Çok daha güzel şekilde anlatılıyor.maydonozlu süt kürünü nasıl yaptınız.
16 saat açlık, 8 saat tokluk. İnternette bir sürü anlatım şekli var. En önemlisi, şunu bilmeniz: 2 ana öğün yiyorsunuz, ara öğün yok. Bol bol da su içiyorsunuz. Bu sizin yaşam standardınız olacak.Aralıklı oruç nasıl? Bahseder misin
Sıvıdan kurtulmak mumkun degil diyolardı dogal yontemlerle umut oldu banaYapar yapmaz bu kürü hemen akabinde kurtuldum. O kürü yapar yapmaz gitti sıvı o kadar da etkili bir yöntem. 1 tanesinde vardı, diğer tüpüm zaten şekil itibariyle tıkalı gibiydi. Şekil formundan dolayı.
Doktorlar böyle ebe işi yöntemlere karşılar ama ben gayet kurtuldum.Sıvıdan kurtulmak mumkun degil diyolardı dogal yontemlerle umut oldu bana
adetim sancısızdı öncesinde... adet ağrıları başladı giderek arttı. Bu ağrılar adet zamanı hariç , günlük hayatımda da ağrılar yer aldı. Büyük tuvaletim veya gazım geldiğinde ağrılardan kıvranır , çığlık atmamak için kendimi tutardım. Böbrek kısmında bişeyin içimi sıktığını hissederdim. Bacak çekmesi olurdu, bacak popo bel sırt ağrısı... Bayaaa kötüydü....Bağırsağa yapışıklığın şikayeti neydi sizde
aynılarıadetim sancısızdı öncesinde... adet ağrıları başladı giderek arttı. Bu ağrılar adet zamanı hariç , günlük hayatımda da ağrılar yer aldı. Büyük tuvaletim veya gazım geldiğinde ağrılardan kıvranır , çığlık atmamak için kendimi tutardım. Böbrek kısmında bişeyin içimi sıktığını hissederdim. Bacak çekmesi olurdu, bacak popo bel sırt ağrısı... Bayaaa kötüydü....
kaç cm peki senin ?aynıları
sol 3,5 cm, sağ 4 cmkaç cm peki senin ?
Benim o zamanlar sol 10cm sağ 5cm di... bir de yumurta geliştirici iğne kullandım aşılamada , snrasında yine aynı ağrılarım var , hatta geçmeyen sızlamalar. Endovitaya başlamıştım ya biraz daha rahatladığımı hissediyorum , şimdi reglimi bekliyorum. Reglim geçen ay çok ağrılı ve tuvaletimde sızlamalı geçti, hatta byük tuvaletimde ödüm koptu ... Şimdi ne olck diye bekliyorum