• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriozis ek takviye!!!!!!!

eva_cute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
117
16
28
34
Arkadas lar merhaba baslıktanda anlasılacagı uzere endometrıosız hastasıyım butun tektık ve tahlillerım yapıldı bir kolonoskopi yapılmamıştı onuda gecen cuma yaptım bu cuma sonucum cıktı bugun kendi kadın dogum doktoruma gittim kolonoskopi sonucumla bırlıkte temiz cıktı bagırsaklarımın ıcı ama bagırsaklarının dısını tutmusmudur o kolonoskopiyle belli olmaz ancak laparoskopi ile anlasılır ben senin gıbı hastalara laparoskopi onerıyorum agrın nasıl sanki bugun daha ıyı gordum senı dedı cok sukur bı 6 7 gundur gercekten o siddetli agrılarım yok 3 uncu kutuya gectım dogum kontrol hapında onun etkisini gormeye baslamıssındır eger agrın ciddi boyutta degılse ameliyat onermıyorum yasın daha cok genc dedı sanırım ne kadar ıyı dikkatli ameliyat yapsa bile yumurta rezervi susuyor demekkı agrını takip edelim ılaclarını almaya devam et 3 ay sonra kontrole gel dedi eger o siddetli agrılar tekrar gelirse gel yapalım ameliyatı dedi kafam cok karısık evet suan oyle siddetli agrım yok ama bu olmayacağı anlamında gelmiyor malesef cok korkuyorum sureklı bu korkuyla yasamak psikolojimi yerle bir etmıs durumda diken uzerındeyım ve hocanın bu sekılde konusmasıda Aklımı cok karıstırdı ılerde evlenirsem cocugum olsun cok ıstıyorum napcam bilmiyorum biraz arastırdım omega 3 magnezyum ve resveratrol hapı ıse yarıyormus bu hastalık ya en azından semptomlarına ıyı gelir ve hastalıgın ilerlemesini durduruyor tedavi edici yanı bıde bu takviyelerı denemek istiyorum kullanan ve fayda gören varmı ve kullanıyorsanız hangı marka almamı tavsiye edersiniz yazarsanız cok sevinirim artık ameliyatı son care dusunuyorum duzeltebılmek ıcın elimden gelen herseyı yapmak istiyorum

Back