- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim sizin adınıza ınsallah antibiyotiklere baglıdırProblemin kaynağı bulundu benim kullandığım antibiyotikler bagirsaklarda gaz yaratmış o yüzden ağrı hissediyormustum ilaçları kesince agrım kesildi emar cektirecegim ne olur olmaz diye yinede
Antibiyotikler ne rahatsızlığı içindiProblemin kaynağı bulundu benim kullandığım antibiyotikler bagirsaklarda gaz yaratmış o yüzden ağrı hissediyormustum ilaçları kesince agrım kesildi emar cektirecegim ne olur olmaz diye yinede
Ben şeker hastası olduğum için doktorum bana şeker ilacı vermişti oda bagisikligimi göçürmüş devamlı ya mantar yada idrar yolu enfeksiyonu oluyordum en son gittiğim doktor teshisi koydu o ilaçları kullanınca agrım oluyordu devamlı kullanmam gerekiyormus bunyeme baya zarar verdi o hapı kullandığımda en hafif ağrı kesici bile alsam alerji yapıyordu bende kestim su anda ama bağışıklıgim hala dusukmus yerine gelmesi zaman alırmış yine ne olur olmaz diye emar için yarın doktordan gün alacağımAntibiyotikler ne rahatsızlığı içindi
Nasıl oldunuz?Ben şeker hastası olduğum için doktorum bana şeker ilacı vermişti oda bagisikligimi göçürmüş devamlı ya mantar yada idrar yolu enfeksiyonu oluyordum en son gittiğim doktor teshisi koydu o ilaçları kullanınca agrım oluyordu devamlı kullanmam gerekiyormus bunyeme baya zarar verdi o hapı kullandığımda en hafif ağrı kesici bile alsam alerji yapıyordu bende kestim su anda ama bağışıklıgim hala dusukmus yerine gelmesi zaman alırmış yine ne olur olmaz diye emar için yarın doktordan gün alacağım