Endometriozis laporoskopi ameliyatı yapan devlet hastaneleri ve doktorlar

İdrar enfeksiyonu degıp gecmısler baslarından savmıslar
Bende de aynı sey oldu kullandım ılacları ama sorun degısmedı agrılarla yasamaya devam ediyorum hala sorunun kokune inmiyor doktorlar yuzeydekı sorunu halledip atıyorlar baslarından keske okadar basit bir problem olsaydı keske cok isterdim bende ama bu sadece tedavınızı gecıktırmekten Baska bıseye yaramaz inanın gonlunuz rahat etmıycekse kullanın gene verilen ılacları ama bu ısın pesını bırakmayın bırakılacak bir sorun degıl

Benım gıttıgım en son kadın dogumcu baktı bısey bulamadı bana enfeksiyon tedavısı verdı bıldıgın yatıs hastasına verilen tedavıyi verdı serum ıgne ılac her gun sabah aksam ıgne ve sabah aksam ılaclı serum verildi ve ılaclar okadar agırdı ki yatan hasta ılacları her gun sabah aksam ıgne yapmaktan kalcamın ustune oturamıyordum artık ve her Allahın gunu sabah aksam damar yolu acmak tan kollarım mosmor oldu hemsıreler bıle acıyordu artık halime doktorun la konus sana yanlıs tedavı vermıs olabılır bu ılaclar agır yatan hasta ılacları diyorlardı uc gun dayanabildim bu ıskence ye sadece bıraktım sonra bu endometriozis alanında doktoru buldum damar yolum acık adamın yanına gittim adam guldu bana verilen tedavıyi gorunce sende yokkı enfeksiyon baktım tum tektıtlerıne sana neden bu tedavıyi verdı doktor dedı bu kadar cahiller okumuslar ama bı halttan anladıkları yok cogunun

Bu sefer de beni doktor aradı enfeksiyona bağlı ağrı olabilir dedi Bir sürü ilaç yazdı bunları kullan dedi geçmezse o zaman yaptır dedi tamda laporoskopi için bir doktor ile görüşecektim ne yapacagimi bilmiyorum şeker hastası olduğum için haplar bağışıklığı çökertip enfeksiyon yapıyormuş devamlı buda ağrı baskı yaparmış siddetli derecede ben yinede olayım demi laporoskopi aklımda kalmasin
Ayrı ayrı yazdım yanlıslıkla 3uncu sayfa sonuna kadar yazdıklarımı okuyun

Nasıl ya ben ameliyatınızı yapamam mı dedi yoksa Baska bişey mı Baska bir doktor arastırın bu alanda uzman tum girdiğiniz tahlil sonucları fln gösterin
Ameliyatı yaparım ama riskleri çok fazla dedi kanama durmayabilir pıhtı atabilir bu riskleri alıyorsan yaparım diyelim var sen çocuk istiyorsun ağrıyı dindirmek için ilaç veririm o ilacı içerken gebe kalamazsin dedi ameliyatı da riskli nodülleri yakarken yumurtalara zarar verilebilir o yüzden önermiyorum dedi

Benım gıttıgım en son kadın dogumcu baktı bısey bulamadı bana enfeksiyon tedavısı verdı bıldıgın yatıs hastasına verilen tedavıyi verdı serum ıgne ılac her gun sabah aksam ıgne ve sabah aksam ılaclı serum verildi ve ılaclar okadar agırdı ki yatan hasta ılacları her gun sabah aksam ıgne yapmaktan kalcamın ustune oturamıyordum artık ve her Allahın gunu sabah aksam damar yolu acmak tan kollarım mosmor oldu hemsıreler bıle acıyordu artık halime doktorun la konus sana yanlıs tedavı vermıs olabılır bu ılaclar agır yatan hasta ılacları diyorlardı uc gun dayanabildim bu ıskence ye sadece bıraktım sonra bu endometriozis alanında doktoru buldum damar yolum acık adamın yanına gittim adam guldu bana verilen tedavıyi gorunce sende yokkı enfeksiyon baktım tum tektıtlerıne sana neden bu tedavıyi verdı doktor dedı bu kadar cahiller okumuslar ama bı halttan anladıkları yok cogunun
Sana endometriozis teshisi nasıl konuldu peki?

Sana endometriozis teshisi nasıl konuldu peki?
Ben dun kolonoskopiye girdim ordan bişey cıkmadı ama emar sonucum da sag overde 2 tane nodul ve karın ıcı tutulumlar var bu noduller yuzunden emarla konuldu cunku karın içi organlarımda Baska hiçbir sıkıntım yok evet riskli ama Bi ton insan ameliyat oluyor saglıgına kavusuyor bu ameliyatla agrınız ne boyutta bilemiyorum ben ama cekılebilcek Bi agrı degıl yasam kalitemizi arttırabılmek agrısı yasayabılmemız için ameliyat malesef gerekli ki her doktor aynı degıl o demekkı guvenememıs kendine o yuzden yapamam dıyor bu ameliyatı cok ıyı yapan yumurtalıklara minimin zarar veren ve sonrasında hamile kalan insanlarda var tabi karar genede sizin her vucut her insan aynı degıl cunku

ameliyat olmak için kesinlikle çok iyi araştırma yapmanızı öneririm ben geçen yıl ameliyat oldum doktorum hemen olmam gerektiğini söyledi ve şu anda tekrar yeniledi 6 cm oldu daha önce ameliyat olduğum için normal yolla hamile kalma şansım %3 ve yeni evliyim eğer bekarsanız ve çocuğunuz yoksa acele etmeyin derim

ameliyat olmak için kesinlikle çok iyi araştırma yapmanızı öneririm ben geçen yıl ameliyat oldum doktorum hemen olmam gerektiğini söyledi ve şu anda tekrar yeniledi 6 cm oldu daha önce ameliyat olduğum için normal yolla hamile kalma şansım %3 ve yeni evliyim eğer bekarsanız ve çocuğunuz yoksa acele etmeyin derim
Endometriozis odaklarının varmıydı benım kıst yok direk endometriozis odakları var karın ıcınde tutulum yapıyor bu sebeple cok fazla agrı cekıyorum ben evet riskli amelıyat ama emin ellerde Duzgun bu ısı bilen doktorlar yaparsa tekrarlama oranı duser bu agrıyla daha ne kadar yasayabılırım suan evlilik gıbı bı durumumda yok belki uzun yıllar olmayacakta bu sekılde devam edemem hayatıma agrıyı gecırcek tedavıye ihtiyacım var bakalım ne dıycek doktorum

Endometriozis odaklarının varmıydı benım kıst yok direk endometriozis odakları var karın ıcınde tutulum yapıyor bu sebeple cok fazla agrı cekıyorum ben evet riskli amelıyat ama emin ellerde Duzgun bu ısı bilen doktorlar yaparsa tekrarlama oranı duser bu agrıyla daha ne kadar yasayabılırım suan evlilik gıbı bı durumumda yok belki uzun yıllar olmayacakta bu sekılde devam edemem hayatıma agrıyı gecırcek tedavıye ihtiyacım var bakalım ne dıycek doktorum

bende kist vardı ve sizin gibi dayanamayacak kadar acı çekiyordum ama sizinde dediğiniz gibi doktor araştırması gerçekten çok önemli inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

bende kist vardı ve sizin gibi dayanamayacak kadar acı çekiyordum ama sizinde dediğiniz gibi doktor araştırması gerçekten çok önemli inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Cok zor bir hastalık gercekten Allah yardımcımız olsun zaten boyle dayanılmaz agrılarımız olmasa yatmayız amelliyat masasına belkide doktorum Baska bir tedavi uygular yada gecıcı menepoza sokar ılaclar la agrıları bı sure gecırır o surede de artık kararımı arastırıp verırım

Cok zor bir hastalık gercekten Allah yardımcımız olsun zaten boyle dayanılmaz agrılarımız olmasa yatmayız amelliyat masasına belkide doktorum Baska bir tedavi uygular yada gecıcı menepoza sokar ılaclar la agrıları bı sure gecırır o surede de artık kararımı arastırıp verırım
kesinlikle ameliyatı en son düşünün derim ben ameliyat olurken de bekardım ve evliliği uzun bir süre düşünmüyordum ama hiç belli olmuyor her şey bir anda gelişti ve şu anda her yerde en iyi tüp bebek doktoru araştırıyorum çok zor bir durum Allah size yaşatmasın inşallah

kesinlikle ameliyatı en son düşünün derim ben ameliyat olurken de bekardım ve evliliği uzun bir süre düşünmüyordum ama hiç belli olmuyor her şey bir anda gelişti ve şu anda her yerde en iyi tüp bebek doktoru araştırıyorum çok zor bir durum Allah size yaşatmasın inşallah
Anladım tesekkür ederim düşünüp yazdıgınız ıcın dedıgınız gibi her an her sey degısebiliyor tabi belkı doktorum da once ılac tedavisi uygulayalalım bakalım agrıların gececekmı diyebilir 6 ay 1 sene kullanılabiliyor sanırım o haplar o sure zarfında da bakalım ne olucak ağrılarımı kessin yeter ki rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Anladım tesekkür ederim düşünüp yazdıgınız ıcın dedıgınız gibi her an her sey degısebiliyor tabi belkı doktorum da once ılac tedavisi uygulayalalım bakalım agrıların gececekmı diyebilir 6 ay 1 sene kullanılabiliyor sanırım o haplar o sure zarfında da bakalım ne olucak ağrılarımı kessin yeter ki rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
amiinn hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Merhabalar çikolata kisti miydi? Ağrı hangi dönemler oluyordu sizde, kistin şikayetleri neydi sizde

Merhabalar çikolata kisti miydi? Ağrı hangi dönemler oluyordu sizde, kistin şikayetleri neydi sizde
evet çikolata kistiydi yani daha doğrusu bende bilmiyordum önceleri adet dönemimde çok fazla ağrı oluyordu daha sonra ağrılarım sıklaştı en son artık her gün dayanamayacak kadar ağrım olmaya başladı ağrı kesiciyle geziyordum geceleri uykudan uyanıyordum ağrıdan kasığımdan belime vuruyordu biraz da ben ihmal ettim önemsemedim 2 ay adet olmayınca doktora gittim 7.12 cm lik çikolata kisti olduğunu söyledi ve acil almam gerekiyor dedi bende korktum ve hemen kabul ettim ama 4 ay sonra tekrar yeniledi şu anda doğal yollarla hamile kalamıyorum

Back