Bana ilk tanı 2006'da konuldu. Sonrasında soğan kürü, doğum kontrol hapı dönüşümlü olarak gittim , hafifledi. Evlendikten sonra bir soğan kürü doğum kontrol hapı turu daha artık , 2 kür 6 ay doğum kontrol hapı olarak. Sonra hamile kaldım. İlk bebişi kaybettik. 4 ay sonra yine hamile kaldım. Doğumdan sonra rahatlar dediler. Doğumdan sonra 5. ay bir regl oldum , dedimki bu regl değil ben ölüyorum. Ciddi ciddi acile gittik bence ben regli olmuyorum ölüyorum diye. Regliymiş. O zamandan beri bütün reglilerim inanılmaz sancılı ve ağrılı. 4 jinekolog gezdim sonuncu prof, yapacak bir şey yok ameliyat olsan tekrarlar ,kronik diyorlar. Soğan kürü yap doğum kontrol hapı kullan
Nasıl bir illettir bu bilmiyorum ama 16 senedir çözüm bulamadım ben. Çözüm bulmaktan bile vazgeçtim. Şükür bir evladım oldu, bir daha olur mu bilmiyorum ama menapoza kadar çekeceğimi kabullendim ben.
En son gittiğim prof neden işe yarıyor bilmiyoruz ama gerçekten işe yarıyor dedi soğan kürü için. Denemekten zarar gelmez bence.