- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Allah razi olsun inşallah rabbim evladiniza hayirli sağlıklı ömürler nasip etsinEvet çok şükür bir evladım oldu. Orucu yapmada amaç kilo değil de iç gemizligiydi çünkü uyku halsizlik düzensiz adet yumurta sıkıntısı gebe kalamama hepsi beslenmeyle alakalıydi, yediklerimi ve hatta evde kullandığımız kokulu tuvalet kağıtları mumlar tuvalete sıktıgmm domestos bile endokrin bozucu olarak bizim normal vücut sistemimizi bozuyor.
Ben once 12 saatle başladım yağdan zengin besledim mutlaka her gün iki yumurta yedim şekeri ünlü mamueri hayatımdan tamamen çıkardım üzümü bile taneyle karpuzu küçücük dlilimlerle yemeye başladım. Sonra gittikçe saatleri uzatmaya başladım. Ve evde gereksiz şeyleri kullanmamaya başladım tuvalete sıktığım temizliyicileri azalttım sirke ve karbonat kullanmaya başladım ped kullanımını azalttım günlük ped kullanmadım en önemlisi de kafamı bosaltmakti ama ben onunla epey uğraştım kendimi başka işlere verdim
Buradan çok basitmiş gibi görünebilir ama 40 yaşında bunları yapıyor olmak sanki Bi şeye yetişmeye çalışıyor gibiydi. Sonsuz şükür şimdi evladım var
Allahı inşallah sana da nasip etsin hiç bu yolda oyalamasin merde bekleyen varsa