Bende endometriosiz hastasiyim ve 2004 yilinda laparoskopi pldum,ardindan 3 ay zoladex igne,3 ay sonra yeniden laparoskopi demisler ama esim bana soylemedi ve ameliyat sonrasi 1.5 yil boyunca beni doktora goturmedi,1.5 yil sonra doktora gittigimde doktor raporlarimi okuyunca cildirdi,cunki ilk laparoskopiyi takip eden 3 ay sonra mutlaka ve mutlaka 2.nin yapilmasi gerekiyormus,cunki benimki cok ileri bir vakaydi,sozun ozu butun yumurtaliklarim ve rahmim harab olmus durumda,cocuk sahibi olamiyorum ve cok uzgunum cokk...Tedavinizi hic aksatmayin,hep temkinli olun,bunlar benim basima hep dil bilmedigim icin geldi,kocamin dalaveresine kurban gittim,ama eger ikinci ameliyati olsaymisim hicbir problemim kalmayacakmis,kocam hayatimi yikti,ben anneligi tadamadim,benden o hakkimida aldi,allaha havale ediyorum,nerede boyle bir insan varsa hepsine lanet olsun,hem bu dunyada hemde obur dunyada cezalarini cektiklerini gorurum insallah.Neyse arkadaslar hepinize gecmis olsun,insallah bir an once sihhatinize kavusup,bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz,benim artik oyle bir sansim yok ama dilerim allah hicbir kadini annelikten mahrum etmesin,hepinize yurekten duaciyim...