- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
eğer tek yakınman ağrılar ise pek yardımcı olunabileceğini sanmıyorum.yaklaşık bir yıl sürdü benim teşhisimin konulması ama yine ağrı sebebiyle değil infertilite sebebiyle araştırmaya başladılar. henüz sonuç da alabilmiş değilim . doktora ağrım var dediğimde ağrı kesici iç cevabını almaktan yorulmuştum. artık düzenli olarak her ay acillik olmam sebebiyle canım da sıkılıyordu işe gelmem gerekiyordu. insanları teşhir etmeyi sevmem ama sait çiftçi acil doktoru ve kadın doğumcularını Allah bildiği gibi yapsın birine ayrım var diyorum parol al diyo PAROL öbürü desen korunuyo musun sen diye bana hesap soruyo öbrü ben acil doktoruyum bana gelme her ay git tedavi ol diyo sizin gibileri doktor yapanın taaaaaaaaaaaaaaa .... anladınız siz. zeynep kamil desen daha feci vakalar gördüğünden hastalık diye bile saymıyor. fulya da bi doktor var erbil yağmur diye gerçekten ilgili biri hanımı da doktor sanırım o sebeple empati yapabiliyor. ama kimin tavsiyesinden fayda buldun dersen darphanenin arka tarafında aile hekimliği yapan adını anımsamadığım bir bey doktor. bana adet olmama yakın 2-3 gün önce sabah akşam 1 tablet arveles içmeyi dene dedi. o gün bugündür Allah ondan razı olsun acillik olmadım. eğer ağrıyı erken hissediyorsam hissettiğim günden itibaren atıyorum bir hafta mı var bünde bir içip 2-3 gün kala günde ikiye çıkarıyorum. sana da tavsiye ederim. herhangi bir başka rahatsızlığın yoksa tabi. o doktor bana ağrı hissini artıran prostaglandin denen bi hormonun kanda yükselmesini önlediğini bu sebeple ağrı hissinin daha az olacağını söylemişti. ( doktor değilim isimleri yanlış yazmış olabilirim kusuruma bakmayın)merhaba.. bugün doktor muayenesinde doktorum şikayetlerimin çikolata kistini andırdığını söyledi ancak ultrasonda bşey görünmedi ve zaten teşhis için ultrason değil laparoskopi gerektiğini söyledi.. ancak sizlerin ultrasonla teşhis konulduğunuzu okuyunca şaşırdım.. adet ağrılarıyla birlikte sindirim sistemi şikayetlerim var.. doktor bağırsaklara yapışmış olabileceğini söyledi.. ağrılara dayanamıyorum.. bana istanbul da iyi bir doktor önerebilir misiniz?
velhasıl çok uzun bir yazı oldu ama bu illeti çeken bilir. Allah şifa versin mübarek günde inşallah.