Arkadaslar Merhaba uzun zamandır yazmıyorum buraya unutmuş olabilirsiniz beni ama yazmak istedim çünkü bende hep.bi umut yazılanları okudum bana umut olsun diye evet tahmin edeceğiniz gibi benimde sag yumurtaligimda 5buçuk sm cikolata kistim vardi halada var 1yıldır benimle bebgimiz olmuyordu hep benim.için gidiyorduk cunku doktorlar bu kist yuzunden olmuyor dediler amelyat dedi cok kararsiz kaldim ve baktim artik olmuyor amelyat icin bi doktorla gorusmeye gitmistim farkli bi doktora ve beni amelyat etmek istemedi tup bebek bile demedi oncelikle kist engel degl bunu kafandan cikar at dedi bi kadının gebe kalamamasinin 3 sebebi vardır 1. Yumurtlama olmuyordur 2.tüpleri tikalidir 3.siperm testi bozukluğu dedi ve benim hem yumurtlama Testim olumlu çıkmıştı hemde rahim filminde tüpleri açık çıktı bide esin test versin dedi esim test verdi ve varikosel.çıktı degerlerde cok dusuktu ve amelyata karar verdik amelyat oldu ve amelyat olali 2bucuk ay oldu cuma günü adet günümdu sabah kalktım öylesine test yaptım ve ne goreyim çift çizgi çok koyu değildi ama gözle bariz görünüyordu hemen hastaneye gittim kan verdim kan sonucum 94.99 çıktı doktorla görüştüm %100 gebesin amelyat olmamı isteyen doktora gittim özellikle ve o bana nerde amelyat oldunuz kistin iz vardı dedi amelyat olmadım dedim büyük bi sevinçle çok şaşırdı ultrasonla baktı kistin hala duruyor tebrik ederim gebe kalmissin iz dedi eşimin durumunu söyledim ne güzel fayda etmiş dedi sadece
diyecek sözü yoktu çünkü bana amelyat yada direk tup bebek baska turlu olmaz demişti ne kadar üzüldügumu ağladığımi rabbim biliyo bende bişi diyemedim çıktım dilim tutuldu çok ofkeliydim Oysaki ama neyseki sonuç pozitif çıktı ama çok korkuyorum bi sıkıntı olacak diye öncelikle size şunu söyleyim tek dktör la kalmayın kesinlikle ve amelyattan önce herseyi deneyin en son çare olsun amelyat rabbim o kadar büyük ki herseyin bi zamanı vakti var rabbim ol dedikten sonra dünyanın en iyi doktoru da baksa boss üzülmeyin sakin çok üçün yazdım hakkınızı helal edin belki biraz olsun umut olmuşumdur