- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 33
Evet denicem bi kaybm olmaz heraldeSen bilirsin istersen bir ay deneme yap sonra tüpe geç. Kaybın 1 ay olur sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet denicem bi kaybm olmaz heraldeSen bilirsin istersen bir ay deneme yap sonra tüpe geç. Kaybın 1 ay olur sadece
Kistlern kac cm cnm ?Merhaba bn nisan ayında tüp bebek tedavisine başlivam bugün doktor bana visanne die bir ilaç vermedi tedabi çncesi başlamam doğrumu acaba kilo yapıyormuş regl olmuyormuşsun acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Aaa çok güzel haber bu bende denicem karar verdim Allah sağlıkla kucagnza almayida nasip etsn
Amin inşallah cnm senin kistin kac cmdiAmin canım inşallah Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin
Amin inşallah cnm senin kistin kac cmdi
merhaba rahım fılmı cekıldıgınde radyasyona maruz kalınıyor ve dr lar bır ay ara verılmesını vucudun radyasyonu atmasını soyluyorlarArkadaslar hamile kalmadan bir kaç gün önce Mr çekilirse bebeğe bi zararı olur mu. Şöyle anlatayım ben perşembe Mr çekildim belimden bugün yumurtlama günüm hamile kalmaya çalıştığım için bugünü degerlendirmek istiyorum ama 3 gün önce Mr cektirdigim için de kuskularim var. bebek için o kadar uğraşırken yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
Sağda 6 cm solda biri 3 diğeri birbirine yapışık 4 cmKistlern kac cm cnm ?
İnşallah kuculmustur3cm kadar kuculdu 5ay doktora gitmedim buyudumu aynimi bilmiyorum yarın doktora gidicem sorucam onuda
İnşallah kuculmustur
Bende ondan kullanıyorum ama iki tam koyu çizgiyi yakalayamadım benLaboquick marka canım
Benmde 5 ve 6 cm kistlerm tüp bebek tedavsnden önce iğne verdi kullndm gecici menopaza soktu 3 ay. Hap pek fayda etmiyo bnde kullnmstm gerci büyümesini engellyo sadceSağda 6 cm solda biri 3 diğeri birbirine yapışık 4 cm
Daha öncede mi çikolata kisti ameliyatı oldun canimmerhaba herkese
çok çokkk önceleri yazmıştım buraya, o zamanlar çikolata kisti hiyakemi anlatmıştım..
şimdi o hikayeye yenileri eklendi tabiki..
evlendim ve yaklasık ocak 2015'ten beri korunmuyorum ama gebe kalamdım
bir kez kimyasal yasadım
pek çok doktora gittim
sadece su kesecegı seklınde zararsız bir kıst var denıldı
doğal yolla gebelik olmadı
iğneler haplar vs yine olmadı
bu aralar degısık doktorlara gıdıyorum, bugun sonuncuydu sanırım
sağ da 2, solda 3 cm çikolata kisti ile solda 7 cm hidrosalpinks mevcut.. gıttıgım tum doktorların dedıgı %100 amelıyat.. ve olacagım.. kararlıyım, yenıden yatacagım o masaya
ama dun annemın rahatsızlıgı cıktı ortaya, memede kitlesi var, bıyopsı sonucları beklenıyor..
Allah buyuk.. Onun durumu netlesmeden ben amelıyat olmayacagım..
Allah kımseye dermansız dert vermesın,
doğru doktorlarla karsılastırsın ınsallah!..
Ben daha yeni oldum . Laparoskopiden sonra doktor ağrı kesici vermişti içmedim.ama dün ve bugün ağrım vardı biraz fenalastim korktum sanırım adet olcam onun sıkıntısı var. İnşallah olurum da rahatlarim. Ben bruksel tup bebek merkezinde Yücel Karaman da oldum laparoskopiyi. İnşallah sağlığımiza kavuşur ve sağlıklı hayırlı çocuklarımız olur.Kumral-ada Allah razı olsun, tesekkurler..
evet, daha önce amelıyat oldum ama açık amelıyat oldum..
hatta doktorlar bılemedı, apandıst sanıp amelıyata aldılar, amelıyatta kıst oldugu bellı olmuştu..
hıdrosalpiks ıcın laparaskopi olucam, kaçmıyorum kaçamam da zaten, çikolata kistlerim de alınacak..
yarın gel amelıyat dese doktor gıderım ama bi annemin durumu netleşsin bakalım ne zaman olurum..
sıze de gecmiş olsun, ınsallah bır agrı fln yoktur..
nerede olmustunuz amelıyatı?
Kumral-ada geçmiş olsuntekrardan, amin inşallah! kısa zamanda hayırlı haberler verirsiniz umarım...