- 13 Aralık 2020
- 88
- 22
- 38
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada kasıklarıma tatlı bir sancı vuruyor geçiyor bugün 6.günüm,sizde neler var ilk iğneniz mi :)Bende 21 şubatta iğne oldum nasıl geçecek bu günler hissettiğin ağrı falan var mı
Aynı gün iğne vurulmuşuz :) hayırlı sonuçlar alırız inşallahKızlar merhaba.Yaklaşık 1 senedir doğal yollarla hamile kalmaya çalışıyorum. Düzenli doktor kontrollerine gittim ama hiç sağlıklı bir yumurta büyümedi malesef. Geçen ay klomen kullandım ama onunla da yumurta oluşmadı. Bu ay 5 gün Femara kullandım. 1 tane yumurta büyüdü.18 mm olmuştu. Ayın 22’sinde Otrivelle kullandım. Şuan sadece yumurta oluşan tarafımda batma şeklinde ağrılar oluyor başka bir belirti yok. O da iğnenin etkisidir diye düşünüyorum. Bize doktor 1 gün ilişki 1 gün ara olarak tavsiye etti. Bakalım sonucu bekliyorum heycanla![]()
Bende 2 tane aynı iğneden vuruldum :) nasıl gidiyor sizin kaçıncı gününüzSelam canım, bana ovittelle vermedi o dediğim iğneden 2 tane verdi biri göbüsün bı tarafi diğeri bitarafina şeklinde. Bende hiç sorgulamadim :)
Bu sitede gonapeptly iğneyi okadar araştırdım kullanan pek fazla bulamadım ki çok strese girdim ama bu sayfada benimle birlikte 3 kişi kullanmış sanırım ümit doğuyor içine kaçıncı denemeniz sizin?Selammm kizlar, inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız bende bugün gece 12 de vurundum catlatma iğnelerini 2 tane gonapeptyl şifa olsun inşallah bebiş getirsin bize![]()
Ben daha dün gece vuruldum iğneyi canım yarın öğlene aşılamam var senin sürecin ne durumdaBende 2 tane aynı iğneden vuruldum :) nasıl gidiyor sizin kaçıncı gününüz
Benim aşılama değil canım,klomen kullanımı sonrası 2 adet gonapeptly verdi iğne günü ile birlikte 3 gün değerlendirdim bugün 6. Günüm beklemedeyim işte :) herkes ovitrelle vurulmuş ya,pek bi tedirgindim bu iğneyi çok kullanan yok diye ama varmış :)Ben daha dün gece vuruldum iğneyi canım yarın öğlene aşılamam var senin sürecin ne durumda
Ovitrelle çok zor bulunuyor canım o yüzden yazmamış olabilir doktor bilemedim, ben artık sorgulama kısmını geçtim tamamen doktorlara bıraktım o ne derse vardır bi bildiği deyip geçiyorum inanılmaz güzel bi kafaBenim aşılama değil canım,klomen kullanımı sonrası 2 adet gonapeptly verdi iğne günü ile birlikte 3 gün değerlendirdim bugün 6. Günüm beklemedeyim işte :) herkes ovitrelle vurulmuş ya,pek bi tedirgindim bu iğneyi çok kullanan yok diye ama varmış :)
Ben de aynı kafaya ulaştımOvitrelle çok zor bulunuyor canım o yüzden yazmamış olabilir doktor bilemedim, ben artık sorgulama kısmını geçtim tamamen doktorlara bıraktım o ne derse vardır bi bildiği deyip geçiyorum inanılmaz güzel bi kafastres en büyük düşmanımız çünkü ve günün sonunda nasibimizde ne varsa o oluyor
Aşılamadan önce kaç ay sadece iğne ile denediniz? İlaç kullandınız mı?Ben daha dün gece vuruldum iğneyi canım yarın öğlene aşılamam var senin sürecin ne durumda
O stresle baş etmek gerçekten çok zor, biz şuan tüp bebek raporu alabilmek için aşılama yaptırıyoruz, sürece baslarken şey diyordum bu zaten formalite stres yapmamBen de aynı kafaya ulaştımdoktor ne derse uyguluyorum, tamamen teslimiyet hali. Yoksa burada 100 ayrı hikaye okuyoruz, hangi birini uygulayacağız, kafalar iyice karışıyor. En güzeli doktoru harfiyen dinlemek ve allaha bırakmak. Ama stres konusunu bir türlü aşamıyorum
Bizimki uzun bir surec canım, 6 yıl olacak biz korunmayı bırakalı daha önce bir tüp bebek bir aşılama denemem var şimdi 2inci asilamayi yaptırıp devletten tüp bebek raporu cikaricazAşılamadan önce kaç ay sadece iğne ile denediniz? İlaç kullandınız mı?
Allah hepimizin yardımcısı olsun stres yapmamak mümkün değil amaBizimki uzun bir surec canım, 6 yıl olacak biz korunmayı bırakalı daha önce bir tüp bebek bir aşılama denemem var şimdi 2inci asilamayi yaptırıp devletten tüp bebek raporu cikaricaz