Merhaba, ben de senin yaşadığın duyguları yaşıyorum. yaklaşık 1,5 yıldır biz de deniyoruz. bütün testler yapıldı eşime de bana da, sonuç hiçbir problem yok. sonra denemeye devam ettik, hamilelik olmayınca doktorum rahim filmi çekelim bir de dedi, belki tüpler tıkalıdır diye, çektik onlarda da problem yok, ikisi de açık. denemeye devam ettik, yine olmadı. benim de çikolata kistlerim vardı, doktorum kistlerini alalım belki bunlar engel oluyordur dedi, tamam dedim geçtiğimiz ekim ayında laparoskpi ile kistleri de aldı, halen deniyoruz yine bir şey yok. şimdi bi arkadaşım İngiliz karbonatını denememi önerdi. vajinayı İngiliz karbonatlı su ile temizlememi önerdi. özellikle ilişkiden önce. o da bir arkadaşından duymuş ve işe yaramış. tüp girişlerinde bazı askerler olurmuş, spermi tehdit olarak algılayıp onların ölmesine sebep olurlarmış. bu karbonatlı su ile onları yani askerleri ortadan kaldırabilirmişiz. Bakalım şimdi de bunu deneyeceğim. aldım eczaneden, deneyen var mı acaba diye araştırıyordum. umarım işe yarar. bugünden itibaren kullanmaya başlayacağım. sana tavsiyem ilk önce rahim filmi çektir. evet biraz sancılı ama sancın sadece 2 ya da 3 dk sürüyor. ama kafandaki şüpheden kurtuluyorsun. laparoskopiden de korkma. ben yaptırdım çok büyük ağrı yada sancı hissetmiyorsun, 2-3 günde normal yaşantına dönüyorsun. ilk 1 hafta hareketlerin seri olamıyor tabi ama büyük sancılar da yaşamıyorsun. ben kurtuldum onlardan, tabii her adet dönemi yaşadığım o büyük ağrılardan da. herkesin dediği gibi sanırım zamanı var ve bebiş zamanını bekliyor..