ben 2 sene önce mr çektirmiştim ve hiçbirşey çıkmadı,doktor birşey yok demişti,işte sorunda tam burada hissettiğim bir acı var,kanamalarımda azalma ve değişiklik var ama tüm ultrason ve mr da hiçbirşey yok.Acaba ameliyattan sonra yapışıklıkmı oluştu bilmiyorum.
öncelikle cevabınız için teşekkürederim;üşenmeden uzun uzun yazmışsınız.benim de zaten adet başında ve sonunda kahverengi akıntım oluyor,adetim normal kırmızılıkta ve zamanında oluyor.herhangi bir karın ağrım hiç olmuyor,çok rahat atlatıyorum bu durumu,tüp bebek doktorum çikolata kistine benziyor dedi,bende merak ettim belirtilerini,kafam iyice karıştı ama.
çok teşekkürederim,tabiiki çok yardımcı oldunuz.dediğiniz gibi Adetlerim zamanında oluyor ancak ağrılı olmuyor.Adet dönemi belimde pek ağrım olmaz ama bazen tam ovulasyon döneminde adet olacakmışım gibi bel ağrım oluyor,bazen de stres ve üzüntüden ara kanamam oluyor ne yazıkki
ovülasyon testi hergün yapılmaz,adetinizin başladığı günden itibaren saymaya başlayın,14.gün yeniden yumurtlamaya başlarsınız,o dönemde 2 günde bir yapabilirsiniz;ayrıca akıllı telefonlarda böyle bir uygulamada var,telefonunuza indirebilirsiniz,birde zaten ovülasyon testinin içinde çıkan kağıtta nasıl kullanacağınız yazar,dilerim mutlu haberi alırsınız sevgiler....
ben soğan kürünü daha önce çok yaptım ama birtürlü sonunu getiremedim yani mesela 3.günde yada 1 haftada bıraktığım çok oldu ama o 3 gün bile bende çok fayda etti,beni rahatlatıyordu ayrıca bir keresinde bendede kanama yapmıştı ve okuduğum kadarıyla yapabiliyormuş telaşlanmayın.