Benim boyum 1.60 kilom şu an 84.6 . Şikayetlerimiz aynı. 4 yıldır diyet devamlılığını srdüremediğim için doktor saxenda iğnesini verdi. Kendi eşi de kullanıyormuş onda çok işe yaramış . Ben bu tedaviye başlarken çok umursuzdum. Bu da olmayacak ama denemek biley kaybettirmez diyordum yalnız diyeti devam ettirmede gerçekten etkili bir ilaç !!! Tok tutuyor gerçekten . Ama diyet yapmadan yüyeyim içeyim bu ilacı kullanım zayıflayayım ilacı değil. Doktor bana düzenli spor ve diyetle bu ilac zayıflamada çok etkili demişti. Ben de diyete başlayıp devap ettirememe sorunu vardı . Açlık atakları yiyeceklere saldırma hissi vardı. Şükür ki şimdiye kadar diyeti bozma gereği duymadım. Açlık atakları yaşamadım. Acıkınca az bişey yiyorum doyuyorum. Ayda bir kontrole gidip kan vermek önemli çünkü yan etkileri çıkabilir . Normalde haftada bir doz arttırılıyor ama doktorum en düşük dozda devam edebildiğin kadar et dedi. Ben de öyle yapıyorum .merhaba, ben de benzer nedenlerle bir dahiliye uzmanına görüştüm. tahlil sonucu tsh 7,29 olduğu için levotirona başladım geçen hafta. kalsiyuma bakmamışlar, ama d vitaminim yerlerde.. onun için de damla verdi. insülin direncimin olduğunu söyleyip glukofen yazdı.. 6 hafta sonra görüşelim dedi. araya bayram tatili girdiği için endokrinoloğa gitmedim henüz. size verilen ilaç hakkında bir bilgim yok.. 94 kiloyum şu an, son 9 ayda 14 kilo aldım. siz kaç kilosunuz, ya da ne kadar fazlanız var?
merhaba, ben de benzer nedenlerle bir dahiliye uzmanına görüştüm. tahlil sonucu tsh 7,29 olduğu için levotirona başladım geçen hafta. kalsiyuma bakmamışlar, ama d vitaminim yerlerde.. onun için de damla verdi. insülin direncimin olduğunu söyleyip glukofen yazdı.. 6 hafta sonra görüşelim dedi. araya bayram tatili girdiği için endokrinoloğa gitmedim henüz. size verilen ilaç hakkında bir bilgim yok.. 94 kiloyum şu an, son 9 ayda 14 kilo aldım. siz kaç kilosunuz, ya da ne kadar fazlanız var?
Tabiki zayıflama iğnesine başvurmadan zayıflamak daha sağlıklı bence . Kilo verebiliyorsanız bu yöntemde devam esin bence. Ben sürekli diyet yap boz yap boz şeklinde devam ettiğim için doktorum böyle bir iğneyi önerdi. 83 kiloyum şu an. En düşük dozda devam ediyorum. İğnenin kullanma talimatına göre arttırsaydım daha da fazla kilo verebilirdim belkisizin nasıl gidiyor bilmiyorum ama ben bir diyetisyenden yardım almaya başladım. 93 kiloyla başladık 10 gün önce şu an 91 oldum. haplara da devam..
Merhabalar..
Ben de bugun endokrin doktoruma gittim insulin direncimin yuksek oldugunu soyledi ayni zamanda pkoyum. Boyum 1.62 kilom 72 simdilik bana glifor verdi 3 ay kullanicam eger degsiiklik olmazsa saxenda verebilecegini soyledi simdilik gliforla baslayalim dedi. Kullananlar maliyeti nasil? Nasil kullaniliyor her gun mu detayli bilgi verirseniz sevinirim
Zaten bu ilaç tip 2 diyabette de veriliyor. Yanında spor da yaparsanız kesinlikle verirsiniz .ben 86.5 ile başladım. Şu anda 80 kiloyum. İştahınızı ciddi derecede kesiyor.Merhabalar. Yarın ben de #saxenda ya başlayacağım inşallah. Bende sıkıntı insülin direnci ve pko çok şükür tiroidle alakalı bir sıkıntım yok ama malum sebeplerden ve genetik faktörlerden tip2 diyabet adayıyım. Hayatım diyetle, kilo alıp vermekle geçti artık psikolojim diyeti kaldıramıyor. Doktorumun da tavsiyesiyle bir de bu ilacı deneyeceğim. İnşallah sağlıkla, geri almamak üzere en kısa sürede ideal kiloma ulaşırım ben de. Kullananlarda durumlar nasıl?
740 tl ama ben 700 e temin ettim. Doktorum bana en düşük dozu önerdi. İçinde 3 kalem var. En düşük dozda 3 ay kullanabilirsiniz. Kullanma talimatında her hafta doz arttırılıyor ama ileri dozlarda vücut ilaca alıştığı için sanırım iştah azalması duruyor. Ben her kalem arası 3 gün saxenda ya ara veriyorum. Sonra en düşük dozda başladığımda iştah azalmasını maximumda tutuyorum.Merhabalar..
Ben de bugun endokrin doktoruma gittim insulin direncimin yuksek oldugunu soyledi ayni zamanda pkoyum. Boyum 1.62 kilom 72 simdilik bana glifor verdi 3 ay kullanicam eger degsiiklik olmazsa saxenda verebilecegini soyledi simdilik gliforla baslayalim dedi. Kullananlar maliyeti nasil? Nasil kullaniliyor her gun mu detayli bilgi verirseniz sevinirim
Çok teşekkürler kardeşimin nişanlısı kullanıyordu bunu okuttum bıraktı artik