- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Peki kimin için kaç kez okuyacağım. Elimden geldiği kadar destek olmak isterimYaaa ne kadar ince dusuncelisin tesekkur ederim Allah razi olsun istersen biz hep isteriz
Merhaba tabi canim istersenMerhaba arkadaşlar sizin içinde uygunsa bende katılmak isterim bu dua zincirine
Simdi yeni listeyi atacagim insallah Zeynep icin okuycazPeki kimin için kaç kez okuyacağım. Elimden geldiği kadar destek olmak isterim
Bir defa mi okuyacağımzey_nep icin okuyoruz
Zeynep canim ismini soylermisin
Sure yarin aksama kadar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Havva Aras
Z Zerre
Baslamadan once tevbe istigfar cekelim canlar
Canim iki tane senin icin okudum.Magnifiaque (Merve ) icin
Sure yarin aksama kadar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Havva Aras 2
Okumaya baslamadan tevbe istigfar getirelim
simdiden hepinizden Allah razi olsun rabbim guzel gonullerinize muradinizi versin hepinize ikiser ucer evlat nasip etsin insallah
Havvanin da bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsinSizlere gunaydiin bana iyi geceler
2 tane okudum . Allah'ım yerini buldursun inşallahzey_nep icin okuyoruz
Zeynep canim ismini soylermisin
Sure yarin aksama kadar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Havva Aras
Z Zerre
Baslamadan once tevbe istigfar cekelim canlar
Sorum yok canım bütün topiği okudum inş geç kaldığım sen dahil diğer 4 arkadaşa da okurum rabbim niyetlerimizi kabul eylesinMerhaba tabi canim istersen
Hergun bir kisiye 2 kez okuyoruz ilk sayfadaki sureyi
Sorun olursa yaz cevaplariz
Kuzum merhaba eksiğin varsa birtanede ben okuyabilirimAllah razı olsun ben daha önce toplamıştır 3 kişi kalmisti sizi sayarsam 2 kişi kaldı. Topik için 328 sayfayı okuyacağım inşallah
Normal de iki okuyoruz ama siz icinizden ne gelirse bir de kabulumuzBir defa mi okuyacağım
2 tane Zeynep için okudum 2 tane de senin için okudumNormal de iki okuyoruz ama siz icinizden ne gelirse bir de kabulumuz
Allah razi olsun2 tane Zeynep için okudum 2 tane de senin için okudumAllah'ım yerini buldursun inşallah
Ben bütün arkadaslarin niyetine bir kere okudum şimdi. İnşallah hayırlısıyla nasip olsunEvet Arkadaslar
Enbiya suresini hergun bir arkadasimiz icin niyet edip okuyacagiz kalani isterseniz kendi basiniza 41 kere okumaya tamamlayabilirsiniz328.sayfa 82-90 ayetleri
Oriana
Aselhannn
H M
Life light
Magnifiaque
zey_nep
@Seferye hatun
burcusami
pawlover
@morkagit
M Manda_Lina
SoLeiL12
@Renkli Fiyonk
E ELNISMUR
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallahAllah razi olsun
Allah gonlune gore versin su mubarek gunlerdeCok tesekkur ederim
Senin kalbini severim chocoBen bütün arkadaslarin niyetine bir kere okudum şimdi. İnşallah hayırlısıyla nasip olsun
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:Senin kalbini severim chocoUzuntulu halinde bizimi dusundun sen
Gozyasim pitAllah’im gonlundekîni nasip etsin insallah cok tesekkur ederim
Allah razı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versinHadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
Amin inşallahAllah razı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin
Allah o guzel kalbine en guzelini versinHadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]