Laale canım aslında susmak değilde hala tam ne hissetiğimi bilememek diyelim. Ama en baştan beri diyorum ben hiç fevri biri değilim. Sağlam adım atıp sağlam durmayı severim. Şuan hissettiğim şey senin dediğin kadar büyük bir öfke kızgınlık olsa asla affetmem desem, dönmem zor olur o kararımdan. Ben eşimin sevgisini bilip hep hissettiğim için pişman olur ise de çok şey yapar belki unutturur diye düşünüyorum. Ama tabiki hiç bir şey yapmazda ayrılırsak da kendimi paralamam. Şu üzüntüden kurtulup kendime gelirim.
Bu bebek mevzusunda mesela çok kararlıyım, bu süreçte annem dahil olmak üzere etrafımdaki tek bir kişiye bahsetmicem. Kesinlikle kararı etkilememeli. Duygular ön planda olsun istiyorum. Evet eşimle devam edersek onunla bereketlenirim, ama onsuzda hayatıma çok güzel devam ederim.
Biliyorum hepiniz mutlu olmamı istiyorsunuz beni tanımasanız bu bile kendimi iyi hissettiriyor gerçekten. Teşekkür ederim.
Bu bebek mevzusunda mesela çok kararlıyım, bu süreçte annem dahil olmak üzere etrafımdaki tek bir kişiye bahsetmicem. Kesinlikle kararı etkilememeli. Duygular ön planda olsun istiyorum. Evet eşimle devam edersek onunla bereketlenirim, ama onsuzda hayatıma çok güzel devam ederim.
Biliyorum hepiniz mutlu olmamı istiyorsunuz beni tanımasanız bu bile kendimi iyi hissettiriyor gerçekten. Teşekkür ederim.