öyle olsada olmasada artık siz bu durumdan kıl kapmışsınız ki görünen de ortada zaten..
benzer bir durum yaşadım bende ama kendime kızıyorum bu ne kıskançlık diye en sonunda kopardım..sessiz sedasız oldu gerçi ama keşke saçını başını yolma şansım olsaydı :) ay buda çok ağır oldu be
niyeti bozuk arkadaş kocaları olduğu gibi arkadaşının eşine, sevgilisine bakan niyeti bozuk kızlarda oluyormuş demekki. hayatta kimseye güvenmem, insanları çok severim ama yanlışını görünce çabuk soğurum..
Üzgünüm ama kız arkadaşın seni çoktan gözden çıkarmış, şimdi kocanı nasıl ayartırım onu bıraktırırım diye düşünüyor sanırım. hiç düşünme şutla, ağzı ile kuş tutsada ne kendin selam ver, nede kocanı görüştür.
benim fikrim budur, yine karar senin :)
canım valla Allah kolaylık versin zor işler bunlar...
ayrıca birşey söylemek istiyorum bir telekominikasyon şirketlerinden birinde şöyle bir özellik varmış bende tam bilmiyorum ama duymuştum sende bi araştır istersen...
şimdi eşinin cep telefonundan ayarları filan yaptıktan sonra eşinin cep telefonundan hangi numaraya mesaj atıldıgını görebiliyosun..tama olarak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama belki araştırmak istersin diye düşündüm..
canım valla Allah kolaylık versin zor işler bunlar...
ayrıca birşey söylemek istiyorum bir telekominikasyon şirketlerinden birinde şöyle bir özellik varmış bende tam bilmiyorum ama duymuştum sende bi araştır istersen...
şimdi eşinin cep telefonundan ayarları filan yaptıktan sonra eşinin cep telefonundan hangi numaraya mesaj atıldıgını görebiliyosun..tama olarak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama belki araştırmak istersin diye düşündüm..
evli yada nişanlı erkekler daha fazla ilgi çekiyo.parmağında yüzük olan erkeklere ilgi alaka fazla sanırım(((
facebookunda hep eşimle ve benimle resimleri var kaldırmasını istesem mi? düşmekte istemiyorum o kadar. ama eskiden şey diyordu ''ailemdeki herkes .... ile sevgili sanıyo beni'' diyip gülüyordu
yok artık senin arkadasım dediğin kız iyice zıvanadan çıkmış terbiyesizlik boyutuna geçmiş
facebookunda hep eşimle ve benimle resimleri var kaldırmasını istesem mi? düşmekte istemiyorum o kadar. ama eskiden şey diyordu ''ailemdeki herkes .... ile sevgili sanıyo beni'' diyip gülüyordu
ben böyle insanları test ederim aslında, sevgilimle iligli bir sorunumu anlatırım bakarım tavrına.. boşver ya değmez deyip beni uzaklaştırmaya mı çalışıyor yoksa onu övüp göklere çıkarıp beni hatalı mı buluyor yoksa dost gibi yanımda olup sakinleşince halledebileceğimizi mi öğütlüyor..
genelde burda insanların tavrı belli olur.. dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?